Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma to co lubi ;)

Więc kto wie xD.

A przy okazji , dalej nie działa , gdzie kolwiek odpale ten sam błąd z tym Networkiem ..

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem z misja na 84 lvl a mianowicie z tą : http://w807.wrzuta.pl/obraz/powieksz/5jzNMGWaOA1

Problem polega na tym że nie mogę otworzyć tej torby i jednocześnie skończyć misji ;/

Nie orientuje się w tych misjach ale wydaje mi się ze ta misja to początek dalszego ciągu misji na skill ''uniknij celu''

Opublikowano

Mam taka propozycje.. u alchemika jest możliwość wyprodukowania zwoju oczyszczenia ( co bardzo się przydaje ) wiec przydało by się gdyby zioła, kryształy i księgi dropiły z 2 bitwy,narwashi i archanu lub aby była możliwość kupienia ich w sklepie lub aby te zwoje dropiły lub były do kupienia.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś oprócz mnie odczuwa niezłe lagi na serwie, poza tym wszystko ok, tylko jeszcze mały szczegół, a chodzi o zbut wolne polaczenie z serwerem gdzie na pl'u od razu śmiga jak trzeba ;D

Opublikowano

Wiadomość o lagach i długim łaczeniu się mnie zaniepokoiła, Zrestartuje maszynei sprawdze limity łącz. Lagów nie powinno być... Maszyna chodzila 8 dni bez restartu. Jezeli nadal będa lagi i bedzie duza aktywnosc graczy online dokupie parametrow co do limitow to mamy 1,2gb ze 100 wiec na miesiac wykorzysta sie kolo 80.

Opublikowano

Ok, wszystko działa teraz lepiej ;D ale jest problem z grzybkiem na td 10 jak byłem zabiłem grzybka a nie zrespił się jego duch Chyba to jest bug a drugi to jak byłem na 2b to nie dałem rady z eq +18 na 31 lvl do tego jak mnie zabili nie mogę się wskrzesić bo nic nie widzę, żadnych tekstur ;(, Jeszcze jedno co zauważyłem trochę głupie bo Pelka 10g na 2 dni +22 jak i cała reszta eq +22, /szkoda że na tak krótko za tyle, Jeszcze mnie interesuje kiedy jest najwięcej graczy bo mi trochę smutno się gra na Derkach samemu xD

@edit Widziałem post kolegi jakieś 2 strony wcześniej i Mam ten sam bug z 2b Więc prosze o unbug xD Nick: xXSsSlizanXx :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...