Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieprzycie tu o tolerancji gimby ... ale co wy do kurwy pana wiecie?

Pytanie za 100 pkt : Kto 1 dostanie wpierdol / zostanie obrażony / poniżony ( nawet nie od / przez dresa ) - metal / "skejcik" ( ofc no gej-mode ) czy pedał w rurkach ?

od razu wiadomo :)

Co do grzywek nic nie mam, bo z własnego doświadczenia wiem, że niektórym "na krótko" jest po prostu chujowo. Ale włosy max 5-6 cm a nie 10 jak to u tranzestytów ( czyt pedałów ) .

Idąc z tyłu chuj wie czy to chłopak czy dziewczyna, takiemu to tylko przyjebać (oj, dziewczyn się nie bije)

i jeszcze:

O co wam kurwa chodzi? oni mają powodzenie u dziewczyn ? hah, dobry żart. Każdy chłopak mający wygadane będzie miał powodzenie ( nawet "nerd" !) więc różnicy nie widzę.

A co do ciuchów... Serio, łażąc po gimbazjum / licebazjum / technikbazjum za chuja się nie kapniesz kto jest biedny, bo każdy ma buty po 150 zł+ i ciuchy też niczego sobie.

Chyba, że naprawdę jest źle, ale zdarza się to rzadko.

graphic.png

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pieprzycie tu o tolerancji gimby ... ale co wy do kurwy pana wiecie?

Pytanie za 100 pkt : Kto 1 dostanie wpierdol / zostanie obrażony / poniżony ( nawet nie od / przez dresa ) - metal / "skejcik" ( ofc no gej-mode ) czy pedał w rurkach ?

od razu wiadomo :)

Co do grzywek nic nie mam, bo z własnego doświadczenia wiem, że niektórym "na krótko" jest po prostu chujowo. Ale włosy max 5-6 cm a nie 10 jak to u tranzestytów ( czyt pedałów ) .

Idąc z tyłu chuj wie czy to chłopak czy dziewczyna, takiemu to tylko przyjebać (oj, dziewczyn się nie bije)

i jeszcze:

O co wam kurwa chodzi? oni mają powodzenie u dziewczyn ? hah, dobry żart. Każdy chłopak mający wygadane będzie miał powodzenie ( nawet "nerd" !) więc różnicy nie widzę.

A co do ciuchów... Serio, łażąc po gimbazjum / licebazjum / technikbazjum za chuja się nie kapniesz kto jest biedny, bo każdy ma buty po 150 zł+ i ciuchy też niczego sobie.

Chyba, że naprawdę jest źle, ale zdarza się to rzadko.

Co do twojego pytania za 100 ptk. to bywa różnie, czasami metal jest wyśmiany... A czemu? Bo nie pasuje do społeczeństwa, ofc. chodzi mi o społeczeństwo gimbusów, które jest dokładnie nie zbadane.

Mają powodzenie u głupich dziewczyn lub u takich, które chcą się ''wybić''. Każdy dla siebie znajdzie 2 połówkę nie ważne jaka ona by nie była będzie naszą drugą połówką ^^

Masz racje, nie da się rozpoznać kto jest biedny a kto ma więcej kasy. Np. moi rodzice mają firmę w UK i Polsce no i mamy więcej kasy, ale tego po mnie nie widać (nie kupuje spodni za 400zł by być fajny), wyglądam jak przeciętny dzieciak (no nie wyglądam jak przeciętny dzieciak), ba! Dzieci, których rodzice nie zarabiają dużo mają droższe ciuchy ode mnie. To są tak zwane dzieci #SWAG'u, które zrobią wszystko by być bardzo popularne i lubiane a tak naprawdę nie mają prawdziwych przyjaciół.

Teraz dochodzimy do sprawy z włosami i do słowa ''trazestyta'', które jest napisane źle ale mniejsza z tym każdy popełnia błędy. Włosy, włosy, włosy oj... każdy niech ma jakie chcę włosy. Nie ma różnicy czy ma długie czy, krótkie, włosy trzeba dostosować pod siebie a nie pod dresiarza, który chcę ci dać w pysk.

Opublikowano

Chodzę w rurkach i airmaxach, ćwiczę na siłowni oraz sztuki walki, mam dziewczynę, własny samochód i sam zarabiam na siebie. Także nie widzę tutaj żadnego powiązania między moim "pedalskim" ubiorem, a tym kim jestem.

