Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tomus jutro pamietaj z samego rana wysylamy ci tego SMS daj mi tylko namiary na tego SMS wyslemy ci za te 50zl bo niemam co robic gdy serwa niema

KONIEC

~ REBEKKA

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

www.sune4s.exone-web.pl

Tylko nie zaspamujcie znowu tematu proszę...

Pisać tylko WAŻNE pytania i info.

TOMECZKOOOOOOO!

tomeczko

kiedy ten serwer kurrwa postawisz dzis czy w poniedzialek ? ;DD

Opublikowano

No to tomus jutro pamietaj z samego rana wysylamy ci tego SMS daj mi tylko namiary na tego SMS wyslemy ci za te 50zl bo niemam co robic gdy serwa niema

i co wyslaes tego smsa ? ;xxx

Opublikowano

Saldar. Zamknij sie, bo ci moge zalatwic ze nie zagrasz bo jak tak nabijasz posty to sam wyslij sms poczekaj na serwer wytrzymasz chwile

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już to pisał , ale mam pytanie , trudno tu się wbija + ? tzn. trzeba wydać realną kasę ?

Opublikowano

@up
1. Czytales moze na stronie co pisze?
Krotki opis co jest na serwerze
Tynki dropia za Darmo na 2BITIWE , ARACHUR , NARVASHI
Ulepszanie jest spoko. Jak chcesz 30 minut dropa i masz moze full seta +20 1/2 dni na full +24
Eq pvp , bronie robisz samemu PO szybko sie zdobywa za wojny

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Saldar. Zamknij sie, bo ci moge zalatwic ze nie zagrasz bo jak tak nabijasz posty to sam wyslij sms poczekaj na serwer wytrzymasz chwile

tak sie chwaliles nobqu to co kurwa teraz jednak nie wyslalas hah

Opublikowano

Hersen raczej mu nie zalatwisz tego :) Server jest dla ciebie , jak cos ci nie pasuje to naprawde wypierdalaj .

tez tak sondze tomeczko nie bd tolerowal banowania innych graczy bo komus sie tak podoba :xxx

DZIEKUJCIE SZOKONOWI. SERVER ONLINE OD DNIA 06:08:2013 OD GODZ 7,00 MOZNA POBIERAC NOWEGO PACZERA.

na 100 % bedzie jutro bo mial byc w poniedzialek i jakos nie bylo ;/

Opublikowano

@up

Nie chwalilem po 1. Wysle kiedy bede chcial po 2. Sam wyslij madralo .. moge ci zalatwicze se nie pograsz..

Ty załatwić bana? Kim ty ty w ogóle kurwa jesteś, pajacu?

Opublikowano

Ech.. Odczepcie sie odemnie, Szokon wyslal bo mial. Ja nanastepny miesiac za 50 € wysle jak mozna jak nie to tomkowi wysle przelewem / listem w kopercie kase.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Chyba pisze na stronie, ze musi poprawic kodowanie? Wieczorem się tym zajmie. Z resztą jezeli nie grales na becie to i tak bys musial poczekac na rejestracje. Bo na stronie pisze jak sie rejestrowac a tomek ma tez wiele innych spraw do zrobienia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...