Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytałem całego tematu, ale coś tam wcześniejsłyszałem, że nie jest to banowane, a wole się upewnić.

Z tego co wiem można dostać maks. zablokowanie referali, ale chce wiedzieć na czym stoje

Chciałbym poznać wszystkie konsekwencje używania tego bota, dziękuje. Będa +++

He is allowed to link to it. He added me to skype and we discussed.

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś może ma pomysł jak naprawić takie CUŚ ???
d233abfda5e7312512ce72aa021d487e.pngPo jakimś czasie zastaje tylko takie coś. Dodam że lol jest wyłączony.

Opublikowano

Nie o to chodzi .Lol się wyłącza i zostaje tylko na pulpicie (PPM) rameczkę widzisz w prawym górnym rogu.

Opublikowano

Nie o to chodzi .Lol się wyłącza i zostaje tylko na pulpicie (PPM) rameczkę widzisz w prawym górnym rogu.

A masz dobry rozmiar pulpitu, tzn, że 1024 na 768?

Opublikowano

ten strategic jest genialny, żeby mieć 2 maszyny + trzeba ustawić 900 ramu + w każdej :)))

może to komuś pomoże.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

czy jest mozliwe granie na innych lokacjach niz dominion??

i wie ktoś może czy jak mam drugie konto i dam prezent na główną postać to czy zostanie on usuniety jak dostane bana??

Opublikowano

ten strategic jest genialny, żeby mieć 2 maszyny + trzeba ustawić 900 ramu + w każdej :)))

może to komuś pomoże.

Mi 645ramu na kazdym wystarcza

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Czy z jednego folder League of Legends mogą korzystać wszystkie maszyny, chodzi mi o opcje shared folders ?

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano
4:50:51]0.81| RiotGamesFolder =C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\

[14:50:51]0.81| ResourcesFolder =C:\Strategic

Error: Exception: Unable to create file "Z:\StrategicCCC\strat.cfg" at line 1554
Opublikowano

napisz do strategicdev na skype, on Ci pomoże.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

4:50:51]0.81| RiotGamesFolder =C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\
[14:50:51]0.81| ResourcesFolder =C:\Strategic
Error: Exception: Unable to create file "Z:\StrategicCCC\strat.cfg" at line 1554

Chodzi o to że skrypt nie może utworzyć pliki strat.cfg ponieważ nie ma folderu StrategicCCC na dysku Z (z to shared folder) Folder StartegicCCC masz pewnie na dysku C dlatego jak odpalisz skrypt zmieńniająć bodajżę w 3 linijce z Z:\StartegicCCC\ na C:\StartegicCCC\

Ej, mam pytanie.

W tej pierwszej wersji ( summoner ) jak zrobić, żeby bot nie kupował bosta ?

Dopalasz skrypt w 9 linijce masz tak "BuyXPBoost = true;" jedynie "true" zamień na "false"

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

@up.

Ale nie w tej wersji ! W tej pierwszej, tam takiego czegoś nie ma

Jak odpalisz skrypt naciśnij CTRL + F i wpisz boost jak nie ma to nie wiem

Opublikowano

"another instance of the launcher is running. do you want to terminate it" W czym tkwi problem ?

Opublikowano

"another instance of the launcher is running. do you want to terminate it" W czym tkwi problem ?

Mniej więcej po jakimś czasie (czasami po 20 min a czasami po 2 godzinach) gra się wyłącza a cały skrypt zawiesza. Plus ten error oczywiście (line 980).

Opublikowano

Could not load direct3D

Fix:

- kliknij VM w lewym gornym rogu

- Install VMware Tools

- poczekaj aż się zainstaluje (Zamias cancel instalation VMware tools będzie pisać reinstal VMware tools.)

- zrestartuj maszyne

Niestety nadal lol nie chce się włączyć.

Opublikowano

A jak zrobić , żeby po zmianie rozdzielczości lol'a na komputerze , nie zmieniała się ona na maszynie ? Bo jak zmieniam na komputerze na 1440x900 , to na maszynie też się tak włącza , a nie będę grał w lola na komputerze w 340 x 320 , bo żeby bot chodził w tym samym czasie co ja gram w lola na komputerze , to musi mieć 340 x 320

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...