Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sune4s DEDYK BETA.

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniać jak najwiecej ludzi ! zapraszać znajomych z pl itp

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

up@ Slizan

Na drugiej bitwie nie dasz rady w eq 18 na tym lvlu, dobij 59. Na drugiej bitwie na 25lvlu jedynie szlo ogarniac wojem ale tutaj nie ma on ataku obszarowego, wiec na tym lvlu sie nawet nie zabieraj za 2b tylko idz wbij 59lvl, bo do tego lvla dropi jeszcze tam.

Opublikowano

Ile osób gra ?

Bo nie wiem czy mam się dalej męczyć z tym błędem czy nie ?..

Wiem że zazwyczaj patrze na liczbe osób , ale jak jest 10-20 to mi się takie nie chce grać :D

Opublikowano

i kij ze nas jest 3 tylko ze jak nawet nas jest 3 , to valorokow jest 2 ;p :) Taka prawda ;p Najwiecej valorkow widzialem z 6 ;p

od 2 dni ciagle jest full pt a od was 1-2 os.

Nowy bug -.-. Jak ktos chcce eq pvp PW do mnie na grze albo tutaj... Nie chce przyracac bakapow z przed 1.5 dni wiec poradzimy soebie tak ;d

Opublikowano

Tireq, co z tego, że od was jest 15 osob online z tego na wojnach nic? Jeden dzien bodajze 2 dni temu sie zdarzylo co bylem ja i ktos tam jeszcze na was 4 bodajze z tego Szokon z Depem na SH potem 2 tereny w ardir wzieli :) Czekamy na was dzisiaj, nas juz jest okolo 10 aktywnych. Pokazcie swoja sile dzis na wojnie :-) W ogóle to z lekka zalosni jestescie. Dostaniecie 2 klapsy na dupe i zwijacie grzac dupe do markut zamiast sie bic. I co to za zabawa? Nie lepiej by bylo jakby siedziec caly dzien na Ardir i sie lac? Zalosni troche jestescie i 0 zgrania u was a o skillu nie wspomne, skila jedynie macie jak bijecie 3v1.

Opublikowano

Wez kurwa ziomus nie rozsmieszaj mnie ;_) Wchodzi jakis pojebaniec do markuth i go bijemy , dobra i chuj 3 v 1? dlaczego ? Moze dlatego ze nie ma kolegi ktory by mu pomogl . SKill szkoda ze mam avatara na globalu ;) Pokaz mi swoj skill wojownikiem ;) idziemy do markuth po to aby sobie odpoczac :) Po co mamy wam dawac free honor ? Jest np 3 v 10 to mamy sie bic ? Wez spierdalaj lepiej i pomysl zanim cos napiszesz . Naprawde pokaz mi swojego skilla ;_)) . AHh wy mi kurwa powiedzcie skad potki kurwa macie 4800 hp czy tam 4200 ... My bylismy dzis online o 10 ;) Bylism w 7 w ardir ? Gdzie wy ? Kurwa nie ma was to kurwa nie pisz mi tu o jakims kurwa ardir .

Opublikowano

Tireq, nie wejde na woja i nie pokaze skila wojownikiem bo nim nie gram :( A na łuku moge cie zlać jak zrobie sobie mieczyki i bizu wypale. Wiesz tireq.. byliscie o 10 rano, ja o tej godzinie to ide spac czasami a to, ze wy chodzicie po dobranocce spac to niestety nie moj problem. Wojna trwa 45min wiec chociaz wtedy latajcie po ardir. 2dni temu bylem ja, zear i jakis tam gruchaczpuchacz. Wzieliscie nam 11 terenow. Wbilem na gre jak juz 9 terenow padlo. Jak latalem potem po tpkach w ardir szokon i dep zchodzili na serie combosa z toba bylo ciezej bo mialem kupe missow bo nawet ilosci w kuszy nie mialem. Wiec byly od nas 3 osoby na ciebie,szokona,depa i jeszcze jakiegos łuka. Dostaliście po dupie po jednym razie i juz was nie bylo, byly 3min do konca wojny i szokon z depem na SH wlecieli na 2 tereny w Ardir i je wzieli. I wy prezentujecie jakiegos skila? :) Nastepnym razem radze uwazac, bo bede latał z frapsem i caly derion poleci :)

ps: tireq, nie kazdy na tym serwerze to dzieciak siedzacy non stop na kompie, niektorzy tez pracuja :) A jak sie wraca czasami z nocki, to lepiej chyba pokimac niz latac po Ardir? Chodzi mi chociaz o te 45min. Jak zwiadowca leci na der to po 5 derow grzeje dupe na fontannie albo płotku. Przyjdzcie dzis na wojne, zobaczymy jak szybko dzisiaj sie zwiniecie z terenow bo bedzie na was niezly pogrom :)

