Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie...

Jak chcesz bic z 'czegos' to od 35 sa wierzchowce ktore sprawują sie jak bojowiec, w czasie uzytku wierzchowca napewno zdazysz zrobic boja

3KIpGJ1.gif

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up od 35 bodajze masz wierzchowce

łe to nie najgorzej :D

ale i tak jestem za tym,żeby boj był w is za dyszkę

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

nie zbyt to do mnie przemawia:

-Aby otworzyć skrzynkę potrzebujemy klucz tego samego koloru

no jak masz czerwona skrzynie to musisz czerwony klucz jak masz zolta to musisz zolty klucz zeby ją otworzyc kapishi?

Opublikowano

no jak masz czerwona skrzynie to musisz czerwony klucz jak masz zolta to musisz zolty klucz zeby ją otworzyc kapishi?

nie wiem czy o to mu chodzilo

nie zbyt to do mnie przemawia:

-Aby otworzyć skrzynkę potrzebujemy klucz tego samego koloru

wejdziesz, to zobaczysz ze przemowi

Opublikowano

Nie mam zamiaru robić misji na konia, moglibyscie przynajmniej dać szkolenie co 1/2 h, ale po co?:)

Piszesz, że serwer nie jest pod IS, a ja mam inne wrażenie.

Bez IS na tym serwerze chyba nic się nie osiągnie...

Poczekam na ten start i zobaczę co to będzie.

Opublikowano

Nie mam zamiaru robić misji na konia, moglibyscie przynajmniej dać szkolenie co 1/2 h, ale po co? :)

A pozniej bd ze nie masz co robic i ze ci sie znudzil serwer.. :P

Opublikowano

dawać boja do is"u na każdym serwie hard jest boj w is"ie dlaczego tutaj miałby być inaczej?

wole sobie nadropić item , sprzedać za yangi i kupić boja od kogoś kto gustuje w is

a nie robić boja tydzień -,-

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Nie mam zamiaru robić misji na konia, moglibyscie przynajmniej dać szkolenie co 1/2 h, ale po co? :)

Czytając twoje posty, dochodzę do wniosku że ten serwer niekoniecznie jest dla Ciebie. Co chwile prosisz o jakieś ułatwienia, a to jest serwer hard więc trochę trzeba poświęcić czasu żeby coś osiągnąć. Dlatego jak dla Ciebie zrobienie misji na konia to za duży wysiłek to nie wiem czy odnajdziesz się na tym serwerze.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Owszem trzeba poswiecic czasu ale powiedz mi na jakim hardzie robi się jeszcze misje na boja ? ;O jak by nie było misji to jeszcze okej

Opublikowano

Owszem trzeba poswiecic czasu ale powiedz mi na jakim hardzie robi się jeszcze misje na boja ? ;O jak by nie było misji to jeszcze okej

Tak ciężko zabić te 100 łuczników (dawno nie grałem w metina, nie pamiętam ilu na boja) Raz zrobisz i do końca gry będziesz miał z głowy.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Tak wiedzialem że ma to być hard, ale nie hard z dupy. Wiadomo że trzeba poświęcić na hardzie troszkę więcej czasu, ale tutaj jest kilka irytujacych rzeczy choćby nawet misja na boja, brak magicznych metali, które są na każdym serwerze, zmiana bonów przez npc ( anty bs )

gdzie zmianek będzie jak na płakał, naprawa bugu z poli te z aura i ostrzem. Jeszcze kilka rzeczy by się znalazło.

Hard owszem ale zobaczycie jak 1 skil na G będziecie wbijać miesiąc.

Jestem też ciekaw czy administracja będzie grała prywatnymi postaciami, tak jak było na dr2.

Żeby z serwera roku nie wyszła klapa.

Opublikowano

Tak wiedzialem że ma to być hard, ale nie hard z dupy. Wiadomo że trzeba poświęcić na hardzie troszkę więcej czasu, ale tutaj jest kilka irytujacych rzeczy choćby nawet misja na boja, brak magicznych metali, które są na każdym serwerze, zmiana bonów przez npc ( anty bs )

gdzie zmianek będzie jak na płakał, naprawa bugu z poli te z aura i ostrzem. Jeszcze kilka rzeczy by się znalazło.

