Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sensual to chodzi o wasze dobro nie o rozkodowanie.... Ty to czytales czy tylko luk? Juz hejta odpalasz.

Po co to robic skoro normalni gracze maja problemy z wirami? I ich tracicie?

Każda spakowana binka ma wirusy, więc na jedno wychodzi. Nie hejtuję, ale ty mi tutaj jakieś dziwne filozofie prezentujesz.

Your superman is here, bitch!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każda spakowana binka ma wirusy, więc na jedno wychodzi. Nie hejtuję, ale ty mi tutaj jakieś dziwne filozofie prezentujesz.

Nie każda. Moja ma 0/0 więc w czym problem? Twoja też nie ma. tylko twoje dll :) Znaczy się zmienione rozsz...

Opublikowano

Nie każda. Moja ma 0/0 więc w czym problem? Twoja też nie ma. tylko twoje dll :) Znaczy się zmienione rozsz...

Ja w każdej spakowanej bince miałem wirusy, tej nie pakowałem. Wiem.

Opublikowano

Mam pyt do administracji,po co przy odpaleniu binki (klienta) odpalają się 2 procesy z czego 1 odpowiada za gre i da sie zamknąć a 2 nie?

Opublikowano

Serwer do dupy pełno bugów po za tym zostaniecie wychujani na kasę i zamkną serwer, czekam na astium.pl

Wymień a nie gadasz, poza tym idioto, to jest beta a z tym się wiąże eliminacja bugów.

AW: Skąd zdobędę ulepszacze na pierwsze epiki?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam. Server na krotka mete.

Pseudo youtuber i pro elo technik zaczna interesowac sie serverem gdy liczba graczy bedzie bardzo mała.

Opublikowano

Nie polecam. Server na krotka mete.

Pseudo youtuber i pro elo technik zaczna interesowac sie serverem gdy liczba graczy bedzie bardzo mała.

No to widzimy się po starcie, jak 'pro elo technik i pseudo youtuber' będą interesowali się serwerem.

Opublikowano

No to widzimy się po starcie, jak 'pro elo technik i pseudo youtuber' będą interesowali się serwerem.

Nie zamierzam sie z wami widziec u Was. Jestem tego pewien ze z Balantii duzo wniosków nie wyciagneliscie.

Opublikowano

Chyba wszyscy dobrze wiedzą, co stało się z Balantią :)

Wolę grać u osób gdzie mam pewność, że coś jest zrobione starannie, a tutaj niestety tak nie jest :)

PS. Dropią tutaj jakieś szkatułki ?

Opublikowano

Chyba wszyscy dobrze wiedzą, co stało się z Balantią :)

Wolę grać u osób gdzie mam pewność, że coś jest zrobione starannie, a tutaj niestety tak nie jest :)

PS. Dropią tutaj jakieś szkatułki ?

Skąd wiesz, że nie mają zrobione serwera starannie ?. To że osiągnołeś np. 50 poz wykryłeś buga to nic nie znaczy dlatego jest zrobiona beta OPEN.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Ale wszyscy wiedzą, co stało się z Balantią. Tam bugów nie było, ale najwidoczniej za mało pieniążków szło do kieszeni GM. A serwer został zamknięty, tutaj za pewnie będzie to samo, gracze się nie liczą, ważne, że kasa się zgadza :)

Opublikowano

Ale wszyscy wiedzą, co stało się z Balantią. Tam bugów nie było, ale najwidoczniej za mało pieniążków szło do kieszeni GM. A serwer został zamknięty, tutaj za pewnie będzie to samo, gracze się nie liczą, ważne, że kasa się zgadza :)

Ludzie chcą zarobić, ale się nie narobić... szkoda, że niektórzy zarabiają na naiwnych ludziach. ; )

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

czemu pisze ze 1k graczy online?

Licznik nie jest podpięty.

@aw: skąd jedzenie dla konia?

Opublikowano

Powtórka z balantii będzie? To jest medium, na tym nie zarobicie tyle ile na hardzie i pewnie go zamkniecie po miesiącu..

Ale życzę powodzenia, tylko jeśli jakiś gracz będzie chciał coś włożyć w is... niech zastanowi się 2 razy

pozdro

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Nie polecam serwera tak jak inni oraz odradzam granie tutaj. W tym samym czasie startuje pewien hard ktory będzie stabilny, wystarczy spojrzec na jego administracje.

Co do algorii, bedzie to samo co z balantia. Zyski w dol - serwer off. To normalne, że kazdy chce zarobic ale kurwa, bez przesady.

Jeszcze raz nie polecam

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

Co do algorii, bedzie to samo co z balantia. Zyski w dol - serwer off.

Widzę mamy jasnowidza na forum! Dlaczego patrzysz na administrację przez pryzmat przeszłości?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Nie polecam serwera tak jak inni oraz odradzam granie tutaj. W tym samym czasie startuje pewien hard ktory będzie stabilny, wystarczy spojrzec na jego administracje.

Co do algorii, bedzie to samo co z balantia. Zyski w dol - serwer off. To normalne, że kazdy chce zarobic ale kurwa, bez przesady.

Jeszcze raz nie polecam

Proste pytanie, znajdź mi administrację która będzie dokładać pieniądze do serwera, żebyś Ty tylko mógł pograć nie wydając na IS?

Wymień mi chociaż dwie, dobrze?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam

Beka z typa. