Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie jakiś czas to potrwa...

Chcę widzieć miny tych pe... <poprawność polityczna, wait> chłopaków noszących rurki za parenaście lat. ''Tato, pokaż swoje zdjęcia jak byłeś młodszy!''

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Od kiedy to rurki są tylko dla DZIEWCZYN? Jak chłopak lubi je nosić to niech nosi a nie jakieś worki na dupie które nie wiadomo czy zrobił tam "kake" czy to spodnie...

Opublikowano

Tak vansy to takie kobiece buty, że o ja cie pieprze. Tak samo jak i te nike, puma, airmaxy, co nie? Weź bo się błaźnisz, po pierwsze vansy są unisex więc coś nie wyszło, po drugie conversy również, po trzecie po coś chyba rurki robią? A to, że ktoś ma grubą du** i się nie wciśnie nigdy w rurki to nie znaczy, że ma hejtować styl innych. :)

Opublikowano

A to, że ktoś ma grubą du** i się nie wciśnie nigdy w rurki to nie znaczy, że ma hejtować styl innych.

To,że masz BMi 12,nie znaczy,że reszta świata jest gruba.Zrozumcie wreszcie,że ludzie uważają rurki po prostu za gejowskie spodnie (nikogo nie obrażając),nie z powodu własnych kompleksów.

Nie trzeba być grubasem,dresem,patologią,ani biedną osobą,aby tak uważać.

(Nie,nie jestem gruby,bardzo mi do tego daleko ;) )

f9265d4ecf76631b555f2981a719a488.jpg

Opublikowano

Już nie czytałem wszystkich komentarzy bo dożo ich trochę ale... Chcą to niech sobie w tym chodzą. Lans jest dla chłopców a klasa dla mężczyzn. :) Mnie np taki widok też nie za bardzo pasuje no bo sory ale jednak nie wygląda to fajnie... Okej może bardziej podobają się dziewczynom ale później będzie musiała mu okłady gęby robić jak dostanie na ulicy. :P

Opublikowano

nigdy nie minie, zawsze znajdą się hipsterzy których nikt nie akceptuje i zaczną się ubierać tak a nie inaczej aby zaistnieć.

Opublikowano

"Kozak w necie, pizda w świecie"

Po 1, Conversy i Vansy to są buty UNISEX.

Po 2, grzywka też nie jest przepisana tylko dla dziewczyn.

Po 3, wąskie spodnie również nie są przypisane dla dziewczyn, czy to są sukienki? Nie.

Po 4, jakoś SZKOCI chodzą w spódnicach i nikomu to nie przeszkadza. To jest tylko i wyłącznie POLSKA mentalność.

Najlepsze jest to, że takie "pedałki" jak wy to mówicie, mają większe powodzenie u dziewczyn, W RÓŻNYM WIEKU, nie tylko 12-16.

Pozdrawiam hejterów, oraz życzę tym "prawdziwym mężczyznom", którzy tylko potrafią siedzieć pod blokiem pić z kolegami piwo, znalezienia normalnej dziewczyny.

Wolę nie mieć dziewczyny, siedzieć przed blokiem, pić z kolegami piwo niż wyglądać jak pedał i być wyśmiewanym przez większość normalnych chłopów.

he, sam się ubieram normalnie, ale jak pacze na wasz ból dupy to mi się chce śmiać, niech się ubierają jak chcą to ich wybór jest, a co do tematu, minie w 17.06.2051.

btw.najlepsze jest to, że takie tematy zakładają takie osoby - http://scr.hu/1wm9/60caq

Co z tego że 97 rocznik? że ma dopiero 16 lat to gorszy czy jaki uj? Odezwał się wielki pan co sam boi się podać swój rok urodzenia w profilu.

@Topic, jak dla mnie to nigdy to nie minie, tylko bedzie co raz gorzej.. XXI w.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

To,że masz BMi 12,nie znaczy,że reszta świata jest gruba.Zrozumcie wreszcie,że ludzie uważają rurki po prostu za gejowskie spodnie (nikogo nie obrażając),nie z powodu własnych kompleksów.

