Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończy się jak Ruskie rozpierdolą Jankesów i Izrael, czyli źródło wszelkiego zła i właśnie takich "mod".Nigdy tego nie nosiłem, nie noszę i nie będą nosić i sram na t, co pierdolą lewaki i zachodnie kundle.Dziękuje dobranoc.Slava!

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i skończył mi się internet w telefonie, mam pewnie dodatkowy koszt w abonamencie i strona ładowała mi się pare minut - wypowiem się i tak ;)

Według mnie te rureczki, vansiki i chuj wie co jeszcze jest dla dziewczyn. Przecież to widać, że zrobione jest to pod dziewczyn niż pod chłopaków. Wkurwia mnie taka moda, a każda osoba, która tak się ubiera (czyli osoby które poznałem i wiem jak się zachowują) jest pedałem a dlaczego: w/w osoba ciągle pcha się do dziewczyn, wyczynia jakieś różne rzeczy itp. I DLATEGO TAKA OSOBA JEST UWAŻANA ZA TAKĄ, JAKĄ WIĘKSZOŚĆ W TYM TEMACIE OCENIA TYCH CHŁOPAKÓW, KTÓRZY W TYM CHODZĄ.

W przeciwieństwie do mnie ja chodzę normalnie jak chłopak, a nie kurwa zjebana grzyweczka, jajognioty i rużfffowe buciczki ;* Nosz kurwa to jest przesada jakaś jakaś, te UBRANIA SĄ DLA DZIEWCZYN i dlatego chłpacy którzy w tym chodzą są przez innych uważani za takich, jacy są. Każdego którego spotkałem tak się zachowywał. Może 1/1000 rurkarzy jest "normalnych".

Do osób którzy tak się ubierają: Noście coś, co nie jest dla dziewczyn ;) Większość społeczeństwa [chłopaków] będzie Was uważać jak Was teraz uważają. Po prostu te ubrania są dla dziewczyn i Wy nie możecie tego ogarnąć. Jestem normalnym chłopakiem, jeansy [levisy], t-shirt, jakieś fajne okulary, buty jakieś i jest dobrze. A nie ubrać jajognioty, grzyweczka, buciczki itp. OGARNIJCIE SIĘ :P Czytałem też wszystkie komentarze i Ci, którzy źle oceniają takie osoby - jestem również za ;) Toż to widać, że są to ubrania dla dziewczyn a osoby, które to noszą [w moim przypadku] ciągle się pchają do dziewczyn, jakby chcieli by nimi być? Co się dzieje z tym światem.

Możecie hejtować, bo przecież ubieracie się dobrze? O boshe..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Beka :D

Pedały z dziewczynami na "prawdziwych" facetów hahhahah

Wysmarowaliście już dupy maśćmi?

Nie jestem za noszeniem "kobiecych" ubrań przez mężczyzn,

ale zapytam tych co się uważają za prawdziwych :)

Ile razy wpuściliście dziewczynę / kobietę na wasze miejsce w autobusie?

Ile razy kobiecie / dziewczynie otworzyliście drzwi?

Ile razy klnęliście przy kobiecie / dziewczynie?

Wy się kurwa bezrurkowcy nazywacie prawdziwymi facetami, a zachowujecie się jak chłopcy jeden drugiego wyzywa ;D

Jak ktoś ma nasrane i nosi rurki to niech nosi, ale na chuj wzbudzać wojnę?

Czekam aż ktoś zacytuje ten post, chcę się pośmiać :) Śmiało ;p

Sorry za wulgi

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wy się kurwa bezrurkowcy nazywacie prawdziwymi facetami, a zachowujecie się jak chłopcy jeden drugiego wyzywa ;D

Czekam aż ktoś zacytuje ten post, chcę się pośmiać :) Śmiało ;p

Sorry za wulgi

ale co ty kurwa pierdolisz ? Skąd wież że klnę przy kobiecie że nie otwieram im drzwi , że nie przepuszczam je ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

@UP: Bo to ocenia się "Większość tak robi, więc ten też" :P Ten temat był na tym forum wałkowany wiele razy i już powinien zostać zamknięty. Nabijamy tu jedynie posty..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Po prostu te ubrania są dla dziewczyn i Wy nie możecie tego ogarnąć. Jestem normalnym chłopakiem, jeansy [levisy], t-shirt, jakieś fajne okulary, buty jakieś i jest dobrze. A nie ubrać jajognioty, grzyweczka, buciczki itp. OGARNIJCIE SIĘ

Teraz mi wytłumacz, jaka jest różnica między twoimi butami, a buciczkami ? Bo nawet browara otworzyłem, żeby to rozgryźć i ni chuja, nie czaje twojej polityki.

