Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanko jakie są raty expa i dropa bo nwm i adres tsa ? :D

Exp i raty sazwiekszone o ile to nie wiem, nie chce mi sie tego liczyc.

Opublikowano

Porpaw minimalnie drop mithirilu, nasączonych i idealnych skór, bo zanim się tego nazbiera ponad 200, to serwer dawno padnie. mam 72 level a mam tego 15 ;/. Źle zoptymalizowane, niech to leci z ulepszajkami na przykład.

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa strona z rejestracją?

Nie, ja teraz tylko konta zakladambo niektorymdzial nie ktorym niexd wiec napisz mi pasy na pw to zlaoze ;d

Opublikowano

Serwer juz padl.. Nie mozna wbic wogole :( I niemam co teraz robic niema w co grac.. Ja na tomka serwerze gralem dnie w dnie od rana do samej nocy z :
- MrAbc
- SzokoN1337
- Kula1337
- Tokyys1337 ( kij ze zrobil konto chwile pogral xD)
- Lucznik
- Pokemon..

- Lampek

- Zear

I inni

Dziekuje wam za to ze wy gracie z nami na valorianie i pomagacie.. Pozdro dla was

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Bo skonczyly sie beta testy. Na glownej stronie pisze, ze Skończyły się beta testy, jeżeli Ci co się zadeklarowali dorzucą się na server w postaci: kupna eq pvp, goldów itp. To serwer wystartuje

Do poniedziałku. Zostaną dodane do sklepu materialy i mirthil. Zostanie troszkę podniesiony exp. Ci, którzy brali udział w beta testach otrzymują behemotha na miesiąc.

Opublikowano

DObra kto chcial kupic te eq pvp czy goldy bla bla bla to niech pisze pw lub chamachi jezeli chcecie zeby server byl bo ssam nie dam rady og oplacic:P

Opublikowano

Nie płakać mi tu, że sie skończył serwer. Nie każdy "sra" kasą. Zapraszamy do kupowania itemów na serwer, by go utrzymać.

Opublikowano

Mam problem z dołączeniem do jakiej kolwiek sieci sune4s od 1 do 5, nie wiem czy są zapełnione, ponieważ mi nie wyskakuje komunikat żaden

Opublikowano

Z takimi pytaniami do Tomka. Nigdy nie brałem dedyka, więc Ci nie powiem. Warto dać te pare zł, żeby postał i ludzie sie bawili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...