Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie sie zapowiadał, ale troche sie zawiodłem

1. jak na takiego harda jak sie zapowiadal na moje oko, troche za szybko exp leci

2. drop zmianek jest beznadziejny wiekszosc odob do 30 lv nawet 5 nie dropla

3. czytanie ku, zenada ku co 12h ok jest egzo, ale tak słabo dropi, ze wbijanie skilli bedzie zalezalo od pln wydanych na kredyty

TqL

6dIB3s_s2.jpg

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja troche pogralem i pozwole sobie na ocene servera.

+ Ogarnieta administracja, szybko pomagaja, szybko odpowiadaja no i bardzo doswiadczona, to rowniez duzy plus.

+ DDosow nie bylo lub byly nieodczuwalne praktycznie, pare razy lekko zalagowalo, ale generalnie gra sie bardzo plynnie.

+ Exp jest nie za wolny, nie za szybki - idealny :D

+ Rozbudowane misje, sporo ich.

+ Duzo graczy (jak pytalem Juvi to pisala iz przed konserwacja bylo 1,3k)

+ Dobry drop medali.

+ Zwierzak za free :-)

+ System osiagniec, AVshop

Ale i minusy...:

- Tragiczny drop wszystkiego innego: zmianek, dodan, skrzynek, kluczy, bodzi, rad, egzo - skille bedzie sie tu robic niewiele szybciej niz na PL'u ^_^ A eq bedziemy bonowac typowo pod hp i tyle.. Chyba ze zwiekszycie drop, co jest wrecz NIEZBEDNE.

- Pierscien teleportacji. Niby fajnie, dostaje sie za misje, taka bajerka, ale mozemy w nim zapisc tylko 4 miejsca.. Nie moglby byc on taki jak na konkurencyjnej Balmorze? Podstawowe mapki + 4 miejsca swoje? To wbrew pozorom za malo...

- Drogi ITEM SHOP ^_^

- Brak nowych mapek, nie liczac dungeonu na 20 lvl ^_^

- Niby tyle nowosci, ale wiekszosc z nich to jednak poprostu lekkie ulepszenia starych systemow lub tez zwykle usuniecie bugow, tak wiec server wygladal tak naprawde swietnie tylko z prezentacji, bedac w grze widze wiele podobienstw do pierwsego servera Welesa, czyli Wyraju.. A jak wiadomo hard taki jednak dlugo nie przetrwa, jest zbyt "ostrym" hardem.

Administracjo, dobrze przemyslcie ta kwestie dropu :))

Mimo to server i tak polecam, bo gra sie raczej przyjemnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

fajnie sie zapowiadał, ale troche sie zawiodłem

1. jak na takiego harda jak sie zapowiadal na moje oko, troche za szybko exp leci

2. drop zmianek jest beznadziejny wiekszosc odob do 30 lv nawet 5 nie dropla

3. czytanie ku, zenada ku co 12h ok jest egzo, ale tak słabo dropi, ze wbijanie skilli bedzie zalezalo od pln wydanych na kredyty

1. Zgadzam się z tym iż za szybko leci exp.

2. Drop zmianek jak i dodan celowy , gdyż wszystko drogi graczu masz w is :D

3. Tu musisz wydać wiecej na is;a bo zwoje egzo i rady + kupno od kogos ku.

Wychodzi na to ze koles na 70lv bedzie latal ze skillami m1-5 , bo drop jest minimalny , resp taki sam jak na globalu i bez kitu serwer robiony z głową ale pod is , poza tym procz tych zabezpieczen naprawionych bugów niczego poza tym nie ma , zbroje ? wszystko na Pl masz tyle ze inny polysk :D

Serwer na chwilę obecną oceniam 6/10 , skad 6 skoro gra tyle ludzi i tyle bugów naprawione? ano stad bo aby tam zaistnieć musisz wydac na is sporo , ponadto nie ma nic ciekawego zero broni powinny byc conajmniej 3 zbroje mapy to samo.

Kopia Pl'a z 2010r. z dodatkami i "bez bugów"

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

jebac ciebie , pozdrawiam

@anty warn

Gdzie expic na 30 lv?

a gdzie z takim eq chcesz expic? orki zaraz przy wyjsciu z m1..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

a gdzie z takim eq chcesz expic? orki zaraz przy wyjsciu z m1..

Tak chociażby tam...

