Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biolog:

jesi nie przyjmie czekasz polowe czasu

+ wyskoczy Ci powiadomienie ze Biolog ukonczyl badanie przedmiotu.

Okienko z biologiem znajduje sie pod ' Y '

3KIpGJ1.gif

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jak co Ale ten start sie przekłada a przekłada , zresztą jak wszędzie, każdy przecenia swoje możliwości. Serwer jest fajny ale takich Bajecznych zapowiedzi na mpc było bardzo wiele i większość z nich trafiła do kosza a serwera nie było albo postał 2-3 dni. Widać jest on ładnie dopracowany , ludzie czekają bo nie ma teraz gdzie grać , wszystko się sypie i mam nadzieje że się wyrobicie z przekładanym już nie po raz pierwszy startem

Opublikowano

Co jak co Ale ten start sie przekłada a przekłada , zresztą jak wszędzie, każdy przecenia swoje możliwości. Serwer jest fajny ale takich Bajecznych zapowiedzi na mpc było bardzo wiele i większość z nich trafiła do kosza a serwera nie było albo postał 2-3 dni. Widać jest on ładnie dopracowany , ludzie czekają bo nie ma teraz gdzie grać , wszystko się sypie i mam nadzieje że się wyrobicie z przekładanym już nie po raz pierwszy startem

Data startu od początku była ustalona na koniec miesiąca, wszystkie daty były podawane jako możliwe nie jako 100%.

Opublikowano

Dokładnie, start nie był ani razu przełożony - były tylko podane mniej więcej daty startu a wyglądało to tak : 27-31.07

Jak widać, na razie się wywiązuje ze wszystkie oraz mogę cię zapewnić, że nie jest to kolejny serwer który pięknie wygląda a pada po 48godzinach.

Administracja jest bardzo doświadczona, wystarczy spojrzeć na ich poprzednie serwery - Najlepsze w Polsce moim zdaniem, i graczy zawsze jest sporo.

Zapraszam wszystkich na Środę, na oficjalny start serwera.

Pozdrawiam.

down#

Posrały mi się daty, myślałem że 30 jest start :x .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@up

31 to sroda < chyba ze moj kalendarz mnie kłamie >

// przez to ze n mpc sie cos popsulo z edycja postow, popsulam prezentacje

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

27.07.2013 14:50

• Ekstrakty duszy łączą się
  • Błogosławieństwo Życia można łączyć
  • Dodano Silną Lodową Wiedźmę do respu
  • Zwiększono prędkość poruszania się petów
  • Dodano Pierścień Antyexpa (Dodano do AVshopu)
  • Z kolorowych skrzynek leci losowa ilość zmianek ( maksymalnie 3)
  • Zwiększono ilość książek w pudełkach do 3
Opublikowano

Pytanie do Teamu Astium ! Czy będzie V3 loochu pająków ze samymi szponami z V2 ? Tak jak było na NevrasT? Wg mnie to świetne rozwiązanie :3

@ DOWN
31 lipca 2013

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Po doświadczeniach z serwerami chciałabym się dowiedzieć jak przebiegła wersja beta.

Co mnie interesuje?

Czy klasy postaci są wyrównane w PVP?

Czy będą wprowadzone inne zmiany na serwerze bez ustalenia graczy i wcześniejszego przetestowania?

Opublikowano

którego oficjalny start?

bo sie nie dotczytam z tego spamu

dobra mam 31.. szkoda troche

no nie wierze gościu ma w sygnie 28 start Astium, a pyta się którego startuje haha :D

Opublikowano

Otwartej bety nie będzie?

Beta była dla wszystkich.

Przy rejestracji dostawało się 4 kody - na mpc oraz na forum serwera każdy je udostępniał. Trzeba było szukać i korzystać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

v3 pajakow jest - jest to czarna grota, nie ma szponow ale sa czarne pajaki, daja wiecej expa a sa tylko troche silniejsze.

no i dropi tam przejsciowka do krolowej baronowej.

@Rozczarowana

wszystkie klasy postaci sa zrownowazone.

@zawsze konsultujemy z graczami wczesniejsze zmiany

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Moje propozycje:

-dopasowany exp z mixów w atlantydzie v1

-szybsze i wieksze respy mobków na bo ,pająki v2,atlantydzie v1 i v2 ,

-w dt na 3 poziomie po ubiciu króla padają wszystkie mobki

-szansa na drop kamieni duchowych wzrasta z lvlem kamienia metin

-wymiana ksiąg umiejętności- 3 ku tego samego rodzaju możemy wymienić na wybraną przez siebie jedną ku (opłaci sie zbieranie każdego ku, nie będzie dużej różnicy cenowej między ku dla wojownika a ku dla helera)

-

Opublikowano

Wielblad to z tymi ku to idiotyczne. Wszyscy będą wymieniać ku na aure/silne i będą małe ceny. A nie o to tutaj chodzi. Wg mnie poomysł idiotyczny. To ma być hard

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...