Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak twoja matka zacznie wiecej zarabiac i bedzie cie na to stac i wtedy skonczysz mowic, ze to jest pedalskie.

Typowy płacz,i używanie jedynego (dośc żałosnego zresztą) argumentu.

Po 1, Conversy i Vansy to są buty UNISEX.

Sam jesteś unisex... różowe buty,to buty dla dziewczyn.Widziałem wielu "chłopaków" w takich właśnie różowych bucikach.

Po 4, jakoś SZKOCI chodzą w spódnicach i nikomu to nie przeszkadza. To jest tylko i wyłącznie POLSKA mentalność.

To nie są spódnice ingorancie,tylko kilty.Nie broń swoich racji,najeżdżając na inne kultury.

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A widziales ze jest pedalem ? Ze sie calowal z chlopakiem ? Taki chlopek na ktorego mowisz ,, pedal ,, bedzie mial wiecej dziewczyn od ciebie bo wiekszosc leci na takich wiec sie zastanow .

A widziales ze jest pedalem ? Ze sie calowal z chlopakiem ? Taki chlopek na ktorego mowisz ,, pedal ,, bedzie mial wiecej dziewczyn od ciebie bo wiekszosc leci na takich wiec sie zastanow .

Wole mieć jedną mądrą dziewczynę niż kilkadziesiąt o iq kisielu wolącego chłopaka ubierającego się w obcisłe spodnie i kobiece obuwie czy mężczyznę który wygląda normalnie . . Więc zastanów się .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Autorze tematu a do air maxów się nie przyjebałeś? W Warszawie jest wiele osób które chodzą w vansach i obścisłych spodniach, sam znam i nie którzy z nich jakbyś im to powiedział w twarz albo źle się na nich spojrzał zdjeli by Cię strzałem, więc roczniku 97 zacznij akceptować swoich rówieśników. Mnie bardziej śmieszą te ala blokersi chodzący w dresach i airmaxach ze skarpetkami pod kolana jarający szlugi i robiący melanże na klatkach schodowych. Przypierdalają się do młodszych a jak przyjdzie ktoś silniejszy to spierdalają albo srają w te dresy.

Opublikowano

ja noszę vansy, nie jestem pedałem, a nie jednego dresa na tym na forum i w warszawie bym zawstydził ;o

Wstyd by było się z Tobą w lesie pokazać a co dopiero w stolicy.

Opublikowano

Wstyd by było się z Tobą w lesie pokazać a co dopiero w stolicy.

Tylko za te buty co ja mam to matka by ci na miesiąc zupy nagotowała..

ja wam powiem tak, mam już swoje lata i wiem jak się ubierać stylowo, co do czego założyć, w tym temacie wypowiadają się dzieciaki w wieku ~14/15 lat, dla których życiem są halówki albo air maxy.

lepiej serio już vansy niż air maxy lub wozić się jak dres, oczywiście ja sam uważam, że noszenie rurek to propaganda, ale niech sobie robią co chcą.

@down

ta ta, ja nie mówię o dzwonach czy workach po kartoflach, slim fity sam noszę i są akurat najlepszymi spodniami jakie powstały, między rurki a szerokie.

Opublikowano

ja wam powiem tak, mam już swoje lata i wiem jak się ubierać stylowo, co do czego założyć, w tym temacie wypowiadają się dzieciaki w wieku ~14/15 lat, dla których życiem są halówki albo air maxy.

lepiej serio już vansy niż air maxy lub wozić się jak dres, oczywiście ja sam uważam, że noszenie rurek to propaganda, ale niech sobie robią co chcą.

A co mają założyć osoby które są szczupłe i spadają z nich* workowate jeansy? lepiej jak założą te rurki albo spodnie slim niż noszą workowate spodnie albo podwiniete dresy.

Opublikowano

Nie będę komentować tego co napisałeś i jaki poziom sobą reprezentujesz. ;)

Nie dość że ciota to jeszcze głupia.

Opublikowano

Chodze w sukienkach czasem zakładam rajstopy jak mam nie ogolone nogi , ale nosze stringi więc podkręślają mi one dupcie , lecz nie wiem czy to jest męskie ;/ , sukienki miałem na myśli spudniczki .

Opublikowano

Bardzo wysoki poziom wypowiedzi.Dużo sobą reprezentujesz.Ale nadal twierdzę,że to zabawny argument:

"Ja noszę rurki,różowe papucie,etc.bo mnie stać!!!"

Kiepski tok myślenia.Jest wiele normalnych ubrań,droższych od rurek,vansów itp.

Opublikowano

bawi mnie odwiecznie, ze jeżeli ktoś hejtuje rurki i vansy to jest łysym "dresiarzem" z osiedla, heh.

dokładnie nie ubieram się jak kobieta tylko normalnie to mnie nie stać albo jestem ujebany hahah , żal

@down

ta ta, ja nie mówię o dzwonach czy workach po kartoflach, slim fity sam noszę i są akurat najlepszymi spodniami jakie powstały, między rurki a szerokie.

chodze w butach za 300 zł i co ? I nie wyglądam jak męska pipa .