Co, to że on ma rurki, to znaczy, że już ma inne buty, tak ? Ty masz zwykłe buty, ale on ma buciczki ? Nawet jakby takie same jak Ty założył ?

FUCK LOGIC ! :O

Opublikowano

kurwa, od kiedy pedał = gej? xDDD

pedał może być gejem ale nie musi, w drugą stronę to samo B)

//do włosów się nie przypierdolę bo sam zapuszczam, tró brudas metal ;//

włosy mają być krótkie albo dłuuugie, byle nie takie gunwo ledwo co do ramion...

i nie pół kilo żelu...

shoob.png

Opublikowano

Sorry za wulgi

gallery_1354_5_7401.gif

ale co ty kurwa pierdolisz ? Skąd wież że klnę przy kobiecie że nie otwieram im drzwi , że nie przepuszczam je ?

Bo jak ty oceniasz wszystkich "rurkowców" tak samo to i inni będą tak samo oceniać Ciebie i twoje środowisko.

Beka w temacie bo ja w różowej koszuli nadal będę mężczyzną, a pizda ze złotymi łańcuchami nadal będzie pizdą. Pis JOŁ.

PS pedał to nie to samo co gej.

PS2 w chuju mam to jak kto się nosi, o ile nie robi z siebie debila zachowaniem i wyglądem jest dobrze.

Opublikowano

Teraz mi wytłumacz, jaka jest różnica między twoimi butami, a buciczkami ? Bo nawet browara otworzyłem, żeby to rozgryźć i ni chuja, nie czaje twojej polityki.

Co, to że on ma rurki, to znaczy, że już ma inne buty, tak ? Ty masz zwykłe buty, ale on ma buciczki ? Nawet jakby takie same jak Ty założył ?

FUCK LOGIC ! :O

Osoby w rurkach zwykle popierdalają w tych trampkach vansach i gunwie ajer maxach/conversach

przepłacane gunwo.

shoob.png

Opublikowano

Osoby w rurkach zwykle popierdalają w tych trampkach vansach i gunwie ajer maxach/conversach

przepłacane gunwo.

zapłacą 50 zł i myślą że ich stać jest tylko na pedalskie badziewie .

Opublikowano

Ten temat zawsze będzie budził kontrowersje i wywoływał dyskusję, niekoniecznie na poziomie. Jak ktoś tu już napisał jedni biedą jeździć na drugich. Stereotypy będą istnieć, generalizacja nie umrze i nadal będziemy patrzyć na wygląd, a nie inne cechy drugiej osoby.

Po przejrzeniu tego topicu pierwszy raz przyszło mi do głowy, żeby jeździć po kimś kto jest ubrany jak pedał. Jednak gdy zobaczyłem zdjęcie dodane przez dwatrzy24 zrozumiałem o jakie ubieranie się chodzi. Nie wiem co napisać o osobie wyglądającej w ten sposób. Rozumiem można wsadzić se na dupe jakieś węższe spodnie szczególnie jak ktoś jest chudy czy coś. Taki poziom spedalenia powinno się tepić i piętnować. Nie wiem jak u takich ludzi z osobowością, ale pewnie kiepsko. Jak można sobie pozwolić na taki wygład.

Sorka za taką chaotyczność, ale muszę to wszystko jeszcze raz przemyśleć. Później jeszcze coś dopiszę.

Opublikowano

Sama napisałaś że pedały są schludne więc myśl logicznie i nie pisz głupot bo zaprzeczasz sama sobie.

To, że napisałam, że według mnie lepiej wyglądają faceci w rurkach, niż tzw hh styl nie oznacza, że ta druga kategoria mężczyzn jest jakaś gorsza. Po prostu z estetycznego punktu widzenia, jako kobieta nie lubię tego stylu u facetów.

W żaden sposób nie określa to mojego zdania, jako wyrażanie się negatywnie o osobach, posiadających tego typu styl ubierania.

