Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy bot do reffów!

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klikam f9 i wyskakuje na dole takie coś :

Allowing API/SysCalls.
Compiled successfully in 15 ms.
Successfully executed.
ale nie da się zapauzować tylko znowu startować (nie wpisuje wgl id ani hasła, nic)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• Odpowiedzi 713
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klikam f9 i wyskakuje na dole takie coś :

Allowing API/SysCalls.
Compiled successfully in 15 ms.
Successfully executed.
ale nie da się zapauzować tylko znowu startować (nie wpisuje wgl id ani hasła, nic)

F2 - Zatrzymanie bota.

F9 - Start bota

Zrób tak.

1. Otwórz okno LoLa (nie klikaj Play)

2. Otwórz skrypt w Simbie.

3. Naciśnij F9 i później OK w tym okienku co się pojawi.

4. Szybko po naciśnięciu OK kliknij na pasku w LoLa.

Opublikowano

Btw. Polecam użycie MircoXP zamiast zwyklego XP.

Benefits:

-po zainstalowaniu zabiera tylko 30mb ramu

-znacznie lżejszy dla komputera

MicroXP - strasznie okrojona wersja zwyklego XP -> więcej maszyn ram

Opublikowano

Dzięki, ale wystarczyło usunąć 3 pierwsze linijki w simbie :P a Ty z tym microxp czy jak to tam też masz like :D

WARNING: I changed the accounts.txt format to username|password it just simply work better. Sorry for the inconvience.
i po tym nie wpisuje hasła tylko username samo ;<

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dzięki, ale wystarczyło usunąć 3 pierwsze linijki w simbie :P a Ty z tym microxp czy jak to tam też masz like :D

WARNING: I changed the accounts.txt format to username|password it just simply work better. Sorry for the inconvience.
i po tym nie wpisuje hasła tylko username samo ;<

U mnie też tak jest że tych gwiazdek nie widać, ale normalnie łączy z kontem.

Opublikowano

czek. klikam na "simba" wklejam ten skrypt, klikam f9 włączam lola i tyle tak (oczywiście mam accounts.txt na dysku C/:strategic czy jakoś tak.

@edit

i zamienam w 5 linijce na eun

@edit2

i zamieniam false na true :P

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

czek. klikam na "simba" wklejam ten skrypt, klikam f9 włączam lola i tyle tak (oczywiście mam accounts.txt na dysku C/:strategic czy jakoś tak.

@edit

i zamienam w 5 linijce na eun

@edit2

i zamieniam false na true :P

Najpierw uruchom LoLa, zmieniłeś rozdzielczość?, dodałeś konta w takim formacie:

login|hasło

login|hasło

login|hasło

login|hasło ?

Opublikowano

tak, dodałem tak.

OpenFile - Exception. Could not open file: C:\Strategic\Accounts.txt
Error Reading Accounts.txt it now using this format Username|Password.
Error: Exception: Invalid FileNum passed: -1 at line 493
The following bitmaps were not freed: [0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34]
a linijka 493 wygląda tak :
CloseFile(File2);
@edit
mógłbyś podać swój folder z simba ? może coś źle zrobiłem (wersja ang lol)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nie zmieniło mi rozdzielczości bota. Wiecie co zrobić ?

Już o tym pisałem, najpierw musisz ustawić aby okienko LoLa było w oknie (zanim jeszcze uruchomisz skrypt).

Przez przypadek dałem Wam jedną ze starszych wersji. Za kilka minut wrzucę tutaj w pełni działającą wersję beta.

Opublikowano

usunełem linijkę 493 i muszę sam wpisywać passy ale, wszystko działa :) oczywiście pobiorę nową wersję, masz limit like kasha

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

NAJNOWSZA WERSJA (dominion), W PEŁNI DZIAŁAJĄCA:

Download:

http://cloude.nl/strategic.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d0239fb101930a6e5b1d39c0701321cc3be0223c08ef966ffbb6524091b11255/analysis/

1. Wypakuj

2. Foldery Strategic oraz StrategicCCC wrzuć do ścieżki C:\

3. Wejdź w folder Strategic i otwórz skrypt

4. w 6 linijce zmień StratCCCFolder = 'Z:\StrategicCCC\'; na StratCCCFolder = 'C:\StrategicCCC\';

5. Zapisz.

6. Otwórz plik lokal.cfg notatnikiem, ustaw swój region euw / eun / na / br etc.

8. Ustaw TargetAmountofReferrals=10 - ile chcesz reffów. PROGRAM SAM STWORZY KONTA ZA CIEBIE lecz musisz wypelnic RefID wpisujac ID swojego linku referencyjnego.

9. Zapisz cfg.

10. edit. W programie Simba wejdz w Tools > Settings (expert) > rozwin settings > rozwin interpreter > syscalls > kliknij 2 razy na False i zamiast False wpisz True kliknij OK oraz kliknij drugi raz OK na dole.

11. Nacisnij F9, wyskoczy okienko, kliknij OK. Wyłącz skrypt i program Simba i uruchom skrypt ponownie, upewnij się że ścieżka została zmieniona z Z:\ na C:\ w 6 linijce, jeżeli nie zmień ponownie na C i nacisnij na dyskietkę - ZAPISZ/SAVE lub nacisnij CTRL+S.