Jestem też ciekaw czy administracja będzie grała prywatnymi postaciami, tak jak było na dr2.

kon mi nie przeszkadza,a nawet jesli mial by byc w is to bojowiec od 35 lvl i militar od 50..

zreszta na mediumie typu tiveria masz misje na konia co 6h i misje na boja normalna... a tutaj tylko czytasz medale... zbawi cie to zrobienie boja? przynajmniej jakis powiew starego pla czuc..

Opublikowano

Widzę, że tacy hejterzy jak Ty to chyba jednak najwięksi fani tego serwera. Normalnemu człowiekowi jak coś się nie podoba, to najwyżej odpuszcza i tyle. Ty za to komentujesz tą zapowiedź któryś raz, widocznie o coś Cię tu bardzo boli dupa.

Jeśli nie umiesz grać to jak najbardziej skilla będziesz wbijał miesiąc - dla ludzi takich jak Ty powstają serwery flagowane jako "easy". Skoro nie umiesz grać bez buggów, to widać jak dobrym jesteś graczem, serio. Normalni ludzie raczej się cieszą jak jakiś błąd zostanie załatany, bo to wyrównuje różnicę między klasami. Skoro masz problem z misją na boja to w sumie współczuje Ci, że nie masz kolegów. Grając samemu faktycznie może być Ci ciężko ;)

Opublikowano

Nie widze nic zlego w wbijaniu skila przez miesiac :) duzo ludzi szuka serwera na stale.

Co do boja w IS, mysle ze powinien byc jak i rowniez wierzchowce na 480h a nie na tydzien.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Nie widze nic zlego w wbijaniu skila przez miesiac :) duzo ludzi szuka serwera na stale.

Co do boja w IS, mysle ze powinien byc jak i rowniez wierzchowce na 480h a nie na tydzien.

te na tydzien wlasciwie by mogly byc, ale zeby czas mijal tylko jak sa zalozone..

Opublikowano

Widzę, że tacy hejterzy jak Ty to chyba jednak najwięksi fani tego serwera. Normalnemu człowiekowi jak coś się nie podoba, to najwyżej odpuszcza i tyle. Ty za to komentujesz tą zapowiedź któryś raz, widocznie o coś Cię tu bardzo boli dupa.

Jeśli nie umiesz grać to jak najbardziej skilla będziesz wbijał miesiąc - dla ludzi takich jak Ty powstają serwery flagowane jako "easy". Skoro nie umiesz grać bez buggów, to widać jak dobrym jesteś graczem, serio. Normalni ludzie raczej się cieszą jak jakiś błąd zostanie załatany, bo to wyrównuje różnicę między klasami. Skoro masz problem z misją na boja to w sumie współczuje Ci, że nie masz kolegów. Grając samemu faktycznie może być Ci ciężko ;)

Nie mam kolegóff w grze wolę liczyć sam na siebie :)
Opublikowano

Ale z was idioci. Misje na konia NIE SĄ ograniczone czasowo. Idziesz zabijasz 25 łuczników na 1 lvl konia . Czytasz 9 medali i robisz boja 100 łuczników bez czasu. Co za kretyni.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Tak wszystko w ISIE ! LVL tez ! i ma to byc easy a nie hard bo ja tak chce ! Skille mam wbic w 3 minuty . bo ten serwer i tak bedzie tydzien ! a jak nie wbije max lvlu w 2 dni to ukradne wam admina i rozdam navi !! aaa ;x -_-

Przy okazji jestem fanem chelsea wiec mozecie mnie bic !

Moderatorze gdzie moge dac Ci warna ?

sygnatura3.png

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś pytał, są kupony SM w IS?

Co do boja, to nie wiem co wam przeszkadza, że nie ma go w IS, są wierzchowce, a jeśli ktoś woli expić z Konia, to musi się trochę napracować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...