Opublikowano

A kogo to obchodzi ze dostanie bana na ''privie'' czy az tak ciezko tam zdobyc tam eq? Myslisz ze jak grasz lukiem to pokazujesz swojego ''skila'' ? Czy jestes z siebie dumny i zadowolony ze grasz najlatwiszsza postacia w grze i bugujesz luka zabijajac kogos w 2 sek ? Skilla prezentuje sie podczas pvp, a nie podczas wylecenia z pt i abicia kogos na serie.. Strasze ze ktos dostanie bana.. Naprawde jesli dalej tak pojdzie bedziecie sie bic albo z mobami albo sami ze soba bo ja rezygnuje z tego serwera, wole pograc na pl tam ciagle sie cos dzieje a nie czegac do 20 zeby pokazac swojego ''skila''. Srasz sie ze was jest 3 i przegrywacie? To ty chyba naprawde nie wiesz jak grac, na pl ogarnieci zaklinacze, lucznicy , magowie z mortala potrafia rozwalic pt 3-4 osobowe sami a ty placzesz ze was bylo 3 i nas 4, podziekuje z taka gra

Opublikowano

Myslisz, ze trudno sie dowiedziec jesli ktos, kto dostal bana i z powrotem wrocil pod innym nickiem? Łapie bana na drugi nick. W końcu się znudzi..

Po drugie, jakbys umial czytac, ja pisałem, ze dostaliscie baty jak bylo 3v4 nawet po czym szokon z depem sie wkurzyli i polecieli na SH. Jak ci sie gra na tym serwie nie podoba to (NIE) !! ZA PRZEPROSZENIEM SPIERDALAJ na PL'a. U was pewnie gowno organizacji i nawet na tsie nie siedzicie. Z mobami nie bedziemy sie musieli bic. Nas wczoraj bylo 20 na grze, zawsze mozemy potrenowac pvp na arence.

Po trzecie, myslisz, ze bugowanie tez jest latwe? Bez bugowania gra bylaby nudna, kazdy od poczatku 4s probowal wykryc bugi jakiejs postaci i to stosowal ale zachowal to dla siebie, dopiero nie dawno to ujrzalo swiatlo dzienne. Jezeli ci przeszkadza, ze gram lukiem, to moge wbic na kapcia i rownie szybko cie zlozyc. Mi bez roznicy jaka klasa gram. Na kazdej profie bym za pewne cie pojechal. To, ze zalisz sie, ze idziesz na PL'a nas nie obchodzi. " Ze skillem sie trzeba urodzic " panie kd44, kij wie kim jestes ale ch*j ci w plecy. Na plu tez nic nie osiągniesz z takim podejsciem, jezeli chcesz moge wbic na mortalu pobic sie 1v1 na kapciu lub luku, bez eq! Czekam na wiadomosc na PW.

ps; bym zapomnial, nie odpisuj mi " jaki poziom reprezentuje tym postem " Mial on zawierac troche wulgarnych słów abyś się otrząsnął. Jesli ci przeszkadza, ze wylatujemy w full pt na 3 osoby to tez skolujcie wiare z Mortala, bo my dalismy rade skolowac 15 osob juz.

ps2; do poczatku posta. Bez bugowania gra byla by nudnawa jak pvp rowniez. Dlaczego? Skupialoby sie jedynie na tym, kto pierwszy zmissuje ten przegrywa. Skill umie nawet bez bugowania w tym samym czasie posadzic wojenna strzale i oslepe na ryj a druga osoba posadzilaby tylko oslepke. Jestem 1k z hp do przodu. Bugowanie? Nie. Skill? Owszem. Refleks, zwinne palce i taka sytuacja. Bugowac nie idzie tylko na luczniku mozna skracac animacje tez na innych profach. Jest kilkanascie bugow o ktorych sie pewnie nie dowiesz, chyba, ze natrafisz na porządnego typa, którego rzuciła kobieta, po czym ten sie najebie ze smutku i wszystkie bugi ci wyspiewa. Chyba, nie wiesz ile trzeba poswiecic czasu aby dobrze bugowac, ty wolisz grzac kafle w markut/keter a inni zarywaja nocki po to, bo chca byc lepszymi od innych w tym ciebie. Są tez tacy ktorzy sa przeciwni bugowaniu. Dlaczego? Dlatego, ze ich nie umieja, nie znaja. Bo oni ich nie umieja to cala reszta tez ma nie bugowac? Zalosne.

