Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie moge pobran nowego patchera? czy jak go pobiore to mam wypakowac tam gdzie jest 4story eq ? Gdzie moge sie zajerestrowac? Czy jak gralem na betach to moge zalogowac sie do gry przez to samo konto ?

Opublikowano

Z tego co wiadomo to mozna przez to samo, patchera wklejasz do folderu 4story EG, albo czekasz do jutra az tomek zakoduje prawidlowo na stronie i pobierzesz jutro clienta. Roznica w EG bedzie taka, ze nie bedziesz mial nowych kolorow.

Opublikowano

Nie da sie zalogowac... tzeba czekac a w dodatku gdy uruchamiam ''Sune 4s ver 2013-08-06'' to wyskakuje taki blad :

Unable to load the file necessary for running the game, please after dowloanding 4STORY client againg, re-install and try re-lauching 4STORY.

Opublikowano

Działa, działa. I to nie bedzie serwer na dzien. Nikt sie o nim nie dowie, a nawet jak ktos zareklamuje na epvp to nie beda mieli IP.

Opublikowano

Ktos pomoze? czy tyko mi wyskakuje ten blad przy wlaczaniu gry? Nie moge uruchomic gry bo wyskakuje : Unable to load the file necessary for running the game, please after dowloanding 4STORY client againg, re-install and try re-lauching 4STORY. a jeszcze 4h temu normalnie wlaczalem

Opublikowano

jak mam pisać do tomeczkooo by zrobić konto>? a i czy potrzebny jest jakis client inny np EG? a i www.sune4s.exone-web.pl download biore i nie da się pobrać

Opublikowano

Przez 4s eg mozna odpalic, tylko nowych kolorw nie bedziesz mial. Musisz pobrac paczera i wkleic do folderu 4story eg.

SERWER ZAPOWIADA SIE B.DOBRZE. Szkoda tylko, ze tyle gówniarzy sie dobralo do tego serwera, kupa osób podszywa sie pod jakies inne osoby typu Lubo,zgredek i inni. Jestescie zalosni.. A na xXLuboXx gra bodajze hersen. A raczej na pewno, wiec uwazajcie na typa :D

Ktos wie czy jest jakis magiczny sposob aby zdobyc wody swiatow? :D Bo na PO na razie nie ma co liczyc xD

Opublikowano

No właśnie, więc zauważ, że nie tylko ja będę chciał eq pvp ale większość graczy. Tomek, moze zrob opcje aby w is bylo do kupienia np 150 wod? :D ale zeby nie szlo ich sprzedawac jak cos D:

Opublikowano

Trzeba pobrac tego paczera ? bo wyskakuje mi '' server is currently under ... '' czy od nowa wszystko trza pobrac ? -.-

Opublikowano

Jezeli zrobiles tak jak napisalem czyli wkleiles paczera do folderu z grą to probuj do skutku, ja mialem bledy takie jak podane wyzej, ze unable to necessary czy cos takiego, trzeba kilka razy go odpalic i zadziala za ktoryms razem.

Opublikowano

Cały czas to samo , 3 razy żem pobrałem to wklejałem i ciągle nic .. Ciągle ten sam problem ._.

Wkurwia mnie to już ;/

Opublikowano

@up tez mam ten problem wlaczam 4story po kilkanascie razy i dopiero za 10 sie wlacza ;/

Co do rejestracji.. tomek napisal ze ci co brali udzial w becie dostaja behemota na miesiac. Ja gralem na becie 2 dni. Aktualnie nie moge zalowowac sie na te same pasy co logowalem sie na betcie. Czy jest jakis sposob aby zalogowac sie na to samo konto na ktorym gralo sie na becie i otrzymac behemota ?

Opublikowano

@up tez mam ten problem wlaczam 4story po kilkanascie razy i dopiero za 10 sie wlacza ;/

Co do rejestracji.. tomek napisal ze ci co brali udzial w becie dostaja behemota na miesiac. Ja gralem na becie 2 dni. Aktualnie nie moge zalowowac sie na te same pasy co logowalem sie na betcie. Czy jest jakis sposob aby zalogowac sie na to samo konto na ktorym gralo sie na becie i otrzymac behemota ?

ty grałes na becie dedyku czy na becie hamachi xD

Opublikowano

A jak mam niby pobrać 4story EG jak mi link do pobrania producent zabrania dlatego że jest strona zawirusowana i nie mogę pobrać z eternalgame pomoże ktoś zna ktoś jakieś inne strony co mozna eg pobrać?

Opublikowano

becie hamachi, nawet gralem z toba :)

to musisz nowe konto zrobic . bo byl beta dedyk i tam behemota sie dostaje

A jak mam niby pobrać 4story EG jak mi link do pobrania producent zabrania dlatego że jest strona zawirusowana i nie mogę pobrać z eternalgame pomoże ktoś zna ktoś jakieś inne strony co mozna eg pobrać?

www.sune4s.exone-web.pl strona serwera tomka tu masz clienta z nowymi kolorami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...