Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz mam mentlik co wybrać ;d

z jednej strony zapraszają mnie na Astium, a z drugiej więcej mordeczek jest na tym serwerze ;d

A co z startem serwera bo nie mogę doczytać? Dzisiaj? Jak tak to ok której.

Dziś no co ty ;d Dnia 26-28 lipca start więc kawałeczek do officjala

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Serwer na 2 miesiace. Znowu zrobia graczy w cuja

Jeszcze nie wystartowali, a ty już masz informacje od boga sporo musiałeś zapłacić z takie informacje utajnione ;d Pomyśl trochę rozumiem jak byś tak napisał jak serwer by wystartował, ale na chwilę obecną jest to poniżej pasa .

Opublikowano

Ludzie... Wy serio nie umiecie czytać ze zrozumieniem ? Wyraźnie napisali na fb:

Zakończyliśmy beta testy, było kilka błędów - przeoczeń. Wszyscy którzy uczestniczyli
w beta testach otrzymali +50 SM. Każdy kto zgłaszał bug'a na forum,
proszę w temacie który założyliście, umieścić post z loginem do waszego
konta. Dodatkowo taka miła informacja dla byłych graczy Balantii - wasze
konta zostaną przywrócone(tylko konta) oraz otrzymacie ilość SM o
wartości 11 zł
- więcej informacji co do tych kont później. Dziękujemy
wszystkim za testy, widzimy się na oficjalu. Polecajcie serwer dalej.
Dziękujemy jeszcze raz. Piona!

Tak więc żadnych postaci 100lv i eq nie będzie. Ale z drugiej strony ktoś władował kilkaset złotych, ktoś nic nie władował a i tak dostaną sm za 11zł ;P

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Ludzie... Wy serio nie umiecie czytać ze zrozumieniem ? Wyraźnie napisali na fb:

Zakończyliśmy beta testy, było kilka błędów - przeoczeń. Wszyscy którzy uczestniczyli

w beta testach otrzymali +50 SM. Każdy kto zgłaszał bug'a na forum,

proszę w temacie który założyliście, umieścić post z loginem do waszego

konta. Dodatkowo taka miła informacja dla byłych graczy Balantii - wasze

konta zostaną przywrócone(tylko konta) oraz otrzymacie ilość SM o

wartości 11 zł - więcej informacji co do tych kont później. Dziękujemy

wszystkim za testy, widzimy się na oficjalu. Polecajcie serwer dalej.

Dziękujemy jeszcze raz. Piona!

Tak więc żadnych postaci 100lv i eq nie będzie. Ale z drugiej strony ktoś władował kilkaset złotych, ktoś nic nie władował a i tak dostaną sm za 11zł ;P

No i prawidłowo musi być równo, bo co poniektóre osoby by szły się już wieszać .

Opublikowano

Serwer na 2 miesiace. Znowu zrobia graczy w cuja

Na 2 miesiące była Balantia bo tylko exp exp exp, teraz jest ciekawy medium więc pogramy dłużej :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

No i prawidłowo musi być równo, bo co poniektóre osoby by szły się już wieszać .

A mi ten pomysl sie nie podoba.

Przypuscmy,ze ktos mial multikonta na balantii sklepy shopy,buffy etc.Bedzie mial zbyt duza przewage nad reszta.

Srij9JT.png

Opublikowano

A mi ten pomysl sie nie podoba.

Przypuscmy,ze ktos mial multikonta na balantii sklepy shopy,buffy etc.Bedzie mial zbyt duza przewage nad reszta.

Zależy co będzie można kupić za te 11zł ;d

Opublikowano

Szkoda tylko ,że forum nadal wyłączone :( - ciekawe ile on to będzie robił:P Rozpisałem się w propozycjach, około 100-130 pełnych linijek z czcionką, kolorem itp. napisałem, chce dodać a tu ,że forum wyłączone a kopi zapasowej postu nie miałem xD

Opublikowano

Skoro beta testy zakonczone, to start jutro z rana , tak? :) Odpiszcie, bo sie doczekac nie mozna. ;D. Kolejna sprawa, jak ze zmiankami, dodaniami? Na 15 lvl'u bede w stanie zrobic eq pod pz, czy raczej nie?

Opublikowano

Skoro beta testy zakonczone, to start jutro z rana , tak? :) Odpiszcie, bo sie doczekac nie mozna. ;D. Kolejna sprawa, jak ze zmiankami, dodaniami? Na 15 lvl'u bede w stanie zrobic eq pod pz, czy raczej nie?

Start w następną sobotę około godziny 14-stej.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

A hikari pasał, że za betę nikt nie będzie nagradzany bo jest dobrowolna. no proszę....

@Topic. Z tymi sm trochę zjebali. Niektórzy robią po 5/10 kont i nawet na nich nie grają a dostaną sm o.O? Proszę o wypisanie rzczy które zostały naprawione.

Opublikowano

Nie chcę tony przekładać stron więc zapytam.

Hikari, dałeś mi klienta na close bete, a pisałeś żebym nikomu nie dawał bo będzie nowy klient, więc będzie ten nowy klient czy jakaś łatka do tego klienta z bety?

Opublikowano

Nie chcę tony przekładać stron więc zapytam.

Hikari, dałeś mi klienta na close bete, a pisałeś żebym nikomu nie dawał bo będzie nowy klient, więc będzie ten nowy klient czy jakaś łatka do tego klienta z bety?

Wystarczy, że masz patchera. To wszystko załatwia.

A hikari pasał, że za betę nikt nie będzie nagradzany bo jest dobrowolna. no proszę....

@Topic. Z tymi sm trochę zjebali. Niektórzy robią po 5/10 kont i nawet na nich nie grają a dostaną sm o.O? Proszę o wypisanie rzczy które zostały naprawione.

Mówiłem o zamkniętej.

http://www.youtube.com/watch?v=NfBbxHSL3kw
Uczeń
Opublikowano

Troche uboga ta prezentacja. A jedyna nowość to ten system wiadomości offline. NUDA

a czego ty sie kurwa spodziewasz latajacych statkow? to jest metin-.-

Opublikowano

Powiedźcie mi co waszym zdaniem miało by być na serwerze metin2 priv ?. AK4,uzi,glock ... latające statki, atakujące smerfy ... To ma wyglądać jak metin2 i każdy serwer metin2 jest prawie taki sam !

Uczeń
Opublikowano

Zapytam tutaj jako ze na YT juz mnie zablokowales...

Hikari, czy bedzie tak samo jak z balantia? zbierzesz hajs za serwer i go kompletnie olejesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...