Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zak na tym patchu.ma najtrudniej bo przyzywa duszka w ponad 4s. Silzanowi chodzilo oto, ze jest trudna profa do ogarniecia. Po ogarnieciu zak moze.zlozyc cale pt.

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NoszeBambosze, flecie skoro go zareklamowales na epvp to co sie chcesz dziwic? Z reszta jak pojdzie ddos i przejdzie to nie mysl, ze serwer przestanie stac. Z reszta nawet DDOS juz nie przejdzie :) Pozdro dla ciebie zakompleksiony gowniarzu. Wejdz na tsa kiedys i podaj miejscowosc gdzie mieszkasz to do ciebie wjade na piwo :D . Dla takich noskilli jak ty nie ma miejsca i nie bedzie miejsca nigdy na serwerze. A jezeli bedziesz chcial zagrac jeszcze raz to bedziesz banowany co chwile.

Opublikowano

NoszeBambosze, mógłbyś mi napisać przez wiadomość jak włączyć tę grę aby grac na tym serwerze? Zdążyłam zalozyc konto ale nie wiem jak wlaczyc :( Aha i jakbys gral, to moglibysmy razem pograc :) Napisz mi wiadomosc, prosze :) Bo widze, ze chyba ogar troche z ciebie :) Czekam na wiadomosc :*

Opublikowano

Nosze Bambosze. Jeżeli odwiedzałeś moja stronę, to mam twoj log zTWOIM IP. Nie jesteś anonimowy w śieci. Przemyśl swoje postępowanie.

Opublikowano

Lol i co? Bedziecie mi grozić przez internet? AHAHAHAH xD to śmieszne, lubie takich internetowych kozaczków którzy niby mi 'fpierdolom w realu'.

PS. Tomeczku nawet jeśli masz moje IP to co z nim zrobisz? :D

Opublikowano

1. Podać mnie na policje za co?

2. nadal się pytam za co?

3. Czekam :) i jeśli już to raczej bedzię znał adres mojego dostawcy internetu a nie mój :)

Opublikowano

raczej zgłaszając mnie na policje sam byś sb krzywdę zrobił bo nie masz praw do plików serverowych gameforge i by ciebie zamknęli, tego byś nie przewidział czyż nie? :) Dobra zresztą dalej nie piszę, ogarnijcie się gra to nie jest całe życie odejdźcie z przed monitorów i cieszcie się kończącymi się wakacjami :)

Opublikowano

Hersen ty nawet do mnie nie pisz bo to ty mnie tak wkurwiłeś i twoi znajomi. ARCES bugował w pvp i zaczął pisać że na tym servie nie ma dobrych graczy i że on tylko jest pro i że mnie rozwala bez problemu, więc mu napisałem że łucznikiem prawie wg. nie grałem i jak chce pvp to wpadnę na maga albo zaklinacza. No cóż oczywiście noobek stchórzył i zaczął mnie od zielonków wyzywać mimo tego że gram od niego więcej, więc nie wytrzymałem i zacząłem go cisnąć a ty niby mój kumpel jak ostatnia ciota zacząłeś mi banem grozić, chociaż sam powinienieś dostać bana 1000 razy bo nawet przy tomku używałeś wulgaryzmów.

Opublikowano

I co plebsie, to był powód by na epvp wstawic serwer? Jestes zakompleksionym gowniarzem. A nauczyc sie bugowac na luku to zaden problem..

Opublikowano

Hersen ty nawet do mnie nie pisz bo to ty mnie tak wkurwiłeś i twoi znajomi. ARCES bugował w pvp i zaczął pisać że na tym servie nie ma dobrych graczy i że on tylko jest pro i że mnie rozwala bez problemu, więc mu napisałem że łucznikiem prawie wg. nie grałem i jak chce pvp to wpadnę na maga albo zaklinacza. No cóż oczywiście noobek stchórzył i zaczął mnie od zielonków wyzywać mimo tego że gram od niego więcej, więc nie wytrzymałem i zacząłem go cisnąć a ty niby mój kumpel jak ostatnia ciota zacząłeś mi banem grozić, chociaż sam powinienieś dostać bana 1000 razy bo nawet przy tomku używałeś wulgaryzmów.

Wyzywanie to jedno, ale wjazd na rodziców jest nie do skomentowania ;d Żałuj, że ze mną zadarłeś ^^

Opublikowano

Zamknij sie bambosz. To ze grozilem banem to moja sprawa
Ciebie nikt tutaj niechce..
Kij ze mnie kazdy tam na valo wyzywa ale mam kolegow jakis przynajmniej na derach Wez korki od pradu odkrec wyrzuc do smiecie komputer schowaj do szafy i poloz sie spac

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Toś mnie pojechał uważaj bo się szpilką potne. Wypierdalaj jebany gimbusie na dwór - rano wbijam ty jesteś, po południu wbijam ty też jesteś, w nocy wbijam i ty również jesteś nie masz życia realnego? I nie próbuj mnie pojechać bo ci się to nie uda.

Opublikowano

Mam. Ja lubi e ten serwer i wez wyjdz sam jestes dzieciakiem z gimbazy ze ci stara bulki donosi wez otworz okno wyjeb komputer i idz spac A w nocy to ja nie gram pajacu

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zamknij ryj jebany zakompleksiony gówniarzu. Jak się tam wabisz? Plebs? Pleps? Chuj tam wie, jestes internetową pizdeczką, ktora tylko przez kabel potrafi kozaczyc a przyszlo by co do czego i jakbym mieszkal obok ciebie to bys sie zdziwil, napinatorze internetowy. Jesteś karą dla rodziny od kiedy się urodziłeś. Jakby sie dowiedzieli co wyprawiasz przed monitorem to by cie wyjebali za drzwi z torbami i gdzie bys sie podzial jak jeszcze jestes zakompleksionym gowniarzem, ktory pewnie gimnazjum ledwo skonczyl? He, kozaczku? Jak cie dokladnie namierze, to wysle polecony list do twoich rodzicow, ale sie zdziwia haha :D

A to ile siedze przed kompem chuj cie powinno obchodzic, zyciowa pizdeczko. Ty pewnie prowadzisz tryb zycia komp>dwor>komp>dwor. Ja prowadze praca>komp>silka>melanz>praca. Ty do tego musisz dorosnąć jebany gówniarzu. Nie mam słow na takich jak ty. Wiem, ze sie na tym poscie nie skonczy a wiec jak chcesz sobie ze mna porozmawiac zapraszam na tgh-gaming.voice24.pl

Bez odbioru!

Opublikowano

Pisałeś to z taką agresją że chyba się posrałeś w gacie ^^, chłopczyku nie denerwuj się tak masz pewnie patologie w rodzinie co zresztą po twoim stylu pisania widać. Namierzysz? ahahhahah Ja pierdole jakiś debil z marnego forum dla nieutalentowanych cheaterów którzy ledwo ogarniają cheat engine chce mnie namierzyć. Śmiało napisz list czekam :) i na przyszłość się tak nie podniecaj bo majteczki będziesz musiał zmieniać :) A ty hersenku dorośnij troszkę i przekaż mamusi że pod biedronką się na nią niezła kolejeczka ustawiła, dobra dalej nie pisze bo się tak ekscytujecie i jeszcze na zawał padniecie, Bye.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...