Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie wystarczy po prostu zgrać na pena i potem odczytać tego ? xD zaraz sprawdzę bo z tym Shared Folders nie wiem co zrobić :P

Jeśli to ci pomoże to łap... :D

Ustawiłem tak jak na obrazku i potem mogłem kopiować pliki itp.

65b5387fec90197ba709a11e682aed52.png

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to ci pomoże to łap... :D

Ustawiłem tak jak na obrazku i potem mogłem kopiować pliki itp.

65b5387fec90197ba709a11e682aed52.png

No dobra a gdzie potem będzie ten folder z lolem bo nigdzie go nie ma ? Albo coś źle zrobiłem

Okej już nie ważne , po prostu przerzuciłem pendrivem :P

Opublikowano

pomoże ktoś ? nie wiem dlaczego tak jest robie tak jak napisane

[Error] C:\Simba\Scripts\Skrypt.simba(28:1): Semicolon (';') expected at line 27
Compiling failed.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano
No zrobiłem tak jak jest to opisane ale bot zatrzymuje się na Waiting for new account...
OK.... Teraz włącza się login screen i stop.
....
[21:09:55]0.79| Waiting for LoginScreen
[21:09:55]0.79| WaitingForWindow: PVP.net Client

DOBRA ! DZIAŁA :D

Opublikowano

Ile pójdzie maszyn na Normalnym XP or MicroXP ( z tego co wiem micro odadzali bo jest nie stabliny)

LAPTOP

Procesor i5 2x2,3GHz 6GB ramu

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Mam pytanie czy jak uśpię kompa to maszyna i bot będzie działać ? Bo to trochę lipa jak komp ma cały dzień chodzić

Opublikowano

Mam pytanie czy jak uśpię kompa to maszyna i bot będzie działać ? Bo to trochę lipa jak komp ma cały dzień chodzić

Nie komputer musi być włączony aby LoL chodził

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Do póki bot nie skończy levelować jednego konta do ustalonego przez ciebie poziomu (w local.cfg) do tego czasu zawsze będzie się logował na to konto aby wbić ten poziom. Czyli jak powiedzmy wbijesz 4 lvl, naciskasz F2 żeby zatrzymać bota i później znów uruchomisz to nadal będzie grał na tym koncie.

No a ja mam poważny problem bo jak klikne F2 , wyłączę i włączę tego bota to on mi się loguje na nowe konto a nie to na którym przedtem chodził...

Opublikowano

Wie ktoś jak ustawić na każdej maszynie inne proxy, zna się ktoś na tym ?

Opublikowano

Chodzi o to żeby nie robił kont z tego samego IP żeby w przyszłości nie dostać bana, ban zabiera ci wszystko to co zyskałeś dzięki botowaniu czyli po prostu PZ

Opublikowano

Sam bot dziala ladnie jak odpalam bez maszyny .... niestety na maszynie mam jakas kiszke...

micro xp wlazi ladnie lola wzucam wszystko ladnie odpalam lol'a i tu pojawia sie problem wyskakuje mi okno ze strona musi byc odpalona z certyfikatem bezpieczenstwa daje recznie tak zmienia sie na pobieranie danych o kacie ponownie wyskakuje okno ze strona wymaga bezpiecznego polonczenia daje akcept i wyskakuje ze nie udalo sie polonczyc z pvp.net

Mecze to od 9h ma ktos jakis pomysl ???

Opublikowano

Sam bot dziala ladnie jak odpalam bez maszyny .... niestety na maszynie mam jakas kiszke...

micro xp wlazi ladnie lola wzucam wszystko ladnie odpalam lol'a i tu pojawia sie problem wyskakuje mi okno ze strona musi byc odpalona z certyfikatem bezpieczenstwa daje recznie tak zmienia sie na pobieranie danych o kacie ponownie wyskakuje okno ze strona wymaga bezpiecznego polonczenia daje akcept i wyskakuje ze nie udalo sie polonczyc z pvp.net

Mecze to od 9h ma ktos jakis pomysl ???

Zainstaluj te certyfikaty. Też miałem z tym problem na początku.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

10. Pobierz i zainstaluj: League of Legends, WinRAR.

a będe musiał na tej wirtualnej maszynie śćiągać directyx itd.? BO chciałem se zrobić reffki, tylko nie wiem czy by było dużo pieprzenia się, i czy muszę ściągać od nowa lola czy moge go tam wkleić w vm?

Bo chciałem tego od soraki odpalić w tym, zadziała? Sciągłem MicroXP :D

@edit: problem

1375254639-U970986.pngczemu nie jest aktywowana? ... CO mam zrobić

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

10. Pobierz i zainstaluj: League of Legends, WinRAR.

a będe musiał na tej wirtualnej maszynie śćiągać directyx itd.? BO chciałem se zrobić reffki, tylko nie wiem czy by było dużo pieprzenia się, i czy muszę ściągać od nowa lola czy moge go tam wkleić w vm?
Bo chciałem tego od soraki odpalić w tym, zadziała? Sciągłem MicroXP :D
@edit: problem
1375254639-U970986.pngczemu nie jest aktywowana? ... CO mam zrobić

Ja nic nie ściągałem. Lola po prostu zgrałem na pendriva i wrzuciłem więc nie trzeba ściągać.Aby aktywować musisz skombinować klucz ^^ Jeśli nie kupiłeś to chyba wiesz skąd

Opublikowano

Wpisałem mój prawidłowy id refa i gdy patrze na moje konto na stronie to nie pisze ze mam kogos zaproszone...

-_________- Bo to nie widać od razu tylko trzeba czekać do 72 godzin lul.

Opublikowano

Tutaj jakieś komunikaty mi wyskakiwały jak chciałem dysk przenośny podłączyć i że może być podłączony tylko do pc wyłącznie albo do VM, ja tak to zrozumiałem, najpierw wyskakiwał jakiś komunikat ale już nie wyskakuje tylko ten jest ciągle, jak podłączyć do vm dysk/pendrive?:
1375260899-U970986.png

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...