Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up local.cfg Level=5 :)

UWAGA! Aby zrobić reffy nie potrzeba już tworzyć kont! Program sam stworzy te konta za Ciebie. Wchodzimy w local.cfg (notatnikiem) i wpisujemy w RefID=twój ID reffa, oraz AmountofReferrals=liczba refferali jaką chcemy, konta w Accounts.txt nie są już nam potrzebne.

Teraz do działania potrzebujemy tylko VMware Workstation 9, program Simba, oraz najnowszego bota (wersja dominion). Nie potrzebujemy już kreatora kont ani programu do zmiany proxy.

Zaraz nagram filmik na którym nagram wszystko co gdzie i jak na skonfigurowanej już maszynie wirtualnej a później lub jutro przerobię cały poradnik.

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa tylko taki problem jest ze nie wpisuje mi kont z Accounts.txt tylko jakies inne i do tego bledne passy xD

x

Opublikowano

@up local.cfg Level=5 :)

UWAGA! Aby zrobić reffy nie potrzeba już tworzyć kont! Program sam stworzy te konta za Ciebie. Wchodzimy w local.cfg (notatnikiem) i wpisujemy w RefID=twój ID reffa, oraz AmountofReferrals=liczba refferali jaką chcemy, konta w Accounts.txt nie są już nam potrzebne.

Teraz do działania potrzebujemy tylko VMware Workstation 9, program Simba, oraz najnowszego bota (wersja dominion). Nie potrzebujemy już kreatora kont ani programu do zmiany proxy.

Zaraz nagram filmik na którym nagram wszystko co gdzie i jak na skonfigurowanej już maszynie wirtualnej a później lub jutro przerobię cały poradnik.

czyli, że usuwamy accounts.txt ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

czyli, że usuwamy accounts.txt ?

Możesz zostawić, lecz ten plik nie będzie używany.

@Cortex to dobrze, ten plik Accounts.txt nie jest już potrzebny. Przeczytaj co napisałem wyżej, wystarczy że wypełnisz ID swojego Reffa oraz ilość reffów jaką chcesz zrobić. Program sam stworzy konta. Na poczatku 2. Będą one w pliku Online_Accounts jakoś tak i jak już te 2 konta wyleveluje do 10 poziomu to stworzy następne.

Opublikowano

czekam 5 min i nadal nic nie piszę, odkąd usunełem accounts.txt

jedynie co zrobił to usunął wcześniejszą nazwe użytkownika .

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

czekam 5 min i nadal nic nie piszę, odkąd usunełem accounts.txt

jedynie co zrobił to usunął wcześniejszą nazwe użytkownika .

Coś robisz źle, nie możliwe że ci nie działa. Robisz to na VMware?

Już ściągam camtasie żeby nagrać co i jak po kolei.

Opublikowano

tak robię to przez vmware 9. i jedyne co robi podczas logowania to "tab"

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

@up

pc/laptop ?

a dokładnie jaki procesor ... podaj nazwę oraz kartę graficzną.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Jeżeli nie działa Wam automatyczne tworzenie kont przy podaniu RefID oraz Liczby reffów to nadal możecie wygenerować sobie konta i skopiować do pliku Accounts.txt do folderu Strategic. (Generator w 1 poście). Wtedy wchodzimy do local.cfg i zmieniamy na: AmountofReferrals=0, UseTextFileInstead=true. Teraz bot będzie korzystał z kont i haseł z pliku Accounts.

Opublikowano

OMG DOPIERO TERAZ NAPISAŁEŚ ŻE MA BYĆ TAK : UseTextFileInstead=true

i hate u !!!!!!! xddd

teraz sam wpisuje wszystko :P i problem z głowy dziękuje kasha. i życze kolejnego diamentu ;D.

@edit

i gitara, gram i w dodatku mam 3 maszyny postawione + stałe 60 fps :D

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

NAJNOWSZA WERSJA (dominion), W PEŁNI DZIAŁAJĄCA:

Download:

http://cloude.nl/strategic.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d0239fb101930a6e5b1d39c0701321cc3be0223c08ef966ffbb6524091b11255/analysis/

1. Wypakuj

2. Foldery Strategic oraz StrategicCCC wrzuć do ścieżki C:\

3. Wejdź w folder Strategic i otwórz skrypt

4. w 6 linijce zmień StratCCCFolder = 'Z:\StrategicCCC\'; na StratCCCFolder = 'C:\StrategicCCC\';

5. Zapisz.

6. Otwórz plik lokal.cfg notatnikiem, ustaw swój region euw / eun / na / br etc.

8. Ustaw TargetAmountofReferrals=10 - ile chcesz reffów. PROGRAM SAM STWORZY KONTA ZA CIEBIE lecz musisz wypelnic RefID wpisujac ID swojego linku referencyjnego.

