Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Ja nie wyobrażam sobie expić w v2 do 85 jak tam będzie w ch*j ludzi po kilka na każdym spocie

moze v3 bedzie bo widzialem wejscie na koncu v2 :D ale nie dzialalo

Opublikowano

moze v3 bedzie bo widzialem wejscie na koncu v2 :D ale nie dzialalo

Co z tego jak kurnik na v2 jest wiekszy niż spoty w v3...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

kolejna zbugowana sralantia ? skonczyl sie dochod na tamtym syfie i postanowili otworzyc nowy ktory i tak zostanie kiedys zamkniety ... nie rozumiem jak mozecie darzyc zaufaniem do tych typow ktorzy robia to wszystko dla hajsu ....

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

kolejna zbugowana sralantia ? skonczyl sie dochod na tamtym syfie i postanowili otworzyc nowy ktory i tak zostanie kiedys zamkniety ... nie rozumiem jak mozecie darzyc zaufaniem do tych typow ktorzy robia to wszystko dla hajsu ....

Tak samo jak ludzie grali na serwerach santriela które zamykał po miesiącu i miał ich eee...dziesięć? Poza tym jeżeli by trzymali balantię do końca, byście mieli pretensję do nich, że Was nie ostrzegali o takiej sytuacji. Także nie ma co się spuszczać :|

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Każdy serwer zostanie kiedyś zamknięty. Co, mieliśmy wykładać grubo ponad 1500 z własnej kieszeni? Puknij się w głowę.

BTW: Wskaż mi serwer który NIE JEST robiony dla hajsu =).

Lol.. Zielsko już prawie 24h robi ten skin.. nawet w nocy do 2 czekałem... ja piernicze - ileż można..

On też musi spać, helloł.
Opublikowano

Zastanawia mnie rzecz, jak ludzie mogą być niewyrozumiali dla załogi serwerów. Przecież w przeciwieństwie do nich oni nie są robotami i mają swoje życie prywatne. Cóż, ale znając życie oni by zrobili by to lepiej i szybciej ;)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Każdy serwer zostanie kiedyś zamknięty. Co, mieliśmy wykładać grubo ponad 1500 z własnej kieszeni? Puknij się w głowę.

BTW: Wskaż mi serwer który NIE JEST robiony dla hajsu =).

On też musi spać, helloł.

O lol, koleś - co Ty nie powiesz. Ale mogliście włączyć forum gdy kończył, przerwę robił - dla mnie to główne źródło rozrywki, nawet może lepsze niż sam serwer, to nie wiem jakim cudem skoro spał na forum był napis: "Forum off, Zielsko robi skina smile.png" Tego nie rozumiem :P Skoro nie dbacie o forum to zadbajcie o użytkowników jego potrzebujących :) No chyba ,że nas robicie w konia. Są dwie opcje:

Spał, ale na forum kłamią.

Nie spał i robił forum - wtedy administracja nas kłamie.

Dla mnie jasno na białym napisane :P Sorrki, ale jestem dość krytyczny :P

Opublikowano

Zielsko robi forum hahaha no to po servie ;D zrobi wam mala dziurke a wy nawet nie bedziecie wiedziec oco chodzi i dlaczego ten server pada mrm juz nie moge sie doczekac ja start bedzie przesuwany do niedzieli a oni nie bd wiedzieli skad to wszystko ;D

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Zielsko robi forum hahaha no to po servie ;D zrobi wam mala dziurke a wy nawet nie bedziecie wiedziec oco chodzi i dlaczego ten server pada mrm juz nie moge sie doczekac ja start bedzie przesuwany do niedzieli a oni nie bd wiedzieli skad to wszystko ;D

co ty pierdolisz za smuty

zielsko pewnie lata tera po zagranicznych forach i szuka skinów na ip.b do metina i pozniej jebnie design by zielsko i tyle, jebany amator niech uwazaja z kim wspołpracuje, start jutro ta? no to czekamy

kocham se julke, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Opublikowano

co ty pierdolisz za smuty

zielsko pewnie lata tera po zagranicznych forach i szuka skinów na ip.b do metina i pozniej jebnie design by zielsko i tyle, jebany amator niech uwazaja z kim wspołpracuje, start jutro ta? no to czekamy

Widziałem ktoś udostępnił pare jego skryptów. Dokładnie całą kupiona strone.

O dziwo kilka skryptów bylo praktycznie identycznych do skryptów z zagranicznego forum. Tylko pozmieniane ify.

Ale nie pisz że on jest amatorem. Bo grafe robi zajebistą.

astiumsign.png

Opublikowano

Morda szczyle i do roboty się weźcie gimby pier**lone

Nie przenoś słownictwa z patologii na chacie na kulturalne forum.

Jest już udostępniony jakiś client?

9kf9.png

Opublikowano

Szpoko, szpoko, tyle, że forum stoi gdzie indziej i zawsze przecież mogę poszukać, prawda? ;)

@Edit: Osobiście uważam, że jest na tyle "profesjonalny", by jakieś animozje odłożyć na bok i zając się zleceniem.

Ale i tak jestem bardzo nieufnym człowiekiem .. ; )

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Szpoko, szpoko, tyle, że forum stoi gdzie indziej i zawsze przecież mogę poszukać, prawda? ;)

@Edit: Osobiście uważam, że jest na tyle "profesjonalny", by jakieś animozje odłożyć na bok i zając się zleceniem.

Ale i tak jestem bardzo nieufnym człowiekiem .. ; )

A kiedy będzie forum dostępne????

Opublikowano

A kiedy będzie forum dostępne????

Forum będzie dostępne, kiedy Zielsko skończy skina (Nie, nie wiem kiedy skończy skina).

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...