Te ciuchy są wygodne, trzymają się tyłka i nie trzeba ich ciągle podciągać. Wyglądają schludnie i od razu widać i po ryju i po ciuchach kto jest z dobrego (normalnego) domu, a kto jest zwykłym hejterem i patusem.

Nie wiem jak mogą Ci pasować rurki, bo jak dla mnie to są jajościski i się nie da tego nosić, kurxa no nie da, no ale to Twój styl bycia, obyś nie był pedałem to wszystko będzie git(nie obrażam Cię :) ) Oczywiście jest różnica pomiędzy tymi którzy noszą rurki a zachowują się normalnie i między tymi którzy noszą rurki a do tego dojebią typowo pedalską grzywę i chodzą jak łamagi. Wątek można podzielić na dwie kategorie (jak ktoś ogląda pewnego użytkownika na yt, który nienawidzi rudych i oglądał jego Q&A to wie o co chodzi), są ludzie normalni którzy chodzą w rurkach, oraz są ludzie zjebani którzy chodzą w rurkach. Elo.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ja pierdole, chyba nigdy nie zrozumiem pierdolonych polaczkow, zapatrzeni w siebie, zasciankowi, zeby nie powiedziec staroswieccy, patrzacy tylko na stereotypy...

Nie wiem, czy rodzice Was nauczyli szacunku do drugiej osoby, rownie dobrze moge sie z Was smiac, ze chodzicie w tych swoich oklepanych ”nike” i szerokich dzwonach.

Temat proponuje do kosza. Kolejny czyli juz milionowy.. Bez sesnu dyskusja z 12 latkami, ktorych jedenym argumentem, jest stereotyp "rurki = gej" .. Wymyslcie cos innego. Haters gonna Hate.

Opublikowano

No dokladnie , ja nikogo po rurkach nie sądze , że jest gejem , ale niektorzy są . Typoowi to już w ogole , grzywka , słuchaweczki jajosciski i szpan .

Opublikowano

Ja pierdole, chyba nigdy nie zrozumiem pierdolonych polaczkow, zapatrzeni w siebie, zasciankowi, zeby nie powiedziec staroswieccy, patrzacy tylko na stereotypy...

Nie wiem, czy rodzice Was nauczyli szacunku do drugiej osoby, rownie dobrze moge sie z Was smiac, ze chodzicie w tych swoich oklepanych ”nike” i szerokich dzwonach.

Temat proponuje do kosza. Kolejny czyli juz milionowy.. Bez sesnu dyskusja z 12 latkami, ktorych jedenym argumentem, jest stereotyp "rurki = gej" .. Wymyslcie cos innego. Haters gonna Hate.

"pierdolonych polaczkow" Sam jesteś Polakiem więc się zastanów debilu co wypisujesz. Wyjdź i nie wracaj patafianie, ciekawe czy podczas wojny też byś mówił "Kuxwa pierxolone polaczki nie umiecie strzelać!!!!!"

"Nie wiem, czy rodzice Was nauczyli szacunku do drugiej osoby," hahahah, Ciebie widać nauczyli, że wyzywasz ludzi od "pierdolonych polaczków" Weź się piexdolnij w głowę chłopie i zastanów się co ty wypisujesz x2

Powiedz mi chłopie, czy to że mają 12 lat czyni ich gorszymi? uwierz mi że z mojego otoczenia (tak, sam mam 16lat ale trzymam poziom) nie jeden 12 latek by Cię zagiął samą dyskusją z Tobą. Racja są też tacy co są gnębieni i się wyżywają w internecie i jedyne słowa jakie umieją to "żal" "kuxwo jexana twoja stara to...".

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Rurki = Obcisłość

Obcisłość = Wyższa temperatura niż w "normalnych" spodniach

Wyższa temperatura niż w "normalnych" spodniach = przegrzanie jąder

Przegrzanie jąder - Jeżeli schłodzisz jądra w wodzie to grozi szokiem termicznym i amputacją jąder

Wniosek:

Rurki noszą "męszczyźni" którzy nie mają jaj

lub Ci którzy lubią dopływ adrenaliny i uważają, że ryzyko amputacji jąder to dobra zabawa

Rurki = Pedał

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Ja pierdole, chyba nigdy nie zrozumiem pierdolonych polaczkow,

zapatrzeni w siebie, zasciankowi, zeby nie powiedziec staroswieccy,

patrzacy tylko na stereotypy...

I Ty narzekasz na stereotypy...

Chcesz tolerancji dla siebie,to okazuj ją też innym.Wrzucasz wszystkich do jednego worka,i jeszcze obrażasz własny naród.

A więc uświadomię Cię: Nie,to,że ktoś uważa rurki za spodnie z deczka pedalskie,nie znaczy,że jest staroświecki,i kieruje się stereotypami.Znaczy to,że taki ma gust,i wyczucie stylu.

Opublikowano

Widząc osoby w rurkach itp uśmiecham się tylko w duchu. Warto pamiętać, że "wół też był cielęciem".
Sam w wieku 16 lat, wtedy jako skate, nawet nie myślałem, że dzisiaj w mojej szafie będą dominowały koszule. To była samoistna zmiana, która za jakiś czas czeka większość ludzi pokolenia SWAGowców.
Tym czasem noście sobie co tam chcecie, idąc ulicą wole zawieszać oko na kobietach :)

f.png

Opublikowano

Nie wiem jak mogą Ci pasować rurki, bo jak dla mnie to są jajościski i się nie da tego nosić, kurxa no nie da, no ale to Twój styl bycia, obyś nie był pedałem to wszystko będzie git(nie obrażam Cię :) ) Oczywiście jest różnica pomiędzy tymi którzy noszą rurki a zachowują się normalnie i między tymi którzy noszą rurki a do tego dojebią typowo pedalską grzywę i chodzą jak łamagi. Wątek można podzielić na dwie kategorie (jak ktoś ogląda pewnego użytkownika na yt, który nienawidzi rudych i oglądał jego Q&A to wie o co chodzi), są ludzie normalni którzy chodzą w rurkach, oraz są ludzie zjebani którzy chodzą w rurkach. Elo.

Moje rurki tak samo jak i większości społeczeństwa są normalnymi spodniami i jestem pewny, że wielu z Was ma takie w domu. Zwykłe spodnie, co nie są dzwonami i skate są tak naprawdę rurkami, bo są specjalnie zwężane np. na kolanach, piszczelach żeby wyglądały schludnie i nie dyndały. To, że kilka osób ma rurki tak obcisłe, że widać ich kontury tyłka, nie znaczy, że ja takie nosze. Mam rurki i się nie wstydzę. Ciao

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wole facetów w rurkach z ładnie uwydatnionymi tyłeczkami, niż takich, na których ich ubrania wyglądają, jak znoszone worki. ;-)

A niestety większość facetów/chłopców uważa, że ten styl jest "męski" mimo, że z pkt widzenia kobiety wyglądają śmiesznie i niechlujnie.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma to jak filcoki, stara marynarka i podarte pory .. moda wiejska zawsze lepsza :D

A kto komu nie karze w rurkach chodzić? Jak to wygodne to proszę bardzo :)

1341586434_by_Doknic_500.jpg

ten facet rurki na szyi nosi, ale noszenie ich na nogach to jest wyczyn.

Trochę pewnie sztywno chodzicie w plastikowych rurach.

Za moich czasów to rurki do wody montowało się, a teraz się je nosi.. no moda się zmienia.

Niedługo we wiadrach będą łazić.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wole facetów w rurkach z ładnie uwydatnionymi tyłeczkami, niż takich, na których ich ubrania wyglądają, jak znoszone worki. ;-)

A niestety większość facetów/chłopców uważa, że ten styl jest "męski" mimo, że z pkt widzenia kobiety wyglądają śmiesznie i niechlujnie.

Pozdrawiam.

czyli nie ubierając rurek nie wyglądam schludnie ? LOGIC!

Chodze w normalnych jeansach nie dzwonach i co chodze w workach mam ( kpina)

wolisz facetów w rurkach ? Pozdro dla tego wybranka którego będziesz broniła na imprezach , bo z tego co wiem i z doświadczenia które nabrałem w klasie to prędzej kobiete przyjebała mi w ryj a rurkowiec wolał schować się i przeczekac .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

"pierdolonych polaczkow" Sam jesteś Polakiem więc się zastanów debilu co wypisujesz. Wyjdź i nie wracaj patafianie, ciekawe czy podczas wojny też byś mówił "Kuxwa pierxolone polaczki nie umiecie strzelać!!!!!"