Autorze tematu a do air maxów się nie przyjebałeś? W Warszawie jest wiele osób które chodzą w vansach i obścisłych spodniach, sam znam i nie którzy z nich jakbyś im to powiedział w twarz albo źle się na nich spojrzał zdjeli by Cię strzałem, więc roczniku 97 zacznij akceptować swoich rówieśników. Mnie bardziej śmieszą te ala blokersi chodzący w dresach i airmaxach ze skarpetkami pod kolana jarający szlugi i robiący melanże na klatkach schodowych. Przypierdalają się do młodszych a jak przyjdzie ktoś silniejszy to spierdalają albo srają w te dresy.

mam ponad 190 cm wzrostu czekam na szczała , żal .

Zapomniałem kobiet w vansach nie bijemy z kolegami bo u nas byś nie miał życia /

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Dresiarze hejtują ludzi, którzy idą z duchem czasu (mody), ludzie którzy idą z duchem czasu hejtują dresiarzy a normalni ludzie stoją zboku i się z nich śmieją. Tak to już mamy w Polsce że nie szanujemy innych, nie mówię tu o tolerancji bo to jest coś innego. Możemy nie tolerować lesbijki ale musimy ją szanować, chyba że zrobiła coś złego nam lub naszym bliskim. W dodatku w Polsce gdy słyszymy homoseksualizm od razu myślimy o gejach a co lesbijki są inne? Ale już zostawię ten temat... Po pierwsze chciałbym zająć się tematyką spodni tak zwanych rurek, które zostały stworzone dla mężczyzn przez jedno z mało znanych projektantów w późniejszych latach Coco Chanel stworzyła podobne spodnie dla kobiet ale z wysokim stanem. Pierwotnie spodnie rurki miały (i są) być dla mężczyzn ponieważ prawdziwa kobieta nosiła suknie. Ale gdy kobiety walczyły o swoje prawa większość z nich nosiła spodnie z wysokim stanem. Teraz rurki są zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Choć sam mam parę par rurek źle mi się patrzy jak jakiś chłopak idzie w bardzo obcisłych rurkach, rurki męskie powinny być luźniejsze od damskich. Teraz zajmiemy się conversami, conversy pochodzą z wielkiej Brytanii i pierwsze pary butów convers były przeznaczone dla koszykarzy, wtedy Nike i Addias nie produkowały butów do Koszykówki. Conversy odnosiły duży sukces lecz były tylko do kosza więc Convers postanowił stworzyć wygodne buty dla chłopców, wtedy większość butów miało drewniane podeszwy a convers stworzył coś niesamowitego, były to pierwsze buty dla Chłopców i mężczyzn które miały wytrzymałą i wygodną podeszwę, buty te nie wyglądały jak te dzisiejsze ale magazyn Reebook wypromował je i w USA odniosły fortunę. Następnie stworzono buty Convers All Stars czyli Conversy, które mamy dziś. Były one przeznaczone dla Mężczyzn.

Więc jak widać noszenie conversów i rurek nie jest dziwne i tak naprawdę w innych krajach ludzie nie mają z tym problemu (postęp cywilizacji?). Pamiętajcie możecie kogoś nie tolerować ale szanujcie go jak on was szanuje. Dziękuje do widzenia, Pis and lof. Nie ma znaczenia czy jesteś dresem czy ''pedałkiem'' ja i tak nienawidzę wszystkich <3

Opublikowano

Bardzo wysoki poziom wypowiedzi.Dużo sobą reprezentujesz.Ale nadal twierdzę,że to zabawny argument:

"Ja noszę rurki,różowe papucie,etc.bo mnie stać!!!"

Kiepski tok myślenia.Jest wiele normalnych ubrań,droższych od rurek,vansów itp.

Wy to naprawdę macie najebane w tych baniach, każdy ubiera się jak chce. Zwłaszcza, że vansy to buty męskie, nie damskie. Do tego najwięcej ludzi się przypierdala do tego boo albo ich nie stać albo chujowo sami w nich wyglądają albo są dresami i patologią społeczną. Pedałem może być człowiek, który reprezentuje sobą pedała, ale nie tym jak się ubiera. Poza tym vansy moim zdaniem są najwygodniejszymi butkami, takie tam szmaciaki, trampkowate i bardzo wygodne.

Opublikowano

dokładnie nie ubieram się jak kobieta tylko normalnie to mnie nie stać albo jestem ujebany hahah , żal

chodze w butach za 300 zł i co ? I nie wyglądam jak męska pipa .

mam ponad 190 cm wzrostu czekam na szczała , żal .
Zapomniałem kobiet w vansach nie bijemy z kolegami bo u nas byś nie miał życia /

Co z tego że masz ponad 190 cm jak masz 16 lat jakbym Cie zapierdolił z plaskacza to byś uciekł ze łzami w oczach do mamy? widać właśnie jaki poziom prezentujesz "Jestem wysokim gimbusem mam 190 cm oglądam ksw i dojebie nawet pudzianowi" U was na osiedlu nie miałbym życia? mieszkam na pradze, chodzę w Vansach, jeźdzę na siłownię aż na ochotę. Może u was na wsi byście mnie łopatami z zaskoczenia zaatakowali wtedy może wam by się udało.

