Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

Zrobił konta w pliku Accounts.txt ,co nie tak ?

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto zrobił konta w pliku accounts.txt?

Bot nie robi ich.

Przy ściąganiu dostajesz ten plik z loginami i hasłami, które nie działaja.

@up

Zmieniłes rozdzeilczosc na 1024x720?

Zmieniłes "stylistykę" windowsa? Na classic?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

No bot tak ? Nie robiłem już accounts.txt i tak dalej z tymi proxami tylko użyłem skryptu z strategicccc

Tak zmieniłem , stylistkę również.

Opublikowano

@VerexPl -

jak udostępnić folder lola przez ten shared folders ? Wiem jak to włączyć , i przeniosłem , ale musiałem patchować , a powinno bez patchowania się obejść , chyba ? , bo przy patchowaniu leci 580 kb/s , przy internecie 70 mb -.-. Pendrive nie wchodzi w grę bo nie mam 2gb + , a dysk pożyczyłem.

Opublikowano

omg copy w glownym kompie // paste na dysk c wirtualnej maszyny calego katalogu riot games WTF albo przeciagnij katalog z okna w okno....

Opublikowano

@UP

WTF ty mnie sie pytasz co gdzie skopiowales w twoim kompie ????

Znajac zycie zaznaczyles jakis katalog i wrabales to w inny katalog...

ALE MNIE SIE NIE PYTAJ GDZIE ZROBILES BLOND !!!

normalnie ten katalog jest C:/riot games/league of legends

A teraz sprawa wczoraj recznie zalozylem 3 kata bez zadnych stron poprostu odpalajac linka do refa i kata juz mam na liscie refa

Ale kat zakladanych 4 dni temu przez strony i ostatnio przez samego bota nie mam... OFC link do refa w CFG podany prawidlowo

Wie ktos OCB ???

PS adolfie mugl bys wstawic mala poprawke aby wersja zakladajaca kata wyexpione kata wzucala do jakiegos pliku ???

bo z tego co widze zapisuje tylko 2 aktualnie expione ...

Opublikowano

@UP

WTF ty mnie sie pytasz co gdzie skopiowales w twoim kompie ????

Znajac zycie zaznaczyles jakis katalog i wrabales to w inny katalog...

ALE MNIE SIE NIE PYTAJ GDZIE ZROBILES BLOND !!!

normalnie ten katalog jest C:/riot games/league of legends

A teraz sprawa wczoraj recznie zalozylem 3 kata bez zadnych stron poprostu odpalajac linka do refa i kata juz mam na liscie refa

Ale kat zakladanych 4 dni temu przez strony i ostatnio przez samego bota nie mam... OFC link do refa w CFG podany prawidlowo

Wie ktos OCB ???

PS adolfie mugl bys wstawic mala poprawke aby wersja zakladajaca kata wyexpione kata wzucala do jakiegos pliku ???

bo z tego co widze zapisuje tylko 2 aktualnie expione ...

Pisz konta a nie kata, bo przez chwile musiałem się domyśleć...

@topic, u mnie pisze jak odpalam lola na VM "lol nie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa", czy trzeba mieć te directxy, NET.Frameworki, Visuale C++ itd. na VM? Bo ja instalowałem już te duperele, czy po prostu musze ściągnąć lola na VM? Mam MicroXP, musi być wxp, ktoś pisał że robił na microxp, jest to okrojona wersja winxp.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

A gdzie ten folder się znajduje potem ? Bo skopiowałem na /;C , miejsca ubyło , ale folderu nie ma..

Wchodzisz w Settings>Shared Folders ( to jest 2 zakladka)>Enable i pod enable jest coś z Map as a network device> Dodajesz lola.

Wtedy w moim komputerze masz dysk Shared i tam masz Lola

Pisz konta a nie kata, bo przez chwile musiałem się domyśleć...

@topic, u mnie pisze jak odpalam lola na VM "lol nie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa", czy trzeba mieć te directxy, NET.Frameworki, Visuale C++ itd. na VM? Bo ja instalowałem już te duperele, czy po prostu musze ściągnąć lola na VM? Mam MicroXP, musi być wxp, ktoś pisał że robił na microxp, jest to okrojona wersja winxp.

Tu cię chyba zmartwię, na microxp coś nie chce działać. Bo to trzeba wejść w VM>Install VM tools. Jak to zainstalujesz nie będziesz miał problem z directami i net frameworkami i tymi innymi rzeczy, a na microxp nie chce zainstalować, ale to może tylko u mnie.

@Topic

U mnie tylko 2 boty pociągną, jeśli chce jakoś normalnie korzystać z komputera.

Pamiętajcie o rozdzieleniu, jeśli bot bierze konta z account.txt

Czyli jak w moim przypadku 2 boty = 5 kont na 1-sze Vm, 5 kont na drugie Vm

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Wczoraj działał a dzisiaj wciskam F9 i :

[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20
Compiling failed.
Opublikowano

Dlaczego jak przekierowuję internet na maszynę to nie mam go w komputerze? Jak z komputera poprawnie udostępnić internet do maszyny?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up pobierz windows instalator 3.1 i powinno wejsc

dlatego nie polecam XP mini jak ktos ma problemy z szukaniem wymaganych komponentow /// tam wszystko instalujesz sam

NP aby zainstalowac N.F 3.5 musisz najpierw pobrac Win instalator 3.1 // a aby odpalic LoL'a dodatkowo pobrac certyfikaty itp

Zyskujesz male wymagania ale musisz wsadzic w to tony pracy

Ogolnie przydatne dla zaawansowanych osob ktore chca wycisnac MAX z kompa

Opublikowano

Udało się, działa !

Ale mam pytanie. Mam ten plik acc i tam mam wpisane konta, a program robi chyba nowe konta i expi je. Tak powinno być ?

@edit.

I np. tam wpisałem, żeby robił 8 refów, to program zrobi je i potem wyexpi all i następnie od nowa 8 i tak dalej ?

Opublikowano

Zrobił konta w pliku Accounts.txt ,co nie tak ?
Opublikowano

Ok pomogło. A jak to odpalić? Zrobiłem to co trzeba, dałem swój refID i wszystko no i co dalej? Jak włączyć ten skrypt?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Czy na maszynie , lol i foldery strategic i strategicCCC , muszą być , na ;/C ? Jak w confingu. jest ścieżka do ;/C to muszą tam być , czy mogą być na Z ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...