Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj gówniarzu, nie naleze do Patologii, twoi rodzice pewnie srednia krajowa zarabiaja i musza na kazdy chleb grosik odkladac. Pisalem to z agresja, bo jak widze posty takiego napinacza internetowego to sie gotuje :) Jak nie chcesz spinac na forum, to czemu nie wejdziesz na ts: tgh-gaming.voice24.pl . Czemu nie wejdziesz? Moze tam tak popyskujesz gnojku jeden?

Myslisz, ze piszesz z jakims dzieciakiem? Oglądasz moze IsAmUxPoMpA? Kiedys wstawil filmik na yt, jak napinator internetowy do niego sapal i podal mu adres. Pojechal tam, nagral to. Tak samo ja moge zrobic, bo mam takie mozliwosci :) Zawsze mozemy isc na piwo i sobie wszystko wyjasnic :) Jak nie wierzysz to: http://www.youtube.com/watch?v=UUSHEMnV75k

Po twoim emailu, moge wnioskowac, ze masz 14lat. Jak mozna przez kabel grac takiego kozaka? A co by sie stalo jakbym mieszkal naprzeciwko ciebie? Nie pobilbym cie. Poszedlbym do twoich rodzicow aby zaciagneli pasa na ciebie i aby nie bylo w twojej rodzinie takiego beztroskiego wychowania.

Aaa z tego co wiem, to nie masz mikra. Kolejny zakompleksiony gowniarz, ktory boi sie swojego glosu? Jakie to smutne :(

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

harsen ty mi nawet na 14 lat nie wygladasz, a przenajmniej nie widac tego po twoim zachowaniu w grze jak i na forum -.-

Opublikowano

Hersen to ty 1 zaczales po rodzicach. Tomek próbuj dalej może kiedyś będziesz znał moje prawdziwe nazwisko a nie nazwisko i miasto kuzyna >.< Jak będziesz miał mój adres to napisz na PW. Żegnam szanowne dzieciaczki które z powodu że umieściłem ich server na epvpers wpadły w dziki szał hahahah :D

Opublikowano

@up

jestes typowym kozakiem w internecie nic nie osiagnoles lub zdenerwowales sie i chcesz zrobic na zlosc serwerowi..Takich ludzi trzeba tepic.

@tomeczkooo

Mam taki problem poniewaz zakupilem sztylet z wypozyczalni 42lvl ( jest on bez grafiki ) chcialem go przelozyc na 2 postac wiec go zapieczetowalem ale po zapieczetowaniu nie moge go ani ruszyc z eq ani odpieczetowac poniewaz nie ma grafiki.. jest jakas nadzieja ze kiedys dostanie grafike lub aby odbugowal sie ?

Opublikowano

Najlepiej to żebyście wszyscy stulili ryje i się nie odzywali ...

Na chuj w każdym temacie jeździcie po sobie ? lub po starych ? może sami mieszkacie w bidulach i żałujecie że ich nie macie ? ;x

Opublikowano

Tak byłem i pograłem tam i mam do napisania tylko to, że nie warto tracić czasu. Jak będziesz grać i będziesz dawać się zabijać to spoko graj, ale jeżeli będziesz lepszy od "właścicieli" serwa to zaraz banik, mnóstwo przekleństw w twoją stronę i zero pomocy dla ciebie. Bez dwóch zdań najgorszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem i naprawdę nie polecam.

PS: Co do wypowiadającego się tutaj "hersen233" to nie zwracajcie na niego uwagi. Jest to 12 letnie dziecko, które na owym serwie nabija sobie honor na respie, a do ardir przychodzi tylko wtedy, gdy jest przewaga po jego własnej stronie. Naprawdę śmieszny gość :D.