Tak jak ktoś napisał należysz do grupy patologi społecznej zazdrościsz tym co chodzą w drogich ubraniach i mają dziewczyny.

Opublikowano

Wy to naprawdę macie najebane w tych baniach, każdy ubiera się jak chce.

Zwłaszcza, że vansy to buty męskie, nie damskie. Do tego najwięcej ludzi się przypierdala do tego boo albo ich nie stać albo chujowo sami w

nich wyglądają albo są dresami i patologią społeczną. Pedałem może być człowiek, który reprezentuje sobą pedała, ale nie tym jak się ubiera.

Poza tym vansy moim zdaniem są najwygodniejszymi butkami, takie tam szmaciaki, trampkowate i bardzo wygodne.

No popatrz.A mnie i stać,i nie jestem dresem/patologią,i nie sądzę,abym wyglądał w nich,jak to napisałeś "chujowo".

Określenie "pedał" przyjęło się dlatego,że większość tych "chłopaków" jest tak zniewieściała,że cięzko ich nazwać inaczej.

Poza tym,oczekujesz tolerancji,a sam twierdzisz,że osoby nie tolerujące obcisłych portek,to dresy i patologia.

Co do vansów,może i męskie,ale jeśli ktoś nosi różowe (właśnie tak! widuję często) to na pewno nie założył męskich butów.

Opublikowano

No popatrz.A mnie i stać,i nie jestem dresem/patologią,i nie sądzę,abym wyglądał w nich,jak to napisałeś "chujowo".

Określenie "pedał" przyjęło się dlatego,że większość tych "chłopaków" jest tak zniewieściała,że cięzko ich nazwać inaczej.

Poza tym,oczekujesz tolerancji,a sam twierdzisz,że osoby nie tolerujące obcisłych portek,to dresy i patologia.

Co do vansów,może i męskie,ale jeśli ktoś nosi różowe (właśnie tak! widuję często) to na pewno nie założył męskich butów.

określenie pedał przyjeło się od patologii i dresów. ja nie oczekuje tolerancji od was, napisałem że trzeba być jakimś dziwnym człowiekiem aby nic nie tolerować.

nie rozumiem tematu tego, że większość z was 'dzieciaków' uważa, że vansy są dla pedałów i jak widzicie na ulicy to co robicie?

btw. śmiejecie się np z tego kto jakie spodnie, buty, ubrania nosi, a nie spojrzycie np na polaczka cebulaczka w skierach i sandalach

Opublikowano

a nie spojrzycie np na polaczka cebulaczka w skierach i sandalach

Też często widuję,ale raczej u ludzi starszych.

Podkreślam,że dla mnie Vansy,o ile nie są różowe/w kwiatki,etc.(czyli ewidentnie damskie) to nic złego.Zwykłe trampki.

Gorzej,jeśli właśnie łączą się one z rurkami.

napisałem że trzeba być jakimś dziwnym człowiekiem aby nic nie tolerować.

Toleruję normalność.W moim mieście,czyli w Kaliszu,liczącym około 100 tys. mieszkańców,jest wiele takich normalnych osób.Zdarzają się też takie "inne" osoby,ale za dużo ich nie ma.W mojej szkole,do której uczęszcza około 1000 uczniów,jest takich zaledwie kilku.A jest to zespół szkół,czyli i technikum,i liceum,i zawodówka.

Opublikowano

@Up oczywiście.Przecież to bardzo męskie,ubierać się na różowo.Kto tu ma dorosnąć? Tak było od zawsze,i mam nadzieję,że się to nie zmieni.

Opublikowano

Mnie tylko ciekawi - Co Ci to przeszkadza?

No nie wiem, wjebał ci taki gościu? Ma lepsze powodzenie u dziewczyn i mu zazdrościsz?

Bekowe jest to, że zapewne jesteś "zwykłym randomem z osiedla", który ubiera się tak jak jest przez polską mentalność dla faceta nakazane i zazdrościsz tym gościom, że mają większe powodzenie u płci przeciwnej. I założę się, że nie jeden taki "pedałek" by Ci napieprzył.

PIS JOŁ.

@Up
oczywiście.Przecież to bardzo męskie,ubierać się na różowo.Kto tu ma
dorosnąć? Tak było od zawsze,i mam nadzieję,że się to nie zmieni.

N32610_661.jpg

Co w tym widzisz niemęskiego?

Game Over

Opublikowano

@Up oczywiście.Przecież to bardzo męskie,ubierać się na różowo.Kto tu ma dorosnąć? Tak było od zawsze,i mam nadzieję,że się to nie zmieni.

Jak już chcesz bredzić to prrzynajmniej znaj jakieś argumenty. Różowy do końca XX wieku uznawany był za kolor męski, nikt by go nie skojarzył z czymś kobiecym.

Wszystko to sprawa stereotypów i pomówień...

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...