Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My goddnes, ty wiesz co to po polsku znaczy? Mam problem że nie działa mi na VM a to jest jedyny komunikat jakiemu screena zrobiłem i zaznaczyłem "do[...]" ...., jak nie wiesz, to nie pisz głupiego posta. Z resztą wybranie "ok" było by równoważne z zaznaczonym "do..." i wciśnięciem "ok", więc proszę ty użyj mózgu, jeśli nie wiesz.

@edit:

nvm, ten post z pendrive mnie zmylił, moge ze swojego systemu normalnie skopiować

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też miałem ten komunikat, ale wyjąłem i włożyłem jeszcze raz pendriva i nie otwierałem go na kompie tylko na maszynie od razu albo na odwrót . Próbuj

Opublikowano

Bot nie wpisuje mi haseł z account.txt

Jak usunac remember login z lola?

No, kliknąć, pod hasłem żeby nie zapisywał domyślnego loginu, ale nie wiem czy o to chodzi, więc bez hejta.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Boże... To naprawde dziala!

@lubiepnczki

chdzilo o to aby nie zapisywalo loginu, ja odznaczalem ale to trzeba sie jescze zalogować po odznaczeniu ;p

@topic

Pamietajcie ze musi byc 32bit ustawione bo inaczej nie zadziała bot ;)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak na razie odpaliłem na lapku i działa, 1 referral się robi :P

teraz będę ogarniał sobie virtual machine bo bez tego używam, lapek stoi a bot chodzi

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

PS pamietajcie ze z starych acc wbitych do 10 lev mozna kupic ikonke MyM i kubon bedzie mial na profilowanie BRWI :)

Opublikowano

Jak ma być to account.txt na kazdym z botow?

2 konta na 1 virtualna maszyne?

Czy jak wszystkie dam na kazda wirtualna maszyne to nie bede ze soba kolidowac?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Też ktoś tak ma że jak wyłączy bota a na tym koncie jest np, 4 lvl i włączy go od początku to bot zakłada nowe i od nowa expi ? .... POMOCY

Opublikowano

@up zmieniasz w local.cfg na

[main]
Level=10
YourName=Strategic
RefID=51a4ab51b91c6800202042 <---wpisujesz ref
TargetAmountofReferrals=10
RiotGamesFolder=C:\Riot Games
ResourcesFolder=C:\Strategic
UseTextFileInstead=false <-- zmieniasz na true
TextFileName=Accounts.txt <--- podajesz plik z pasami lub wrzucasz do tego pliku loginlhasło
DisconnectFromChat=true
WriteDebugToFile=true
AmountofReferrals=0
Region=euw <-----zmieniasz region
Method=dom1v1
VMID=

Opublikowano

Yyy ! Mam problem, mam wszystko załączone klikam F9 i pokazuje jakiś błąd w linijce 27, w tym jakby chacie pisze

[Error] C:\Simba\Scripts\Ref.simba(28:1): Semicolon (';') expected at line 27 Compiling failed.

Co zrobić ?

Opublikowano

też to miałem, wgraj skrypt ten na dominiona co jest na samej górze tematu to na szarym tle, będzie działało potem już

Ten do dominiona, mam problem gdy wbije 3 lvl nie kupuję dopalacza do expa, taki mały błąd. Botka odpaliłem jakoś ok. 14 i na razie jest 6 i 1/4 lvl'a

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

A mi jak skończy mecz klika ok i zostaje na tym oknie z końcowymi statystykami ..

aaa jakiś error na linijce 979. Co z tym zrobić ?

Opublikowano

@Slasher

Kupuje mi kupił.

mi robi od ok. 13 i do tej pory ma 7lvl ;p

Ale tak to sobie gram sam rankedy na 60fps i juz gold V :D

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

30 min ? Lola kurwa muszę ściągnąć i update całość ...

Opublikowano

Bo w końcu tak trudno zgrać LoL'a na pendrive i wrzucić na wirtualną maszyne.

Opublikowano

też to miałem, wgraj skrypt ten na dominiona co jest na samej górze tematu to na szarym tle, będzie działało potem już

Ten do dominiona, mam problem gdy wbije 3 lvl nie kupuję dopalacza do expa, taki mały błąd. Botka odpaliłem jakoś ok. 14 i na razie jest 6 i 1/4 lvl'a

Ale dominionem pewnie wolniej expi ?

Opublikowano

Hej, mam mały problem, pobrałem wszystko ładnie, lecz lol mi się nie włącza, wyskakuje błąd Could not load direct3d. Mam wszystkie sterowniki zainstalowane, próbowałem przegrać lola na VM, oraz pobrać na nowo, nic to nie dało pomoże ktoś?

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

A podałeś id reflinka swojego w local.cfg ? Jak tak to zobacz czy w
folderze Strategic masz plik o nazwie : Online_Accounts , tam powinny
być passy do kont , które program automatycznie stworzył. Jeżeli nie
masz tego pliku to gdzieś coś źle zrobiłeś.

Opublikowano

Możesz przez shared folders skopiowac...

Dobra, zrobiłem tego dominona, ale po kliknięciu F9, odpala się Lol, lecz nie wpisuje passów, wtf

?

Mi też nie chce działać, więc sam robiłem konta, tak jak w poradniku.

@topic

od 13 do 21 = nie caly 7lvl -.- Wolno trochę, ale jutro zaczne na 2-3 maszyny robić. To może w tydzień się wyrobię

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...