Opublikowano

Ariero czy kto tam placze up@, nie przyjemni ? :) Jak ktos na allu pisze jakies bzdury to jak ktos sie ma nie denerwowac? Wejdzcie na tsa, poznajcie nas to na pewno zmienicie zdanie.. A nie, ze jakis Ariero, placze, ze ktos mu konto shackowal bo na turnieju mial straszne missy. Chlopie nie jest mozliwe, aby takie cos w ogole zrobic.. -.- Miales missy - trudno, dzisiaj mialem kilka pvp, mialem missy z jednego stuna, drugiego i 2x ze spowolnienia a mam turniejowke i co? Kto jest lepszy od wlascicieli serwera, no kto? Bany nie ida bezpodstawnie, mial ktos na ciebie ss to poleciales. Od nas z gildii juz jeden dzis tez wylapal i co? Siedzi z nami na tsie, ale bana wylapal.

A to, ze was bierze zazdrosc oto, ze wygralismy turniej to co nas to obchodzi? Na turnieju mielismy dwoch najlepszych kaplanow z pla, dwoch lukow, ogarniety mag jeden i ja troche mniej. Czemu bony sa takie duze? Na plu turniejowka z falka ma 57/14/33, tutaj jest 60/16/33. Dlaczego tak? Bo na plu wiekszosc posiada bronie z 41/42/43 ilosci, te wyzsze juz nie sa do zdobycia i jednak 43 a 57 to jest roznica. U nas na serwie mozna wypalic rune 52 ilosci, 52 przecietna ilosc jaka jest na serwie a 60 ilosci z turniejowki. Duza roznica? Juz mniejsza.. Ktos dzis linkowal rozge 82 szansy, my mamy 101, turniejowka na plu 95. O 6 szansy wiecej a, o 19 wiecej niz ktos wypalil. Chlopie wejdz do nas na tsa, nie gryzemy. Nie wiem niestety kim jestes, strzelam, ze Ariero i placzesz dlatego, ze wygral z toba rowniez b.dobry mag z PL'a. Ty byles chlopie legenda tylko dlatego, ze zamek na hacku zdobyles na plu, inaczej nikt by cie nie znal. Wroc lepiej na woja, tam moze masz wiekszego skilla. I sie pytam kto niby byl lepszy od kogos z naszej gildii? Ktos nam konkurencje robil? Eliminujemy tych, ktorzy chociazby farmią PO - co jest widoczne bardzo. Wczoraj ktos mial 800 honoru, dzisiaj wbijam rano i ile ma? 1500. A wychodzilem wczoraj z gry o 12 w nocy to nie wierze, ze zdazyl tyle nabic a z rana malo wiary gra. A takie 500 honoru to moze zrobienie 4 postaci i podlozenie sie po 3 razy na kazdej. Jezeli ty jestes Ariero, to i ty do mnie sie plules, ze nie wiadomo skad ja mam tyle PO. Po pierwsze, gram od poczatku serwera czyli jakis 5 dzień, mialem wiele nickow ale co chwile zmienialem. Gdyby mi sie honor nie kasowal mialbym 2,6k. A bije przewaznie w pt 3-4 osobowym. Na wojnie wpada kolo 200-300 PO, ardir w dzien okolo 350-400. Bo w 4 osobowym pt sie dostaje z 9 PO.. Co za problem wbic duzo honoru? Hersen dzisiaj sam latajac bez pt ( niby wszystko dobijal, ale wbil tyle honoru bo az 500 ) A do tego dochodzi Ardir.. Ile razy chcielismy do was TS'a to nikt nie dawal bo sie bał. Dzisiaj zalatwilem ledwo do gildii RG, ts'a. Saladar sie oburzyl co prawda jak sie dowiedzial kim jestem, ale co? Zjebalem go o cos? Normalnie z nim gadalem. Potem sie dowiedzialem, ze farmil PO, nawet sie przyznal ( niby tylko 100 wbil ) ta jasne, 2 razy ktos ci sie podlozyl tylko..

A na serwerze bedzie grac coraz to wiecej osob, sprowadzamy niedlugo kilka PT z PL'a. Gramy dla siebie i dla funu, ale jak ktos o cos czego nie zrobil oskarza kogos na allu to uwierzcie, ze nie jest milo :) I sie w czlowieku gotuje w cholere. Jakbyscie weszli na tsa zadnych klotni na allu by nie bylo. A kto rozpoczynal wszystkie klotnie na allu? Zazwyczaj Ariero, albo ktos z gildii RG.