Edit. Wiecie, jak wasza dyskusja śmiesznie wygląda? :P Młodzież gimnazjalna i licealna mówi o prawdziwych facetach, jak nawet nie wiecie co naprawdę charakteryzuje prawdziwego mężczyznę jeszcze :P

Weteran
Opublikowano

Młodzież gimnazjalna i licealna mówi o prawdziwych facetach, jak nawet nie wiecie co naprawdę charakteryzuje prawdziwego mężczyznę jeszcze

Jeżeli chodzi o charakter, to może masz racje.

Ale w sensie ubioru i zachowania, to można wziąć na rozum, że SŁODKI CHŁOPACZEK nie jest raczej przedstawicielem tego samego gatunku mężczyzny, co setki i tysięcy lat wcześniej ;d

Nie mam nic do rurek, ale do NIEKTÓRYCH osób je noszących.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A tak szczerze, to ch.. was to boli kto w czym chodzi?
Była moda na szerokie spodnie, opuszczone praktycznie do kolan, i nie przeszkadzało wam to, że co drugi, jak to mówicie "Gimbus" miał pół majtek na wierzchu.
A moim zdaniem chodzenie z wywalonym tyłkiem na wierzch, było trzy razy bardziej pedalskie, niż chodzenie z grzywką, w Vansach/Airach.

Opublikowano

a co wam to do chuja przeszkadza, niech każdy ubiera się tak jak chce i robi to co chce. problem ?

problem jest taki że jak się to rozszerzy nie będzie przeciwnej płci .

Opublikowano

em, sugerujesz że styl ubierania wpływa na orientację seksualną ?
sam chodze w rurkach i jakoś tego tak nie odczuwam xD, śmieszą mnie "faceci" jak z któregoś zdjęcia zamieszczonego w tym temacie, ale to jest mały procent facetów którzy po prostu lubią się tak ubierać

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Haha, a to dobre, nosze rurki zmieni mi sie płeć? Zabawni. Kiedyś nosiło sie spodnie "w dzwon" teraz nosi sie rurki. Jedyne w czym tkwi problem to w waszych głowach przepełnionych bólem dupy. Elo.

09071535498836998897.png

Opublikowano

problem jest taki że jak się to rozszerzy nie będzie przeciwnej płci .

Bo prawdziwym facetem, jest tylko ziomek w bluzie Adidasa, i spodniach Najka stojący pod blokiem z piwem, ale gdy mama zadzwoni, to musi wrócić, bo nie ma własnego życia, domu i rodziny, gdyż cały hajs wydaje na palenie i piwo.

Tak dla przypomnienia, wszelakie używki zmniejszają płodność o 50%.

Coś czuje, że Ciebie dziewczyna zostawiła, dla takiego "pedauka" który jednak potrafił zadbać o siebie, i o nią, i miał na nią czas a nie tylko z kolegami na ławce siedział i teraz puaczesz ;).

Mnie ciekawi za to, od kiedy ubiór wpływa na orientację seksualną, albo płeć.

Po za tym mnie ciekawi, jak to jest, że będąc takim "100% men" wiesz kto w jakich spodniach chodzi, jak bardzo rurki cisną w kroku, albo jakie kto buty nosi (kto na to zwraca uwagę?).

Nie wiem - chcesz, to chodź nawet bez spodni, w samych majtkach - mnie to wali, ale odyeb sie od innych.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o charakter, to może masz racje.

Ale w sensie ubioru i zachowania, to można wziąć na rozum, że SŁODKI CHŁOPACZEK nie jest raczej przedstawicielem tego samego gatunku mężczyzny, co setki i tysięcy lat wcześniej ;d

Nie mam nic do rurek, ale do NIEKTÓRYCH osób je noszących.

Może i faktycznie stereotyp silnego wojownika, który broni swojej kobiety i walczy z lwami lekko w tym stuleciu został zszargany. Mimo to, prawdziwy facet, to taki, który jest inteligentny i odpowiedzialny,. Nie ważne, czy nosi rurki, dresy, kolczyki, tatuaże, czy długie włosy. Facet jest w środku, a nie na zewnątrz.

