Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zielsko robi forum hahaha no to po servie ;D zrobi wam mala dziurke a wy nawet nie bedziecie wiedziec oco chodzi i dlaczego ten server pada mrm juz nie moge sie doczekac ja start bedzie przesuwany do niedzieli a oni nie bd wiedzieli skad to wszystko ;D

Hqahahaha co ma forum do serwera? Tyle i na temat. Dziurke to on może tobie spenetrować
Opublikowano

Prośba co do forum, możecie dodać też klasyczny skin? Wolę już tamten, ten jest brzydki, oczoje... i gdzieś go już widziałem...

Opublikowano

Zielsko robi forum hahaha no to po servie ;D zrobi wam mala dziurke a wy nawet nie bedziecie wiedziec oco chodzi i dlaczego ten server pada mrm juz nie moge sie doczekac ja start bedzie przesuwany do niedzieli a oni nie bd wiedzieli skad to wszystko ;D

robi skina a nie forum >.<

Opublikowano

czekamy na clienta ;)

Szkoda że tak a nie inaczej się potoczyły sprawy z Balantią, ale dzięki jesteśmy o niebo bogatsi w doświadczenie. :)

Tyle że jest jeden szczegół.. zapowiedź to nie wikipedia.

Zacznijmy od tego, ze to jest zapowiedź ;) zapewne więcej info bd w oficjalnej prezentacji :)

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

xxx

Pozdro, że hajs nie był twój tylko averiosa (sponsora, który sam zaliczke wpłacił, więc się nie baw w adwokata lub nie wiem jak to w sumie inaczej nazwać ;x) WY mnie wyujaliście i olaliście, a zaliczek się nie oddaje, prawda? ;)

Przestań się pozerze bawić w hakera, bo Ci to rly nie wychodzi.

@Jak dalej masz problem - zapraszam na PW, załatwimy to.

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

@ A ja mam pytanie!

Jak z tymi SM za konta z Balantii? Na forum nic nie widać jak to będzie załatwione?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

nie wiem czy wy się tak jaracie ?

nie ma systemu ulepszeń w prezentacji , tak na dobrą sprawę to nie ma nic w preneztacji :O

nie zachęcacie mnie tymi filmikami Hikariego :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Uczeń
Opublikowano

nie wiem czy wy się tak jaracie ?

nie ma systemu ulepszeń w prezentacji , tak na dobrą sprawę to nie ma nic w preneztacji :O

nie zachęcacie mnie tymi filmikami Hikariego :]

system ulepszen akurat jest zajebisty bo trzeba lowic rybki zeby cos ulepszyc;] a na malz jest z 40% ;] ... mi sie to akurat podoba :D

Opublikowano

Pytanie czy klient z bety będzie działać? Ponieważ nie mam opcji pobrania nowego chyba a stary mi działał całą bete?.

Opublikowano

Będzie działała na dniach :).

Odpowiedz Hikariego na działanie strony (forum) Algorii z 16 lipca. Czyli widać jak działa "na dniach" och to już 27 lipiec ;d.

Zapowiedz nie powala, bardzo krótka chociaż cieszy sie popularnością.. fenomen. Bardzo mało informacji w niej o samej grze ;).

zmianki u handlarzy ? bo się nie dopatrzyłem...

..w poszukiwaniu tego jednego Servera

;)

Opublikowano

Odpowiedz Hikariego na działanie strony (forum) Algorii z 16 lipca. Czyli widać jak działa "na dniach" och to już 27 lipiec ;d.

Zapowiedz nie powala, bardzo krótka chociaż cieszy sie popularnością.. fenomen. Bardzo mało informacji w niej o samej grze ;).

zmianki u handlarzy ? bo się nie dopatrzyłem...

Nie ma u handlarzy, na start dostajesz skrzynkę z której możesz kupić zmianki. Tak wiem chujowo xD

Opublikowano

Nie ma u handlarzy, na start dostajesz skrzynkę z której możesz kupić zmianki. Tak wiem chujowo xD

ale bs i tak da sie ustawic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...