Którzy ludzie tak uważają? Ty i twoje ziomeczki z dzielni? Nie rozbawiaj mnie o.0 W dodatku to zdjęcie, które przedstawiasz nie pokazuje nic innego niż chłopaków, którzy idą z duchem czasu. Może i dobranie stroju nie jest zbyt dobre to i tak co nas to obchodzi?

Opublikowano

a8d7672082_widze_tu.jpg

Jeden nie wyobraża sobie chodzenia w rurkach, drugi chodzenia w dresach. Ja sam mam consy i wcale nie uważam ze to gejoza, tak samo jak nie uważam ze airmaxy itd to dresiarskie bezstylowe buty. Każdy ubiera sie jak chce. Spór będzie zawsze. Tak samo jak ból dupy :D Polecam stronke na fb jestem facetem i o siebie dbam, dobre rzeczy piszą + magazynik menshealth. A jak masz problemy z nadwagą, bądź chcesz rzeźbić magazynik KiF.

@up

co to tego foto, to mi sie to nie podoba i tyle. Tak samo jak nie podoba mi sie to

635d8e9dc22563b70db6db2b33aacfee.jpg

i jakos idzie sie obejsc bez bulu dópy

09071535498836998897.png

Opublikowano

Tak jak mówiłem, już na tym forum nie jeden gimb powiedział że by każdego pobił, zabił i wgl to jest mistrzem sztuk walk tylko nigdzie nie chce występować bo w UFC wszystkich by pozabijał (nie sory oni by się o ciebie pozabijali bo jakby Cie walneli to by się złożyli jak pudełko zapałek). Niestety masz tylko 16 latek i nie wiesz jeszcze nic o świecie. Może powiesz że gołote też byś najebał bo stary ? Wracaj lepiej do minecrafta, po za tym co byś zrobił osobie która by miała te rurki, rózowe vansy, długie włosy ? uderzyłbyś ją? jak ja bym zobaczył takie nie tolerowanie innych osób to bym cię złapał i nauczył tolerowania aż byś się posrał w gacie dzieciaku.

gołoty bym nie najebał ale pedała tak .

Minecraft co to kurwa jest ? widać ze grasz w to gimbo .

jak ja bym zobaczył takie nie tolerowanie innych osób to bym cię złapał

żądasz toleracji a ja jestem nietolerancyjny - jakiś problem ?> Nie będę stawał obojętnie gdy różnica między chłopakiem a kobietą jest zamazywana .Stop dewiacji.

i ten gościu ma mi najebać ? Przy nim dziewczyna ma czuć się bezpiecznie > Chyba ona musiała by go bronić .

Którzy ludzie tak uważają? Ty i twoje ziomeczki z dzielni? Nie rozbawiaj mnie o.0 W dodatku to zdjęcie, które przedstawiasz nie pokazuje nic innego niż chłopaków, którzy idą z duchem czasu. Może i dobranie stroju nie jest zbyt dobre to i tak co nas to obchodzi?

i

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Którzy ludzie tak uważają? Ty i twoje ziomeczki z dzielni? Nie

rozbawiaj mnie o.0 W dodatku to zdjęcie, które przedstawiasz nie

pokazuje nic innego niż chłopaków, którzy idą z duchem czasu. Może i

dobranie stroju nie jest zbyt dobre to i tak co nas to obchodzi?

Wybacz,ale jako 15 latek,pojęcia o świecie ogromnego to nie masz.Więc może i dla Ciebie to są chłopacy idący z duchem czasu.Ale sprawa wygląda tak,że owi "panowie" ze zdjęcia,chłopaków w niczym nie przypominają.

Nawet ich pozycja,w jakiej stoją,odbiega od normy.W taki sposób do zdjęć,pozują dziewczyny ;).