"Nie wiem, czy rodzice Was nauczyli szacunku do drugiej osoby," hahahah, Ciebie widać nauczyli, że wyzywasz ludzi od "pierdolonych polaczków" Weź się piexdolnij w głowę chłopie i zastanów się co ty wypisujesz x2

Powiedz mi chłopie, czy to że mają 12 lat czyni ich gorszymi? uwierz mi że z mojego otoczenia (tak, sam mam 16lat ale trzymam poziom) nie jeden 12 latek by Cię zagiął samą dyskusją z Tobą. Racja są też tacy co są gnębieni i się wyżywają w internecie i jedyne słowa jakie umieją to "żal" "kuxwo jexana twoja stara to...".

Hahahahha, argument z Wojną był najlepszy na świecie! Ja nie wiem, jakim trzeba byc inteleligentym, żeby podawać taki przykład. To już było lekkim przegięciem, kwestionując mój patriotyzm... Niech się Pan zastanowi i sam zrobi sobie rachunek sumienia..

Po za tym, nie pamiętam żebyśmy przechodzili na "T" i nie jestem żadnym Pana "chłopem"

To ciekawie, że jako argument, podaje Pan wyjątki, to dobrze świadczy o Pańskim przekonaniach i rozległych argumentach.

Trzyma Pan poziom ? A tak, zauważyłem po Pańskiej wypowiedzi. Masa przekleństw i śmiesznych argumentów. Wysokie ma Pan mniemanie o sobie..

P.S. You made my day, BRO - dawno się tak nie uśmiałem...

@edit. Ja Pana nie wyzywałem, więc nie wiem czemu Pan to robił.

Tym sposobem, dyskusje z Panem, uważam za zakończoną. - Stop. Jaką dyskusję ?

Haters Gonna Hate.

Opublikowano

czyli nie ubierając rurek nie wyglądam schludnie ? LOGIC!

Chodze w normalnych jeansach nie dzwonach i co chodze w workach mam ( kpina)

wolisz facetów w rurkach ? Pozdro dla tego wybranka którego będziesz broniła na imprezach , bo z tego co wiem i z doświadczenia które nabrałem w klasie to prędzej kobiete przyjebała mi w ryj a rurkowiec wolał schować się i przeczekac .

Mój drogi, w moim towarzystwie i w moim wieku nie ma już takich problemów ;-)

Nie miałam na myśli stylu swobodnego, tylko tego, które można bardzo często spotkać u dzieci i młodzieży, czyli szerokie bluzy, spodnie z krokiem przy kostkach itp ;-)

Ale cóż, każdy musi przejść falę buntu, młodziutkiej głupoty i tak dalej, by wreszcie zrozumieć, że to jak kto się ubiera nie ma najmniejszego znaczenia i nie określa człowieka.

Opublikowano

AHAHAHAHAAHAAHAHAHAA ale mam z Was beke gimbuski.

Czyli co, lepiej chodzić w bluzce, spodniach, butach i skarpetach adidas?

Tak, wtedy jesteście zajebiści ;)

Ja mam moje vansy, są bardzo wygodne jako buty do chodzenia do pracy i nie rozumiem czemu mają być damskie skoro są to buty męskie.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Mój drogi, w moim towarzystwie i w moim wieku nie ma już takich problemów ;-)

Nie miałam na myśli stylu swobodnego, tylko tego, które można bardzo często spotkać u dzieci i młodzieży, czyli szerokie bluzy, spodnie z krokiem przy kostkach itp ;-)

Ale cóż, każdy musi przejść falę buntu, młodziutkiej głupoty i tak dalej, by wreszcie zrozumieć, że to jak kto się ubiera nie ma najmniejszego znaczenia i nie określa człowieka.

Sama napisałaś że pedały są schludne więc myśl logicznie i nie pisz głupot bo zaprzeczasz sama sobie.

AHAHAHAHAAHAAHAHAHAA ale mam z Was beke gimbuski.