9. Zapisz cfg.

10. edit. W programie Simba wejdz w Tools > Settings (expert) > rozwin settings > rozwin interpreter > syscalls > kliknij 2 razy na False i zamiast False wpisz True kliknij OK oraz kliknij drugi raz OK na dole.

11. Nacisnij F9, wyskoczy okienko, kliknij OK. Wyłącz skrypt i program Simba i uruchom skrypt ponownie, upewnij się że ścieżka została zmieniona z Z:\ na C:\ w 6 linijce, jeżeli nie zmień ponownie na C i nacisnij na dyskietkę - ZAPISZ/SAVE lub nacisnij CTRL+S.

12. Ponownie nacisnij F9.

Stary plik Accounts.txt wrzuć do folderu Strategic, w lokal.cfg w RefID wpiszcie wasze ID reflinka tak jak pokazalem w pierwszym poscie, client LoLa uruchamia sie automatycznie - wystarczy ze nacisniecie F9. Nie denerwujcie sie ze bot nie bedzie wpisywal hasla i loginu - zrobi to po jakichs 10 sekundach

Czy z tą wersją można szybciej wbić lvl10 ?

Opublikowano

jest crash przy 2 systemach, pierw musi się 1 gra załadować, dopiero 2 wtedy się ładuje, a jak jest juz lose to nie ma gry ;< dlatego tylko na 1 maszynie można robić (przynajmniej ja tak mam)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

jest crash przy 2 systemach, pierw musi się 1 gra załadować, dopiero 2 wtedy się ładuje, a jak jest juz lose to nie ma gry ;< dlatego tylko na 1 maszynie można robić (przynajmniej ja tak mam)

Bo na każdej maszynie musisz dać inne loginy i hasła lul...

Opublikowano

Polecam system microxp. Sam używam. Pobiera około 100 ramu. Czyli można postawić sobie naraz 25 maszyn xD.

W tej nowej wersji z dominionem, jak szybko expi do 10 lvla?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

jaka jest różnica w wydajności między 'expieniem' na dominionach a na normalach??

@DOWN to wiem -.- ile dostaje się expa około za 20 min gry normal? czy może wydajniej jest grac normale?

Hejo

Opublikowano

Dominiony sa krotsze, przez co dostajesz szybciej XP ale mniej.

Według mnie dominionem szybciej wbijesz referale niż na normalach.

Opublikowano

Bo na każdej maszynie musisz dać inne loginy i hasła lul...

bo patrz ustawiłem w notatniku te same loginy itd. ale w odwróconej kolejności więc ? powinno działać :<

@edit

zmieniłem na inne ale to samo

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

bo patrz ustawiłem w notatniku te same loginy itd. ale w odwróconej kolejności więc ? powinno działać :<

@edit

zmieniłem na inne ale to samo

A zrestartowałeś skrypt i Simbę po zapisaniu nowych kont w Accounts?

Opublikowano

jak pobrac ,simbe wtf nie umiem

To jak nawet nie umiesz nawet kliknąć w link żeby pobrać program to lepiej odpuść sobie robienie reffów ;)

Simba for Windows can be downloaded as installer, a portable build will follow later. It will associate .simba files with Simba.

@AW Kliknij w installer

edit. jak byś jeszcze miał jakiś problem to masz gotowy link!

http://simba.villavu.com/bin/Release/Current/SimbaInstaller.exe
Opublikowano

dobra wale to odpuszczam i sam sobie ponabijam dosyć że już przy instalacji vmware tam jakiś port 443 jest już używany przez coś innego to wpisałem 444 dalej żeby instalować i jakiś chujowy error wyskakuje wgl nie mam zielonego pojęcia o co z tymi portami chodzi

Opublikowano

dobra wale to odpuszczam i sam sobie ponabijam dosyć że już przy instalacji vmware tam jakiś port 443 jest już używany przez coś innego to wpisałem 444 dalej żeby instalować i jakiś chujowy error wyskakuje wgl nie mam zielonego pojęcia o co z tymi portami chodzi

Jakie porty? Daj jakiś ss.

Opublikowano

A zrestartowałeś skrypt i Simbę po zapisaniu nowych kont w Accounts?

restartowałem vmware, to chyba wystarczy :P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...