Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki, to działa. Tylko w pliku tekstowym były jakieś konta. Narazie gra pierwszą grę pierwszym kontem. Nic się nie pokazało na stronie Referrals na stronie lola. Po prostu boję się, że będę komuś refy robić :P Robię na pewno sobie? Podałem swój refID w pliku konfiguracyjnym

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi wbilo 1 konto na 10 a nawet nie pokazuje ze konto ma 1 ;p

Ja tam zrobiłem recznie konta i do account.txt wgrałem ;)

Ma ktoś też że czasami wyłącza się bot?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja mam tak że przy 2 włączonych na raz jeden zawsze się zbuguje po 2-3 grach (jakoś magicznie)

Teraz po 2 godzinach mi się lol wyłączył i się wszystko posypało : D

Opublikowano

Ile godzin zajęło ci wbijanie 10 lvla?

No i jak nie ma wpisu na listę, to dostałeś nagrodę za tego refa?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@Zulek , bo na stronie te reffy są widoczne w przeciągu do 72h. Jeżeli dzisiaj ok. 15 zrobiłeś , to jutro z rana na stronie powinieneś już mieć , więc się nie bój.

Opublikowano

Mi wbilo 10 w jakies 15godz ;(

Gdyby nie te wszystkie bledy sadze iz w 12-13godz by sie uporał

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A podaliscie w CFG ref ID czy caly link z refem?????

Bo macie podac sam ref ID czyli koncowke linku TZN wszystko co jest po http://signup.leagueoflegends.com/?ref=

/?ref= ciag cyfr to wasze ID

PS czas wbicia 10 lev okolo 12-13h zalezy od szybkosci PC i szybkosci wchodzenia w gre

u mnie taki jest czas przy 5 maszynach a bledow i bugow brak jak masz bledy znaczy ze cos masz zwalone w configach

Opublikowano

A podaliscie w CFG ref ID czy caly link z refem?????

Bo macie podac sam ref ID czyli koncowke linku TZN wszystko co jest po http://signup.leagueoflegends.com/?ref=

/?ref= ciag cyfr to wasze ID

PS czas wbicia 10 lev okolo 12-13h zalezy od szybkosci PC i szybkosci wchodzenia w gre

u mnie taki jest czas przy 5 maszynach a bledow i bugow brak jak masz bledy znaczy ze cos masz zwalone w configach

No oczywiscie ze samo id dawałem, ale nie działało to sobie zrobiłem sam i mam to samo.

Przy 3 maszynach nic na kompie nie moge robic.

Przy 2 mogę ale strasznie skaczą fpsy w grach.

Przy 1 mogę spokojnie nawet grać w lola na 60fps ;p

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ta nowsza wersja ssie u mnie. Uruchamia się jakieś konto zrobione przez bota, bot je niby expi normalnie, ale czsami się wyłączy Lol, to bot robi nowe konto i expi ...

Bez sens...

Jak to naprawić - [Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20 - ?

To jest w tej pierwszej wersji bota.

Opublikowano

A podaj swój sprzęt, oraz ile ramu dałeś na jedną maszynę

Amd Fx 6600

8gb ram... ale mam narazie 32bit system ;p

Kazda maszyna ma chyba 450mb

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20
Zrobił konta w pliku Accounts.txt ,co nie tak ?
Opublikowano

A jak to działa na dedykowanych Vpsach?

Ktoś sprawdzał? Bo bym sobie na zewnetrznym Vpsie ustawil ;p

Myslicie że host1free wytrzyma 1 bota :D?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Hi Community,

I am the author of this bot, google translate is poor with the polish language, sorry for that.

Anyways, you can get ALL the help you need at botoflegends.com or by adding me on skype: StrategicDev (Skype)

This is My RefBot, you are not allowed to distribute it without ME,Strategic, knowing it.

If you need any help tell me, the bot runs 24/7 for me with account creation and rotation.

Greetings,

Strategic(Dev)

RefBotTopic: http://botoflegends.c om/forum/topic/5416-strategic-refbot-community/

[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20
Zrobił konta w pliku Accounts.txt ,co nie tak ?

Simba => Tools => Setings(expert)

Setings => Interpreter => AllowSyscalls => True

Press OK

Press OK

Opublikowano

A jak to działa na dedykowanych Vpsach?

Ktoś sprawdzał? Bo bym sobie na zewnetrznym Vpsie ustawil ;p

Myslicie że host1free wytrzyma 1 bota :D?

Host1Free daje 128mb ramu mysle ze nie da rady, ogolnie za vps z 1gb ramu zaplacisz kolo 50zl nie wiem czy jest sens na jednego bota

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Hi Community,

I am the author of this bot, google translate is poor with the polish language, sorry for that.

Anyways, you can get ALL the help you need at botoflegends.com or by adding me on skype: StrategicDev (Skype)

This is My RefBot, you are not allowed to distribute it without ME,Strategic, knowing it.

If you need any help tell me, the bot runs 24/7 for me with account creation and rotation.

Greetings,

Strategic(Dev)

RefBotTopic: http://botoflegends.c om/forum/topic/5416-strategic-refbot-community/

Simba => Tools => Setings(expert)

Setings => Interpreter => AllowSyscalls => True

Press OK

Press OK

In polish for idiots:

Witajcie,

Jestem autorem tego bota, google translate jest "biedny" pod kątem języka polskiego, przepraszam was za to.

Tak czy inaczej możecie uzyskać pomoc jakiej potrzebujecie pod adresem botoflegends.com lub dodając mnie na skype: StrategicDev (porozumiewa się za pomocą polskiego)

To jest mój RefBot, nie jestes (Adolf Hipster) upoważniony do upowszechniania bota, bez mojej wiedzy.

Jeśli potrzebujecie jakiejś pomocy skontaktujcie się zemną, bot działa dla mnie 24/7 z tworzeniem kont + zamienianiem kont po wbiciu danego lvl'a.

Pozdrowienia,

Strategic(Dev)

RefBot Topic:

http://botoflegends.com/forum/topic/5416-strategic-refbot-community/

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie czytałem całego tematu, ale coś tam wcześniejsłyszałem, że nie jest to banowane, a wole się upewnić.

Z tego co wiem można dostać maks. zablokowanie referali, ale chce wiedzieć na czym stoje

Chciałbym poznać wszystkie konsekwencje używania tego bota, dziękuje. Będa +++

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Tak więc dla jasności, nie ja jestem twórcą bota tylko Strategic - tak jak widać w nazwie.

Bot jest w fazie beta, jeżeli macie problemy to proszę informujcie o nich samego twórcę bota kontaktując się z nim w dziale Tools na forum BotOfLegends lub dodając go na skype: skype.gif StrategicDev

Temat na forum BoL'a

http://botoflegends.com/forum/topic/5416-strategic-refbot-community/
.
Opublikowano

Nie czytałem całego tematu, ale coś tam wcześniejsłyszałem, że nie jest to banowane, a wole się upewnić.

Z tego co wiem można dostać maks. zablokowanie referali, ale chce wiedzieć na czym stoje

Chciałbym poznać wszystkie konsekwencje używania tego bota, dziękuje. Będa +++

StrategicDev'a sie zapytaj ;p

Skype masz wyzej.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...