Pozdro dla was :)

Teraz tam doczytalem.

kysy, czy jak sie tam wabisz.

Wszystko sie zaczęło od tego, ze pewien gracz się oburzyl, ze dostal bana i to nie bezpodstawnego bo bylo wiele na niego doniesien. I co zrobil? Wstawil na epvp zeby sie zemscic serwer Tomka. Liczyl na szybkiego DDosa ale cos sie tam szwabom nie udalo, bo ten serwer to nie zadna vendeta czy kij wie jakie jeszcze gówno. Najpierw sam bambosze sie napalał na serwer, kiedy bedzie, kiedy bedzie, kiedy ktos z was oplaci serwer bo chce juz grac. I co ? Z zemsty chcial przyczynic sie do zddosowania serwera.

Bambosze, miales sie juz nie udzielac w tym wątku. Do kuzyna? To nawet spoko :D Jak tam pojdzie jakis list polecony to rodzinka sie zdziwi kogo ma w rodzinie i sobie tylko wstyd chlopie zrobisz. Myslisz, ze nie jestesmy do tego zdolni? Ty myslisz, ze z jakąś gównarzerią tutaj na forum piszesz? Myslisz, ze starsze osoby nie lubia sie zrelaksowac przy grze, kiedy laska ma okres trzeba cos chyba robic?

Opublikowano

hmm ciekawe, ale nie jestem jakimś Ariero. Poza tym widząc co tutaj ludzie wypisują to nie tylko po moim poście widać, że "straszny" serwer to jest. Pograłem 2 dni i zmarnowałem tutaj 2 dni. Nie polecam chyba, że chcecie sobie pograć dla zabicia czasu, ale pamiętajcie, że na serwie działają stare hacki z EG :D

PS: odnośnie tego "turnieju". Najśmieszniejsze osoby z pl-a poszły na turniej w full pt z 2 magami 2 kaplanami 2 lucznikami i 1 wojkiem na kompletnie przypadkowe pt ktore bylo zbierane z niczego i nawet nie wiem czy bylo tam 7 osob i teraz sie chwala jakimi to koksami nie sa ze to wygrali :D OMG normalnie jak szukacie noobow to na tym serwie znajdziecie cale PT NOOBOW xD

Opublikowano

I co z tego, ze dzialaja hacki z EG? Sam ich uzywales zapewne przy przejmowaniu terenow na serwerze PvE jeszcze. Trzeba byc skonczonym kretynem zeby na serwerze pvp gdzie sie wszystko dostaje grac na hackach. W takim razie jak nie jestes Ariero, to jestes totalnym noskillem, ktorym do konca swojej przygody w 4story zostaniesz. Jedna osoba w ta czy we wtą na serwerze. Chyba nie wiesz ile juz wiary sprowadzilismy z PL'a.

Opublikowano

no widziałem na serwie niecale 15 aktywnych osob no to naprawde tlok i tak przez prawie caly czas nikt nie chodzi do ardir i trzeba caly dzien czekac na wojne o 20