Czyli co, lepiej chodzić w bluzce, spodniach, butach i skarpetach adidas?

Tak, wtedy jesteście zajebiści ;)

Ja mam moje vansy, są bardzo wygodne jako buty do chodzenia do pracy i nie rozumiem czemu mają być damskie skoro są to buty męskie.

vansy - jak przyjdę w szpilkach będę taki męski padrino .

Gimbus ? nie miesz sw3oją miarą ./

Opublikowano

@Up mi chodziło o logike Twojego myślenia (typowa "gimbusów"):

"Ahhh, wszyscy moi koledzy mówią że to jest gejowskie czyli wedug i mnie jest to gejowskie i tyle."

Wgl. nie wiem skąd się to wzieło, gdzie piszę że vansy to kobiece buty?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Wole mieć geja i pedała w klasie niż dziecko w worku na ziemniaki, który zmienia ciuszki raz na ruski rok. Popieram Wredną bo ma racje. Kobiety uwielbiają tyłki facetów i lubią za nie łapać jak faceci za piersi, skoro kobieta jest seksowniejsza eksponując biust to facet jest przystojniejszy gdy mu ładnie pupę widać. Proste. Mam dużo przyjaciółek ale to strasznie blisko z nimi jestem to jak się witamy zawsze mnie za tyłek łapią ^^

Opublikowano

Wole mieć geja i pedała w klasie niż dziecko w worku na ziemniaki, który zmienia ciuszki raz na ruski rok. Popieram Wredną bo ma racje. Kobiety uwielbiają tyłki facetów i lubią za nie łapać jak faceci za piersi, skoro kobieta jest seksowniejsza eksponując biust to facet jest przystojniejszy gdy mu ładnie pupę widać. Proste. Mam dużo przyjaciółek ale to strasznie blisko z nimi jestem to jak się witamy zawsze mnie za tyłek łapią ^^

wolisz mieć idiotę czy prawdziwego mężczyznę?

Opublikowano

wolisz mieć idiotę czy prawdziwego mężczyznę?

Co masz na myśli mówiąc prawdziwego mężczyznę? Nie umyty, śmierdzący i w dresach w, których chodzi cały czas? Posłuchaj Dresiarz jeśli będzie starszy nim zostanie, a taki pedałek wyrośnie na mężczyznę. Czemu? Ten pedałek jest jeszcze dzieckiem, z czasem będzie zmieniał styl na bardziej dorosły, będzie o siebie dał w rezultacie będzie wyglądał jak prawdziwy dżentelmen a nie tak:

a5fdc3b27ed1bc24b5241ade873f075d.jpg

Mówiąc dżentelmen miałem na myśli:

50adf73f1c5a1.jpg

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc prawdziwego mężczyznę? Nie umyty, śmierdzący i w dresach w, których chodzi cały czas? Posłuchaj Dresiarz jeśli będzie starszy nim zostanie, a taki pedałek wyrośnie na mężczyznę. Czemu? Ten pedałek jest jeszcze dzieckiem, z czasem będzie zmieniał styl na bardziej dorosły, będzie o siebie dał w rezultacie będzie wyglądał jak prawdziwy dżentelmen a nie tak:

a5fdc3b27ed1bc24b5241ade873f075d.jpg

Mówiąc dżentelmen miałem na myśli:

50adf73f1c5a1.jpg

ale co ty pierdolisz . O jakich ty dresach pierdzielisz ? Czyli tylko pedał może o siebie zadbać ? Normalny facet który nie nosi rurek musi chodzić ujebany itd ? Dziwi mnie twoja logica , Nie chodze w dresach . Tylko nikee+jeans + koszulka lub t shirt i też chodze ujebany i nie będę dżentelmenem . Ciekawo jak baba w rurkach może zostać dżentelmenem . .

ps. Ten facet na zdjęciu na 100% nie chodził w rurkach .

To ma wyglądać scludnie ? chyba dewiancko .i pedalsko .

blog_bt_5167959_8035675_tr_img_9454.jpg

Mężczyzna to mężczyzna powiniem ubierać się jak chłopak a nie jak baba .

Weteran
Opublikowano

Widzę, że powstał nowy stereotyp "chodzi w dresie - brudas, niewykształcony dresiarz, pod żadnym pozorem nie dżentelmen" :D

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...