PISJOŁ! I BEZ ODBIORU

Opublikowano

powiedz mi jaki skill posiada lucznik? strzela 4-5 hitow ( w dodatku w ruchu ) i to jest juz koniec pvp.. hehe. Ja jakos nie widze tego skilla.

Umiesz tylko przeklinac i sie denerwowac? widze ze ladny poziam prezentujesz. powodzenia w dalszej grze dzieki twojemu nastawieniu do graczy bedziecie sie bic ze soba nawzajem w tym valo ^^

To ja teraz ''spierdalam'' na tego pl bo on ma przynajmniej przyszlosc a nie jak taki priv co padnie po 2 miesiacach bo sie kazdemu nudzi :)

Opublikowano

HAHA PL ma przyszlosc? Chlopie otrzasnij sie. PL stracil "przyszlosc" juz w patchu 3.8. Zegnam :)) Powiadasz, ze luk to najprostsza postac hmm, gram teraz zakiem i zapewne tez bym cie sklepal :) My gramy aby podćwiczyc skila.. to wszystko.

Nawet pewnie nie potrafisz bugowac na luczniku abb, wiec jestes noskilem jesli tego nie umiesz. Jak sie tego nauczysz w ciagu dnia, mozesz mowic o tym, ze lucznik jest najprostsza profesja. Co z tego, ze jest najprostsza, skoro z kazda inna profa ( jesli osoba ogarnia postac tak jak powinna ) dostaje w dupe? -.- Gralem lukiem bo bylem nastawiony na mass-pvp. Teraz szkole sie zakiem.

Opublikowano

@imixu

Jestes typem ktory zawsze musie miec racje tak? Zawsze musisz byc na szczycie :) no coz bede madrzejszy i zakoncze ta rozmowe bo takim osobom nie da sie tego wytlumaczyc.

Opublikowano

@imixu

Jestes typem ktory zawsze musie miec racje tak? Zawsze musisz byc na szczycie :) no coz bede madrzejszy i zakoncze ta rozmowe bo takim osobom nie da sie tego wytlumaczyc.

kd44 @up, Imixu jednak ma rację, tobie się wydaje że Łucznik jest najprostszą (Sry za błędy jak coś) Profesją, Każda profesja ma w sobie i wady i zalety, kapek Ma Buffy ale mało hp, Łuk szybki ale nie silny, na odwrót z wojem, Mag dużo stunów a zero baniek, i to ogarnij, Najtrudniej ma zak. Jeżeli chodzi o to to jednak imixu ma rację, ale nie należy do ludzi typu "Jestem Mądry i wszystko wiem" On poprostu chce ci wytłumaczyć a nie ty jemu. Podejdź do tego psychologicznie aby coś temu zarazdzić ;>

@Edit.

powiedz

mi jaki skill posiada lucznik? strzela 4-5 hitow ( w dodatku w ruchu ) i

to jest juz koniec pvp.. hehe. Ja jakos nie widze tego skilla.

Umiesz

tylko przeklinac i sie denerwowac? widze ze ladny poziam prezentujesz.

powodzenia w dalszej grze dzieki twojemu nastawieniu do graczy bedziecie

sie bic ze soba nawzajem w tym valo ^^

To ja teraz ''spierdalam''

na tego pl bo on ma przynajmniej przyszlosc a nie jak taki priv co

padnie po 2 miesiacach bo sie kazdemu nudzi :)

Imixuu miał rację także co do pl'a,

On Stracił swoją wartość dawno dawno temu. Po patchu 3.7, 3.8, ja osobiście przestałem grać na nim przez rzekome lagi, oraz przez patch 3.6, nie podobął mi się i stop. Chcesz to se "Spierdalaj" Nikt cię nie będzie gonić i łapać specjalnie aby z tobą pograć. Łucznik musi posiadać skill, bo jak by zrobił te 4/5 skilli do tego w ruchu, to jest skill nawet początkujący, Powiedz mi, Czy ty widzisz łucznika jako "Chuj*wą" Postać za całokształt ? Zobaczymy czy mój brat 11 letni da rade łucznikiem, skilla nie ma, to i nie ma łucznika proste . Jutro go zabiorę na wojne. Jak Coś PiterLUK, potem juz nie zagra ...

Opublikowano

Slizan najtrudniej ma zak? Z tego co wiem jest jedną z lepszych profesji na pvp, jak chce kogoś zestunować to wysyła duszka i nawet jak ktoś go zabije to może sb nowego przyzwać. Do tego ma skill który daje pół na pół dmg przez co jest bardzo twardy i ma dużo fajnych skilli jak blokada umiejętności, spowolnienie itp. Jedynie kapłan może sprawić problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...