Opublikowano

Dobra koniec tego kabaretu teraz ja sie wypowiem..
Ariero, ty jestes niktk na mpc forum. Wiadomka.
Jestem hersen tak! Nabijalem PO NA RESPIE TAK BILEM! MAS DOWODY NIE?!
Sam bijesz z saladarem i zearem PO
Glupoty opowiadasz gozej niz dziecko z przedszkola po 1. Mam 14 lat po 2. Glupoty o misach opowiadasz niby tomek ci konto ustawil ze misy masz.. Dziwne ze jak PO bijesz to niemasz misow kozaku Saladar i zear t o samo PO umieja bic Ja gram bardzo dlugo na serwerze i PO bije uczciwie gdyby sie zapisywalo 3500 bym mial honoru GumowyDrut nie nabija PO na respie on zmienia nicki cochwile bo mu sie nudzi Ja jedynie dobijam jak jestem w kurzony Gralem na valorianie ale poszedlem na dery bo potrzeboawli poom wmozali i ochlopme gdzie masz niby dowody ze ja PO bilem w pvp? dz gdzie to ze raz walczylem z iomkiem a on na eg byl ze go zabilem to jego wina ale to sie zdarzylo raz.. te 36 PO nie zwabi
Glupoto opowadasz jak dziecko naprawde.. Ile razy mam mowic ze mam 14 lat a nie 12 pacanie tepy..
CO do nosze bambosze wez wy;lacz mpc forum bo tomek jest informatykiem cyz cos i on umie wiecej od ciebie c z mpc forum i mi pokazalo to samo co tokowi tylko jeszcze cos dodatkowego i nie pierdol mi tu glupot co to kawbi stulic ryj to ty mozesz ja jco to kawbi stulic ryj to ty mozesz ja jco to kawbi stulic ryj to ty mozesz ja niemam patoli w domu jak bambosze ze starzy pija czy co..
Pewnie bana dostane na mpc forum i na 4story niedlugo ale to tylko gra.. Nie wiem po chuja my sie tu klucimy.. Najlepiej jakbyscie dostali bana na tym mpc blokade na ip lub cos zeby byl spokoj.. To tyle odemnie Mysle ze przestaniecie po mnie jechac jak po gnoju JESTEM dzieciakiem z gimbazy co niemam mutacji i co z tego? Bedzie czas jakaz dojrzeje.. nie moja wina ze dlugo dojrzewam..
Nie pozwole sobie na to.. Tez mam uczucia nie tylko wy o jestescie starsi itp i wszystko mozecie.. Skonczcie z tym bo nie raz bylo ze sie dzieciaki pozabijali bo wyzywano ich w internecie..
To tyle odemnie.. Mysle ze zdacie sobie z tego sprawe.. Dobranoc :(

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ile razy mam pisać, że nie jestem Ariero? Ale co mi tam możecie sobie myśleć że jestem kimkolwiek :D Jak widać pół serwa nawala na respie PO i nikt niema bana no to naprawdę jest coś zachęcającego do grania. Dzięki za pomoc w przekonywaniu, że ten serw to dno Hersen

Opublikowano

Powiedz mi kto kur*a, nawala PO na respie? Pol serwera to dla ciebie, polowa z twojej gildii? Siedze w JustSkill i gram przewaznie z 2h rano, 3h po poludniu i na wojence jestem i to wszystko.. dziennie kolo 700 PO wpada. Ty mnie nie musisz widziec w ardir. Wystarczy, ze wlece z trzema osobami z mojej gildii do ardir na full pt derow i juz mam kolo 300 PO, bo potem juz nic nie daja. Jak nikogo nie ma na ardir to latam po keter, kiedy ktos wolal do ardir to zawsze wbijalem, ale nie zawsze jestem na grze. Po drugie czy wyfarmione czy nie, to tez idzie sprawdzic w pewien sposob :) My nie musimy w JS nic farmic, bo dery darmowe PO nam dają. Moge wejsc z dwoma kapciami na full pt derow i nie zdejmiecie nam baniek za cholere. Dlaczego? Gildia mowi sama za siebie. Z reszta za duzo przez was juz mam spiny, nie mozemy pograc normalnie dla funu? Nie mozecie do nas wejsc na tsa? Pogadac? Tak ciezko srsly?

Hersen, fakt wkurwia. Ale PO jednak watpie, ze bije na respie. W ciagu jednej wojenki dzis wyniosl 500PO a on cale dnie lata po Ardir. Ariero z saladarem i zearem farmili lub nadal farmią i to jest pewne. Ariero 100 iles do 0, taa na pewno. Chyba musisz wszystko dobijac, albo w tp siedziec, normalnie w koncu ktos by ci musial rzucic na morde stuna i bys lezał. Ja farmie PO? 282:57 cos takiego mam. Jakbym farmil PO to bym wolał mieć do zera.. Z reszta tak jak pisalem wczesniej, wlatujemy z kapciami i po prostu PO samo leci.

Opublikowano

Wlasnie
Zgadzam sie z toba mucha
Ja z takimd ebnilem jak on nie bede pisac ide walnac sie w kime jutro kolejny dzien uzerania z tymi pajacami :(
Dobranoc ;P

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...