Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie mogę pobrać oficjalnego klienta ? ten ze strony nie działa download

Opublikowano

Hikari mi mówił, że będzie nowy klient na start serwera, więc nie rozumiem czemu tak mi pisał.

Czekam dalej na jego odpowiedź.

Patcher pobrał nowe pliki, lecz na razie serwer off, więc nie wiem czy dobrze albo innymi słowy hikari mnie wychujał i powiedział tak abym nikomu nie podawał..

Opublikowano

Hikari mi mówił, że będzie nowy klient na start serwera, więc nie rozumiem czemu tak mi pisał.

Czekam dalej na jego odpowiedź.

Patcher pobrał nowe pliki, lecz na razie serwer off, więc nie wiem czy dobrze albo innymi słowy hikari mnie wychujał i powiedział tak abym nikomu nie podawał..

Przecież Ci odpowiedziałem wczoraj. Nie potrzebujesz nowego nic, masz patchera i to wystarczy.

ja jebie, probuje rozpakowac clienta to mi w ciul wirusow pokazuje a na koniec jeszcze problem z game.dll..

Wyłącz antywirusa.

Opublikowano

Ninja4Ever też gram WP"kiem. Mogę pograć z toba ;>

Mam już kumpla (smok) wiec możesz też grać z nami. Oczywiście skype/ts3 obowiązkowe. gg: 45910285 pisz

Tez zagram wp i moge grac z wami ;p

Moj kolega który gra smokiem pow tego lepszego mam wybrąc :D Wiec też napisz mi na gg i sie dogadamy

c2br.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...