Opublikowano

Japierdole, kolejny temat o tym samym, dajcie sobie spokój, co?

nie dam spokoju nie pasi wypad ?

Wybacz,ale jako 15 latek,pojęcia o świecie ogromnego to nie masz.Więc może i dla Ciebie to są chłopacy idący z duchem czasu.Ale sprawa wygląda tak,że owi "panowie" ze zdjęcia,chłopaków w niczym nie przypominają.

Nawet ich pozycja,w jakiej stoją,odbiega od normy.W taki sposób do zdjęć,pozują dziewczyny ;).

dokładnie . Sposób zachowanie i wiele wiecej .

Opublikowano

nie dam spokoju nie pasi wypad ?

dokładnie . Sposób zachowanie i wiele wiecej .

Wiesz, trzeba być idiotą zeby oceniac ludzi po wygladzie i obrazac ich od pedałów :/

Może i te ubrania na facetach nie wyglądaja zbyt męsko i ogólnie przypominają baby, ale nie należy ich odrazu od pedałów wyzywac :) Taka moda, nic z tym nie zrobisz lepiej sie przyzwyczaj bo takim smutnym pierdoleniem na forum o grach swiata nie zmienisz

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Już nie czytałem wszystkich komentarzy bo dożo ich trochę ale... Chcą to niech sobie w tym chodzą. Lans jest dla chłopców a klasa dla mężczyzn. :) Mnie np taki widok też nie za bardzo pasuje no bo sory ale jednak nie wygląda to fajnie... Okej może bardziej podobają się dziewczynom ale później będzie musiała mu okłady gęby robić jak dostanie na ulicy. :P

Chodzę w rurkach i airmaxach, ćwiczę na siłowni oraz sztuki walki, mam dziewczynę, własny samochód i sam zarabiam na siebie. Także nie widzę tutaj żadnego powiązania między moim "pedalskim" ubiorem, a tym kim jestem.

Te ciuchy są wygodne, trzymają się tyłka i nie trzeba ich ciągle podciągać. Wyglądają schludnie i od razu widać i po ryju i po ciuchach kto jest z dobrego (normalnego) domu, a kto jest zwykłym hejterem i patusem.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Tak zauważyłem że Ci co chodzą w takich strojach na na foto, mają większe szanse u dziewczyn ( tych z gimbazy i ciut starszych ) niż ci co normalnie chodzą ubrani.

Ci mają wieksze szanse :

56886647943994693897.jpg

; *

Opublikowano

@UP ale zacznijmy odróżniać normalnych ludzi w rurkach jakich jest dużo, a durni w rurkach, sweterkach, głupich czapkach i grzywach jak u konia.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@Corydoras, ja bym się tak nie cieszył.Część dziewczyn na pewno poleci na takich ale powiedz,po chuj komu dziewczyna co leci na chłopaka tylko dlatego że ubiera się tak a nie inaczej?

Opublikowano

Chodzę w rurkach i airmaxach, ćwiczę na siłowni oraz sztuki walki, mam dziewczynę, własny samochód i sam zarabiam na siebie. Także nie widzę tutaj żadnego powiązania między moim "pedalskim" ubiorem, a tym kim jestem.

Te ciuchy są wygodne, trzymają się tyłka i nie trzeba ich ciągle podciągać. Wyglądają schludnie i od razu widać i po ryju i po ciuchach kto jest z dobrego (normalnego) domu, a kto jest zwykłym hejterem i patusem.

są wyjątki , ale niezahcowujesz się jak pedał więc .

Admin Cienia
Opublikowano

Przynajmniej można się pośmiać jak ci co noszą rurki jadą na tych normalnych i ci normalni na tych co noszą rurki, grzywki, ch000je muje, dzikie węże ;O

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

różowe gówniane zbyt drogie trampki + jajognioty rurki...

+ argumentowanie typu "nie stać cię" kiedy sam mam glany które tanie nie są...

Hejtuje vansy, pewnie jestem dresem.

Głupota

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...