Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak ty to pobrałeś bo to jest jakaś ruska strona z ruskimi hostinagami.. Próbowałem na wszystkie sposoby to pobrać ale nie idzie.. Widocznie pobrałeś clienta kiedy strona byla dobrze zakodowana.

Opublikowano

to musisz nowe konto zrobic . bo byl beta dedyk i tam behemota sie dostaje

www.sune4s.exone-web.pl strona serwera tomka tu masz clienta z nowymi kolorami

przez strony tomka nie mogę pobrać bo jak próbuje to pisze że plik nie istnieje

Opublikowano

zaraz zobacze | a no faktycznie cos się zepsuło jak pobierałem to pobierałem też z tej ruskiem strony .

Opublikowano

To teraz po kolei: Rejestracja PW, Temat rejestracja, tresc login i haslo. Jak odpiszę "stworzone" można wbić na grę. Jak zagrac? Potrzebujecie clienta 3.5. Moze byc eg, danielos and raven, 4storyRA. Dam jakiś dzialajacy link w dziale download na stronie . Jak macie clienta to pobieraczie PACZERA o nazwie. sune4s ver 2013-08-06.exe i przez to odpalacie. Co do tego błedu, to nie wiem co go moze powodowac. Jak paczer jest w folderze z gra powinno wszystko cykac. Odpalajcie z poziomu admina i dodajcie do wyjatkow w antywirusie, bo moze blokowac nieznany porgram. Imixu dzieki za ogarnianie ich pod moja nieobecnosc ;d . Co do kodowania strony to nie czyta mi polskich znakow typu ą,ę,ć,ź itp ;d

Opublikowano

@up nie wiem na czy polega ten problem, ale przy odpalaniu sune4story ciagle wyskakuje mi ten blad.. musze spamowac i kikać na ikone ze 100 razy dopóki gra nie odpali. Gre odpalam w folderze z 4story eq.

Pomijam anty wirusa i inne zabezpieczenia :)

Opublikowano

nie mogę pobrać EG bo mi producent zablokował tę stronę eternalgames że jest zawirusowana i nie wiem jak wyłączyć

nie mogę pobrać EG bo mi producent zablokował tę stronę eternalgames że jest zawirusowana i nie wiem jak wyłączyć

Opublikowano

Ech. Nie oplaca sie g

rac.. Tosiek009 Grozi banem za to ze nie ide z nim na pvp. .Gratulacje noobku

hersen a to ty gadałeś tomkowi że dasz mu 100 zł jak nas zbanuje ......

Opublikowano

mam problem, gdyz wczoraj o 15 wyslalem email do tomka z prosba rejestracji ( na stronie serwera pisalo zeby prosby o rejestracjie wysylac na email ). Do tej pory nie otrzymalem konta :/, a tomek byl wczoraj po 21 i pisal ze zajmie sie kontami...

Opublikowano

Takie małe sprostowanie dla niewiedzących - NIKT PRÓCZ TOMKA NIE MA MOŻLIWOŚCI BANOWANIA. Więc nie spinajcie dupy na słowa rzucone na wiatr ;)

Poza tym, to ty hersen płaczesz cały czas na grze i bezpodstawnie wyzywasz innych, a na forum co drugi twój post to "moge ci załatwić bana i sobie nie pograsz". A w tym wszystkim to TY akurat, masz najmniej do gadania.

Opublikowano

Nikt nie dostanie bez podstawnego bnana no ludzie... Moim celem jest postawienie servera, na ktorym jest jakas kultura i każdy moze pokazac swoje umiejestnosci. A teraz tak. Za Wyzwyska na czacie jakim kolwiek poleca upomienia potem bany, mam dosc czytania waszego wyzywania. Zlapie kogos na czicie (uwierzcie, ze wykrywam to) poleci kick lub ban. To, że ladujesz server, a nie stosujesz sie do podstawowych zasad logiki, wyzywasz, grozisz to tez bana wyrwiesz bo mnie zaczyna wkurwiac te wywywzszanie sie nad innymi. Przyznam moj blad, o 5 nad ranem ogarnialem serva i ustawilem kowala 100% zamiast podciagnacpalenie bizu, wybaczcie moj blad, i tak byscie w bili te eq tylko po 5 godzinach wiecej, wiec go nie cofne. ZACHOWAJCIE kulturę, poleca bany to się ogarniecie. Kalafiorowy sory zapomialem o tym emailu -.- najszybciej zakladam konta te z mpc forum.