@Anty warn

Serwer stabilny polecam 0 lagow 0 kickow , 100% HARD a nie jakieś dyrdymaly

Administracja skutecznie zwalacza chiterow

A dzieci Easy... sie burza "JAK TO MOŻLIWE ZE TYLE OSÓB GRA NA HARDZIE"

A dlatego ze nie wszyscy są dyz mózgami jak wy ze umiecie tylko hejtowac

Każdy gra gdzie chce i w co chce pozdrawiam

Opublikowano

Tak chociażby tam...

@Anty warn

To nie jest hajt , tylko opis co i jak na serwerze jest , zgodny w 100% i nikt mi tu niczego nie zaprzeczy bo pisze nie to co mi slina na jezyk przyniesie i jak widać kilku ludzi podziela moje zdanie hajt? raczej ty hajtujesz ludzi nazywajac kogo popadnie dzieckiem easy , zagrałbym jakby to nie był istny Pl z 2010r z kilkoma dungeonami i drop jak się nalezy bo serwer to 100% is bo to dla graczy zrobione i kazdy ma prawo do swojego zdania na temat serwera , hajtować nie hajtowałem gdyż opisałem wszystko jak jest nic nie przekrecalem , zmianki dodania leca chujowo zadko jeszcze zadziej leca egzo rady , kto twierdzi iz jest inaczej jest klamcą..

PS nie piszę tego dla siebie , tylko dla administracji która moze jednak przemysli sprawę i coś zmieni , bo jak widać nie tylko ja mam takie zdanie , wiecej graczy pogra jakiś czas i się tym zniecheci nic tu nie napiszą bo bedą mieli wyjebane na serwer tak jak admin na graczy , bo to mozna smiało nazwać PL 2010r. koniec pierdolenia czy dadzą lepszy drop to od was zalezy zeby placzu nie było ja i tak nie zagram bo nie ma nic nowego poza tymi lekkimi dodatkami i naprawą bugów , mapy itp wałkowane wszedzie na kazdym serwerze . Dobranoc ;-)

mozecie hejtowac .

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Pozatym w tej chwili juz nie mozna na jakikolwiek temat w internecie wyrazic swojej krytyki? Bo odrazu uslyszymy ze "hejtujemy"? Zalosne dzieci kwejka... Po prostu tragedia.

Co do servera to jakos nie skojarzylem tego ISu, ze tam jest wszystko co potrzebne do gry ^_^ Fakt faktem, genialnie przemyslane, grauluje Wam :D

@lamzaz ale swoja droga to jest ciekawe, ze to taki lekko ulatwiony PL z 2010, nie sadzisz? Dawno czegos takiego nie bylo, a 07-10 to najlepsze lata metka, bez kitu ^_^

Mimo wszystko polecam, z nadzieja ze administracja zrobi cos z tym dropem :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pozatym w tej chwili juz nie mozna na jakikolwiek temat w internecie wyrazic swojej krytyki? Bo odrazu uslyszymy ze "hejtujemy"? Zalosne dzieci kwejka... Po prostu tragedia.

Co do servera to jakos nie skojarzylem tego ISu, ze tam jest wszystko co potrzebne do gry ^_^ Fakt faktem, genialnie przemyslane, grauluje Wam :D

@lamzaz ale swoja droga to jest ciekawe, ze to taki lekko ulatwiony PL z 2010, nie sadzisz? Dawno czegos takiego nie bylo, a 07-10 to najlepsze lata metka, bez kitu ^_^

Mimo wszystko polecam, z nadzieja ze administracja zrobi cos z tym dropem :-)

Fakt ze 07-10 to najlepsze lata metka , ale gdy ktoś coś osiągnął na Pl to tu nie zagra , ja np mam menela na pl 98lv i nie widzę sensu gry tu , gdyż nie ma nowych map broni bizu itp , dlatego pisałęm ze nie zagram nawet jak poprawią drop.. Dziwne ze nie dostrzegłem wczesniej tego faktu ze nie ma zadnych map broni itp ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tzn z tego punktu widzenia brakuje mi tu tylko bajerow pokroju dungeonow i rajdow z Nevrasta (Temma, do roboty!!), co do zbrojek i broni to sie ciesze, typowy hard- oldschool.

Niech zwieksza drop wszystkich tych pierdol i zostaje to na dluuuuuuuuuuuugo :-)

AW:

Ile sie czeka na konia po zrobieniu misji?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wszystko w IS .... Zwoje dodania rady kurwa dosłownie wszystko 100% Is .