Teraz w liceum i gimnazjum najważniejsze dla was jest się dopasować i być lubianym wśród rówieśników. Przykładacie zbyt silną uwagę do ubioru, stylu życia, czy muzyki jakiej słuchacie. Jednak zobaczycie, że później to się zmieni. Poznacie wielu ludzi, z wieloma będziecie pracowac, kilak z nich będzie waszymi pracodawcami, czy wykładowcami i zauważycie, że to jak wygląda, jak się ubiera, czy ogólnie którym stylem się charakteryzuje, nie ma najmniejszego znaczenia.

PS. Mam w pracy kolegę, który faktycznie. czasami zakłada czarne rurki do białej koszulki z krawatem. Jest bardzo szczupły i wysoki, więc troszkę nabiera takiej kobiecej sylwetki przy tym stylu ubierania. Ale nie sądzę, by jego żona nie uważała go za prawdziwego mężczyznę, zwłaszcza, że już uzbierał na swoim koncie trójkę maluchów :P

Opublikowano

Bo prawdziwym facetem, jest tylko ziomek w bluzie Adidasa, i spodniach Najka stojący pod blokiem z piwem, ale gdy mama zadzwoni, to musi wrócić, bo nie ma własnego życia, domu i rodziny, gdyż cały hajs wydaje na palenie i piwo.

Tak dla przypomnienia, wszelakie używki zmniejszają płodność o 50%.

Coś czuje, że Ciebie dziewczyna zostawiła, dla takiego "pedauka" który jednak potrafił zadbać o siebie, i o nią, i miał na nią czas a nie tylko z kolegami na ławce siedział i teraz puaczesz ;).

Mnie ciekawi za to, od kiedy ubiór wpływa na orientację seksualną, albo płeć.

Po za tym mnie ciekawi, jak to jest, że będąc takim "100% men" wiesz kto w jakich spodniach chodzi, jak bardzo rurki cisną w kroku, albo jakie kto buty nosi (kto na to zwraca uwagę?).

Nie wiem - chcesz, to chodź nawet bez spodni, w samych majtkach - mnie to wali, ale odyeb sie od innych.

&nbs

mam 16 lat chodze na siłownie , gram w piłkę , nigdy nie paliłem nie piłem , jak byś nie wiedział myję się codziennie dla pewności twojej , nie chodze w rurkach a ni vansach i co ?

Nie obawiam się nikogo nie jestem cipą i dodam że w ramieniu mam więcej niż rurkowicz w udzie .

Opublikowano

&nbs

mam 16 lat chodze na siłownie , gram w piłkę , nigdy nie paliłem nie piłem , jak byś nie wiedział myję się codziennie dla pewności twojej , nie chodze w rurkach a ni vansach i co ?

Nie obawiam się nikogo nie jestem cipą i dodam że w ramieniu mam więcej niż rurkowicz w udzie .

Wow, chodzi na siłownie. I nikogo się nie boisz. Ale z ciebie samiec alfa ;-)

Będziesz w moim wieku i zobaczysz, że kobiety mają ta twoją siłownie głęboko w poważaniu :P

Opublikowano

Nigdy, przecież jak to zniknie to w czym będą chodziły 'pedauki'? :D

Dla grubasów coś wymyślili to i dla pedałków coś jest

Opublikowano

heh kiedyś dziewczyny chciały mieć raczej fajnego chłopaka, w krótkich włosach, który by był w stanie ją obronić, teraz to sa tylko pizdy w długich włosach, w obcisłych długich koszulkach, z łańcuchami na szyi jak dla psa, spodenkami obniżonymi w kroku, plecaczkiem na maksa obnizonym, vansach i jakby zaczał biec to by sie chyba potknał i rozryczał że mu sie grzywka przestawi i na swojej pięknej buźce będzie miał otarcie 8S i jeszcze takie gówno szczeka czasem do mnie a jak jeden w morde kiedyś dostał to jego dziewczyna mnie chciała pobić <beka> chyba nie znaja swojej wartosci i posiadaja zero umiejetnosci ;_; beka z takich bucików jak vansy, wyda 200 zł na takie gówno, rozpadnie mu sie po 2 miesiacach, będzie nóżka bolała od chodzenia, jedna z par moich air maxów ma 3 lata, nie zniszczona, przezyła zime/deszcze, a są tak zajebiscie wygodne że moge całą warszawke przejsc w tą i spowrotem, szkoda że fajne dziewczyny uganiają się tylko za takimi pedałkami :angry: rzadko sie trafia fajna i ładna która zapragnie takiego normalnego ;p

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...