Opublikowano

Dziwne to troche... raz gra mi dziala a za 2h znowu nie da sie jej wlaczyc, wyskakuje zupelnie nowy blad.. chcialem pobrac klienta sune4s ze strone, ale z tego hostingu nie da rady...to sie nagralem ...

Opublikowano

POWIEDZCIE CZEGO WY OCZEKUJECIE JAKIEGO SERVERA? TAKIEGO JAK PIERWSZE EGFULL HAKI, NIE DAJACEGO SIE GRAC, CO WAM SIE ZNUDZI PO 2 DNIACH? CHCECIE HAKI NA WOJNACH W KETER MULTUM AOE ITP? JA SERIO NIE MAM CZASU PILNOWAC WAS KILKA GODZIN DZIENNIE CZY EXPICIE NA TYM JEBANYM TCD... PRZYLAPIE WAS NA HAKACH NA NARWIE ALBO CZASO ( NIE JEDNEGO JUZ WIDZIALEM)TO NIE WSPOMIALEM SLOWEM. ALE KURWA EXPIC NA HAKACH? PRZECIEZ EXP NIE JEST TRUDNY A CHCIELISCIE SERVERA, KTORY NIE ZNUDZI SIE PO 2 DNIACH. MOZE JAK OFNE GO NA KILKA DNI TO ZACZNIE WAM SIE NUDZIC I PRZEMYSLICIE CZEGO CHCECIE HMM?? MAM GO PRZEROBIC NA PVP FULL EQ 24 NA START? WKURIWA MNIE MULTKI KILL, (WSZEDZIE)

I INNE CZITY NA GLOBALNYCH MAPACH ( NA CZASO MAM WYJEBANE, TAK SAMO 2ND BATLE, JEDNAK MOGE DOJEBAC KOWALA, ZE 20 NIE PRZEBIJECIE...,A EQ WAM WYZERUJE) TAK IGRAJCIE Z GMMEM... SERVER TWORZA GRACZE, A NIE MASZYNA.
TYLE ODEMNIE. DAJCIE DOPOWIEDZI BO JA NIE MAM CZASUS SIEDZIEC 24H PRZED PC. MOGE POSWIECIC 1H DZIENNIE O 22 NA POZAKLADANIE KONT.

Opublikowano

Trzeba być naprawdę kretynem, żeby napierdalać na serwerze easy na hackach. Myślicie, że ujdzie to wam na sucho? Myślicie, ze to drugi EG, gdzie administracja ma wyjebane i kazdy bedzie se latal na hackach? Na TS'ie mamy liczną grupkę i jak sie zbierzemy i polatamy po tdkach to bany sie bardzo szybko posypią a potem bedzie płacz i chęć zemsty aby dopiec Tomkowi. Sam bym jak najszybciej chcial eq 24, ale wiem, ze takie cos sie znudzi po kilku h grania. No chyba, ze co chwile byly by bitki na ardir. Na plu to samo, mialem eq jakie kiedys chcialem za gowniarza a kiedy juz takie mialem chcialem jeszcze lepsze i jescze lepsze i nie starczyl mi juz set 20 i bron 22, gdzie wczesniej chcialem miec tylko seta 18. A tutaj przynajmniej jest satysfakcja z gry, lub jak sie wbije item na 24, bo kowal nie daje ostro, wiec trzeba sie natrudzic. A jak dzis widzialem jakiegos debila co expil na multikillu to mi sie az plakac chcialo.. Zobacze hackera, szybkie info i leci ban. A wy potem płaczecie i jeszcze bezczelnie sie zapytacie za co? Trzeba byc naprawde zj**em genetycznym aby na serwerze easy 4fun grac na hackach. Ahh te bezczelne zakompleksione gówniarze.

Opublikowano

Najciekawiej bybyło ustawić exp tak z 2 razy wiekszy niz na pl ,oraz kowala jaki jest na pl ,usunąc poty x3 i zadko dropic poty x2,5 (nw eventy na poty x3)

Wbicie maxa by zajelo z 2 tyg. a wbicie itema 24 bybyło prawie nie reallne czlowiek cieszył by sie z itema 18 czy 20 ,a teraz ? item 24 to tak naprawde z 2h podropienia ,set 24 mozna w 2 dni zrobic.

Opublikowano

Oj ludzie tu mądrze gadacie, szkdoa że ja takich ogarnietych i mądrych graczy nie miałem u siebie, no ale trudno :) Gramy4s padło na plus dla suney4s, nie zepsujcie tylko tego projektu, a pomoge tomkowi dołożyć wszelkich starań żeby ten serwer fajnie śmigał :)

ZBIERAM + PLUSY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...