Wez czlowieku schowaj sie, jezeli jestes cwany taki to stworz serwer i wsadz do niego czerwone poty i zobaczymy czy postoi przynajmniej tydzien...ty bys chcial serwer bez ISu...Myslisz ze to sponsorzy i będą płacic by sobie ludzie pograli?POMYŚL!!

Gdybys byl na tyle madry zobaczylbys ze to samo jest na PL w ISie.Zobacz tez że to jeden z nielicznych hardow na którym nie ma w ISie bojowca, co mnie osobiscie cieszy:)

Opublikowano

zmowily sie pedaly i takie sa skutki.:X

Wszędzie widzisz jakąś intrygę? weź wyjdz moze na dwór , ja z nikim się nie zmawiałem , bo po co? a co do pedałów najpierw pomysl co piszesz..

Tzn z tego punktu widzenia brakuje mi tu tylko bajerow pokroju dungeonow i rajdow z Nevrasta (Temma, do roboty!!), co do zbrojek i broni to sie ciesze, typowy hard- oldschool.

Niech zwieksza drop wszystkich tych pierdol i zostaje to na dluuuuuuuuuuuugo :-)

AW:

Ile sie czeka na konia po zrobieniu misji?

Na konia się nie czeka odrazu masz zdjęcie.

Wez czlowieku schowaj sie, jezeli jestes cwany taki to stworz serwer i wsadz do niego czerwone poty i zobaczymy czy postoi przynajmniej tydzien...ty bys chcial serwer bez ISu...Myslisz ze to sponsorzy i będą płacic by sobie ludzie pograli?POMYŚL!!

Gdybys byl na tyle madry zobaczylbys ze to samo jest na PL w ISie.Zobacz tez że to jeden z nielicznych hardow na którym nie ma w ISie bojowca, co mnie osobiscie cieszy:)

Wszystko jest w is to samo co na Pl , i wiem ze nie sponsorują nam bo ktoś musi coś włozyc od siebie by utrzymac serwer , koni w is nie ma za to sa pieczecie i na jeden ch.. wychodzi , a pieczecie lepsze niz zwykly kon bo maja atrybuty typu krytyk obrona itp , Ceny w is sa duże i smiem twierdzić ze to jest Pl z poprawkami , zmieniłbym zdanie jakby drop dodan zmian i rad jak i egzo dropil lepiej , tak czy owak i tak nie pogram bo nie ma nowosci procz tych wymienionych , jak naprawa bugów pety i kilka dungeonow..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tak chociażby tam...

@Anty warn

Bronisz tak serwa do czasu .. po pewnym czasie pewnie jakiś poważny bug sie znajdzie i tyle z serwa zostanie ;d + do tego serw jest nastawiony pod is (rozumiem że chcą zarobić)

aw@

w ile wbije 30lvl?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

No i gadanie "stworz wlasny server, bla bla bla"... Nudne i stare, daj se siana, co? Kolega napisal co mysli o servie i co mu sie nie podoba, a Wy od razu swoje pieprzenie "to zrob lepszy", obroncy od 7 bolesci. Skoro zrobili server dla ludzi to musza oczekiwac nie tylko pochwal, ale i krytyki, a Tobie dysmozgu nic do tego.

AW:

Dzieki za odpowiedz co do konia, ale jeszcze jedno - na bojowca misja wyglada jak na PL?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i gadanie "stworz wlasny server, bla bla bla"... Nudne i stare, daj se siana, co? Kolega napisal co mysli o servie i co mu sie nie podoba, a Wy od razu swoje pieprzenie "to zrob lepszy", obroncy od 7 bolesci. Skoro zrobili server dla ludzi to musza oczekiwac nie tylko pochwal, ale i krytyki, a Tobie dysmozgu nic do tego.

AW:

Dzieki za odpowiedz co do konia, ale jeszcze jedno - na bojowca misja wyglada jak na PL?

Na bojowca czytamy medale az do 11poziomu konia medal mozemy czytac co 5h , dopiero na miliatra robi sie podobne misje jak na Pl z tego co slyszalem.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Up^ nie zapomnij dodać że jest misja na konia bojowego, podobna jak na Pl.

Co sądzę o serwerze?

