Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te zabezpieczenia są pewne ? Na plu się nie udaje a tutaj ma działać? Coś wątpie :mellow:

Chyba jak zrobili zabezpieczenia na te dh,wh i inne syfy to próbowali czy to działa, czy nie .. logiczne chyba ;)

AW: Jaki max. bonus może dać obroża dla peta? ( ile wytrzymałości i hp )

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba jak zrobili zabezpieczenia na te dh,wh i inne syfy to próbowali czy to działa, czy nie .. logiczne chyba ;)

Chyba jak robili hackshielda to próbowali czy to działa, czy nie .. logiczne chyba ;)

A i tak nie działa. Stąd moje pytanie. Kamer nie da sobie rady :) ?

Opublikowano

Lipa że nie ma tych boji w isie , to jedna sprawa która mnia martwi.

Druga sprawa wygląda tak że expimy sobie expimy wyleci nam niebieska szkata i np zielony klucz... bez sensu ,

dajmy na to my będziemy się męczyć 20 spotów nad dropnięciem klucza i szkaty a z szkaty 20 innych itemów do dropu ...]

niż np rada

Opublikowano

Lipa że nie ma tych boji w isie , to jedna sprawa która mnia martwi.

Druga sprawa wygląda tak że expimy sobie expimy wyleci nam niebieska szkata i np zielony klucz... bez sensu ,

dajmy na to my będziemy się męczyć 20 spotów nad dropnięciem klucza i szkaty a z szkaty 20 innych itemów do dropu ...]

niż np rada

ten drop to jest urozmaicenie... a nie przymus

Opublikowano

A ja tam nie chwale czegoś co jeszcze nie wystartowało , i jak to z serwerami moze być dluga zapowiedz krótka gra , kilka rzeczy tu jest bardziej hard jak na PL , co do samej gry to pewnie nie zagram , bo przypomina mi zbyt bardzo Pl'a , jedyne co dobre to zabezpieczenia przed haxami dmg hacki wh itd , nie rozumiem jedynie zabezpieczenia przed BS skoro z tego co widziałęm nie bedzie latwo o zmianki i napewno nikt nie bedzie ich miał na tyle by postawić bsa , to z czasem stanie sie wkurwiającym problemem, tyle w temacie mozecie hejtować:x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Popieram pana up, lepiej już postawić jakiś medium z max lvl 125 niż zapie*dalać jak na plu.. A widać serwer dopracowany, z tym -, że nawet trudno to nazwać hardem, bardziej harcore.

Opublikowano

Jak widać nie tylko ja mam takie zdanie, że będzie hard z dupy :)

Zauważyłem jeszcze, że nie będzie 100% na drop pudełka z książkami.

Dobry pomysł, usuncie też drop zmianek i dodań i dajcie tylko do IS. Na loda musi być nie ? Do pracy się nie chce :)

Opublikowano

A ja tam nie chwale czegoś co jeszcze nie wystartowało , i jak to z serwerami moze być dluga zapowiedz krótka gra , kilka rzeczy tu jest bardziej hard jak na PL , co do samej gry to pewnie nie zagram , bo przypomina mi zbyt bardzo Pl'a , jedyne co dobre to zabezpieczenia przed haxami dmg hacki wh itd , nie rozumiem jedynie zabezpieczenia przed BS skoro z tego co widziałęm nie bedzie latwo o zmianki i napewno nikt nie bedzie ich miał na tyle by postawić bsa , to z czasem stanie sie wkurwiającym problemem, tyle w temacie mozecie hejtować:x

Poważnie?

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

To będzie istny PL . SUPER!! :) Old School , się tylko dziwię czemu ludzie nie lubią takich serwerów.. PL był zajebisty, zniszczył go GF poprzez dodawanie dużej ilości śmieci do IS. No i zmianki i dodania mogli do dropu wprowadzić. Bardzo fajne wojny tu będą , bo bardzo mało osób będzie które mają itemy 4x15 2khp albo 15 magia 10l 2k hp. Wiec będzie serwer niesamowity :)

graphic.png

Opublikowano

Zajebiscie jest bez konia w isie.. tego mi brakowalo na hardach. Na triad*rze 5min po starcie ludzie na militarach jezdzili, gowno a nie gra. Tak jest dobrze, wręcz zajebiscie.

Co do biologa to proponuje do konarów co 1h, od certów co 2-3h, tak będzie najlepiej wg mnie :)

Opublikowano

Ja mam dla was jeszcze jedną taką radę a na serwerze będzie grała cała polska, zróbcie EXP w Party tak jak na world of metin, to byłby oldschool, wszyscy by expili w PT.

Czyli 2 w pt to 48% bonusu DOŚ a 8 w pt to 400% bonusu doś.

Z tym bojowcem to też przerypane trochę jeżeli jest w IS, ale i tak w końcu znalazłem serwer, już niedługo :).

TronoX

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Czytanie ze zozumieniem nie boli.

Po 35 lv jest 100% na pudlo. Dropia z niego księgi umiejętności peta oraz księgi specjalne takie jak dowodzenie czy polimorfia...

Mamy 44 skilli w grze = 44 KU + 44 instrukcje.

Ksiazek specjalnych jakie moga wyleciec jest 9 ...

Szansa ze dropniesz cos innego niz KU/instrukcja jest 1/9,7 ...

Nie wydaje mi sie zebym widziala Was na becie, wiec hejtujecie cos o czym nie macie pojecia?

Ja nie hejtuje tylko wyrażam swoją opinię , mało mnie to interesuję jak Ty o tym pomyslisz , ponadto nie musiałem być na becie bo ludzie nagrywali serie z bety..

A jakbym miał zamiar hejtować wasz serwer to bym zaczął od tego ze prócz tych badziewnych kostiumów na peta i łapanie ryb to nie ma nic nowego , pysznicie się zabezpieczeniami typu wh itd? chwile komus zajmie zrobienie obejscia lub calkiem nowego haxa , chcecie miec sporo graczy ? to wprowadzcie do isu kupony i konie bojowe na tym najwiecej zarobicie , z końmi róbcie jak uważacie ale kupony na 100% powinny zawitać bo nie każdego stać na is, a mógby kupić taki osobnik kupon za yangi i mieć równe szanse, PS nie zalezy mi na lajkach ale kto uważa podobnie z kuponami to łapa w górę póki możecie wpłynąć jakoś na to że moze zaistnieją kupony w grze..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ja mam dla was jeszcze jedną taką radę a na serwerze będzie grała cała polska, zróbcie EXP w Party tak jak na world of metin, to byłby oldschool, wszyscy by expili w PT.

Czyli 2 w pt to 48% bonusu DOŚ a 8 w pt to 400% bonusu doś.

Z tym bojowcem to też przerypane trochę jeżeli jest w IS, ale i tak w końcu znalazłem serwer, już niedługo :).

TronoX

Już by lepiej było żeby usuneli w pt dzieleniem się expa, niż dodatkowy exp, tak jakby ludzie nie tracili 50% expa też by było dużo pt, a to by urozmaiciło rozgrywkę ;) Niezły pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...