12. Ponownie nacisnij F9.

Stary plik Accounts.txt wrzuć do folderu Strategic, w lokal.cfg w RefID wpiszcie wasze ID reflinka tak jak pokazalem w pierwszym poscie, client LoLa uruchamia sie automatycznie - wystarczy ze nacisniecie F9. Nie denerwujcie sie ze bot nie bedzie wpisywal hasla i loginu - zrobi to po jakichs 10 sekundach

Opublikowano

potrzeba simby do tego nowego ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

czyli ten stary skrypt tam dać do simby ? sorka, nie ogarniam ;<

@edit

kk już rozkminiłem hahaah xD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

czyli ten stary skrypt tam dać do simby ? sorka, nie ogarniam ;<

Ten stary skrypt możesz wyjebać w ogóle z kompa, zostaw sobie tylko plik z kontami Accounts.txt

Wejdź w C:/ i wyjeb stary folder Strategic (pamiętaj o zostawieniu pliku Accounts.txt)

Teraz wypakuj to co przed chwilą wstawiłem. W folderze strategic masz 2 podfoldery: strategic i strategicCCC wrzuć je na dysk C:/

Uruchom skrypt znajdujący się w folderze strategic "StrategicRefBotBeta", następnie podmień plik Accounts.txt i dalej tak jak pisałem w 6 linijce zmień sciezke z Z:\ na C:\ i skonfiguruj ustawienia w configu lokal.cfg (otworz notatnikiem), wpisz ID swojego Refa, wpisz ilosc reffow - tyle ile masz kont w Accounts.txt, wpisz swoj region - pamietaj ze EU East ma skrót eun nie eune

Opublikowano

wyskakiwał błąd, że to stara wersja (0.75 => 0.78 i zmieniłem po prostu napis wersji i wszystko działa poradnik 10/10, masz limit like kasha :).

@edit

nadal muszę sam wpisywać passy ;<

@edit2

poza passami, wszystko kk jest ;D plik ma się nazywać "Accounts.txt" taaak :P ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano
[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

unction MoveWindow(Handle: HWND; X, Y, Width, Height:Integer; Repaint:boolean): Boolean; external '[email protected] stdcall';

Wersja na dominiona

x

Opublikowano

wyskakiwał błąd, że to stara wersja (0.75 => 0.78 i zmieniłem po prostu napis wersji i wszystko działa poradnik 10/10, masz limit like kasha :).

@edit

nadal muszę sam wpisywać passy ;<

@edit2

poza passami, wszystko kk jest ;D plik ma się nazywać "Accounts.txt" taaak :P ?

Tak, ma się nazywać Accounts a txt to ma być tylko rozszerzenie - jest to rozszerzenie notatnika, i być w folderze Strategic (w tym samym folderze co znajduje się StrategicRefBotBeta), najlepiej wygeneruj sobie konta z tego kreatora który jest w pierwszym poscie, wtedy na dole ci się pojawia gotowa lista do skopiowania.

Opublikowano

tak czy siak, nie wpisuje sam :P ale dzięki za bot'a :) reszta działa na cacy

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

[Error] C:\Strategic\StrategicRefBotBeta.simba(21:1): Semicolon (';') expected at line 20

unction MoveWindow(Handle: HWND; X, Y, Width, Height:Integer; Repaint:boolean): Boolean; external '[email protected] stdcall';

Wersja na dominiona

Nie czytałes calego poradnika :P

Wejdz w Tools > Settings (expert) > rozwin settings > rozwin interpreter > syscalls > kliknij 2 razy na False i zamiast False wpisz True kliknij OK oraz kliknij drugi raz OK na dole.

Opublikowano

Ok haha xD

Zrobiłem byl tez blad o wersji to zmieniłem i teraz

[20:06:05]0.78| League NOT Detected, Starting League.
[20:06:05]0.78| League should be open now.
[20:06:05]0.78| Waiting for Patcher or Error Screen
[20:06:05]0.78| WaitingForWindow: PVP.net Patcher

I pozatym nic sie dalej nie dzieje
Zminimalizowało mi tego bota ale lol nie włacza sie

x

Opublikowano

Ok haha xD

Zrobiłem byl tez blad o wersji to zmieniłem i teraz

[20:06:05]0.78| League NOT Detected, Starting League.
[20:06:05]0.78| League should be open now.
[20:06:05]0.78| Waiting for Patcher or Error Screen
[20:06:05]0.78| WaitingForWindow: PVP.net Patcher

I pozatym nic sie dalej nie dzieje

Zminimalizowało mi tego bota ale lol nie włacza sie

Sprawdź czy podałeś dobrą ściezkę do fodleru Riot Games.

Wejdz w local.cfg i zmien na prawidlowa sciezke. Upewnij sie rowniez ze w folderze Riot Games znajduje sie podfolder League of Legends. (koniecznie taka nazwa).

Standardowa ściezka to:

RiotGamesFolder=C:\Riot Games
Opublikowano

to jest ten najnowszy z dominionem ?

może masz inną ścieżke do lola ?

@edit

@up szybszy

@edit2

a co zrobić by bocił do 5 ;P ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...