Więc tak, pisałem jeszcze toż przed startem, że drop i misje co niektóre to szał dupy, ale przecież ja hejtuje bo skad mogę wiedzieć jak serwer nie wystartował. Teraz mogę powiedzieć a nie mówiłem ! Administracja jest dobra, tylko zbyt do glowy wbiła sobie pojęcie Hard, niby zrobili serwer dla graczy, a mi się zdaje że tylko pod zarobek. Bo żeby coś osiągnąć to bez IS się nie obejdzie.

Minusy które zauważyłem:

-ubogi av shop, poza bodziem prawie nic tam nie ma.

-zmianki, dodania nie lecą prawie.

-za drogi IS i za dużo rzeczy tam macie, brakuje jeszcze stalek i trut.

-nie ma tu nic nowego, prócz śmiesznych petów i łowienie ryb.

-misja na konia co 5h, ale nie zmienia tego bo kasa z IS musi być, bo przecież jak ktoś wbije 35lvl to będzie musiał kupic wierzchowca w Is.

Dobra tyle starczy, ktoś pisał że zrobiliscie prawie 2 Pl i się zgodze, bo na tym serwerze nawet trudnej jest !

Myślę, że tydzień, dwa i spadnie drastycznie liczba graczy, chyba że coś zrobią, ale wątpię są przekonani że wszystko jest okey.

Opublikowano

Co sądzę o serwerze?

Więc tak, pisałem jeszcze toż przed startem, że drop i misje co niektóre to szał dupy, ale przecież ja hejtuje bo skad mogę wiedzieć jak serwer nie wystartował. Teraz mogę powiedzieć a nie mówiłem ! Administracja jest dobra, tylko zbyt do glowy wbiła sobie pojęcie Hard, niby zrobili serwer dla graczy, a mi się zdaje że tylko pod zarobek. Bo żeby coś osiągnąć to bez IS się nie obejdzie.

Minusy które zauważyłem:

-misja na konia co 5h, ale nie zmienia tego bo kasa z IS musi być, bo przecież jak ktoś wbije 35lvl to będzie musiał kupic wierzchowca w Is.

Dobra tyle starczy, ktoś pisał że zrobiliscie prawie 2 Pl i się zgodze, bo na tym serwerze nawet trudnej jest !

Myślę, że tydzień, dwa i spadnie drastycznie liczba graczy, chyba że coś zrobią, ale wątpię są przekonani że wszystko jest okey.

Za drogi IS ? za 20zł masz PD na miesiąc,

Zmianki i dodania nie lecą? który lvl wbiłeś 20?

Co do konia, jednego dnia możesz wbić 4 poziomy konia więc w czym problem ?

Opublikowano

Co sądzę o serwerze?

Minusy które zauważyłem:

W końcu napy odejdą.

Piszesz nie ma nowości.. masz pełno rajdów! W UJ RAJDÓW i jeszcze więcej.. ludzie

Opublikowano

ludziom się nigdy nie dogodzi.

na Draenor2 były dodania i zmianki bonów w avshopie i IS było źle bo za łatwo i było gadanie "Draenor2 to medium a nie hard bo wszystko można kupić"

teraz zrobili porządnego harda, nie ma dodań i zmianek za AP to znowu źle bo za ciężko bo zmianek nie ma ("to jest drugi PL") no ludzie...

co do dropu to rzeczywiście można ten drop zmianek trochę zwiększyć

nie wiem jak Wy ale mi się przypomniały stare czasy Metina2 PL

Opublikowano

Rajdów? Te wasze rajdy na dr2 przechodzilem po setki razy, więc nie widzę tu nic nowego poza kilkoma rzeczami.

Spodziewałem się czegoś lepszego, ale to tylko moje zdanie. Chcecie grajcie żebyście potem nie żałowali czasu i pieniędzy :)

Mi osobiście serwer się nie podoba. Tyle w temacie.

Opublikowano

Rajdów? Te wasze rajdy na dr2 przechodzilem po setki razy, więc nie widzę tu nic nowego poza kilkoma rzeczami.

Spodziewałem się czegoś lepszego, ale to tylko moje zdanie. Chcecie grajcie żebyście potem nie żałowali czasu i pieniędzy :)

Mi osobiście serwer się nie podoba. Tyle w temacie.

Jak Ci się ma serwer spodobać na 30 lvl? Ludzie trzeba troche pograć żeby się dowiedzieć, a nie wbić 30 lvl i mowic, że nic nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...