Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona off, zrobilem 3 konta, 3 potwierdzilem, na kazdym "Zla nazwa uzytkownika lub haslo".

Rozpakowalem od nowa clienta i zpathowalem, dalej to samo na 3 kontach.

Opublikowano

Założyłem konto, na stronie działa, a jak się loguje to gry to tak jakby tego konta nie było.

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Podziękuje wirus, po co pakujecie wirusa? Co wam to da? Tu tego pro elo elo zabezpieczenia itp a w kliencie wirus hehe narka

Opublikowano

Strona off, zrobilem 3 konta, 3 potwierdzilem, na kazdym "Zla nazwa uzytkownika lub haslo".

Rozpakowalem od nowa clienta i zpathowalem, dalej to samo na 3 kontach.

Na pewno dobrze wpisujesz? Pamiętaj, że max 10 znaków w haśle może być.

Opublikowano

Mam to samo.. 3konta z balanti /nawet 4 chyba.. i żadne nie działa ;c
aaa strona działa ?;] bo wpisuje adres i wyskakuje mi cały biały ekran ..-,-

Opublikowano

1dd5096f5053aa516ba574af8ec9a26b.png

W Launcehrze jest wirus ktory wlasnie to robi .

Przechwyca dane do waszych kont bankowych itp , itp .

Nie wiem czy piszesz na serio ale mam konto steam o wartośći 800zł + origin 570zł więc pozdrawiam adminów i powodzenia, gorzej niż BaoBao....

Opublikowano

1dd5096f5053aa516ba574af8ec9a26b.png

W Launcehrze jest wirus ktory wlasnie to robi .

Przechwyca dane do waszych kont bankowych itp , itp .

Jakby tak było to każdy serwer Metin2 miał wasze dane do kont itp itd.. a tymczasem tutaj wszystko opisane.

xxx

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Do tej pory sprawdzilem ravie oraz Diamondmt2(tutaj skany)

https://www.virustotal.com/fr/file/6c82ebb18e46a56bd236317f4a00f99a08d635ee2d97c71aa7b7f36a21c0ed3f/analysis/

oraz ravia

https://www.virustotal.com/fr/file/5a47acda188818900795efd3f8fd6d2f83e910ed687f3a1fcbdba9743300eba8/analysis/

Zaden z launcherow nie zawiera tego trojana,zwieraja one tak zwane falszywe alaramy (wszystko posprawdzalem)

lecz wasz zawiera Binke do botneta.

Pjona.

Opublikowano

U mnie wykrywane jest to jako win32/heur, co za tym idzie nie wiem czy jest się do końca czym przejmować. Fakt iż plik wykrywany jest odpowiedzialny za przechwytywanie i modyfikowanie informacji między warstwą aplikacji - a więc nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

Mam pytanie, czemu jak odpalam auto patchera etc, all sie odpala to nagle otwiera mi sie w n++ binka ? Serwer sie nie odpala, nawet z obejsciem

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Dobra, serwer fajny, ale poczekam na serwerinfo i zagram przez kamera, nei chce tracic konta w lolu wartego 500zl+ i konta na ravii o podobnej wartości

Opublikowano

@edit teraz sie wgl nie odpala(win 7 ;x )

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Beka z adminów - nic innego nie przychodzi mi do głowy na tą sytuację opisaną wyżej. ^^

Beka to bardziej z takich ludzi jak ty, wierzysz w coś co Ci inni mówią. Włamania są karalne i nawet nam to do głowy nie przyszło, szanujemy graczy w przeciwieństwie do innych administracji.

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...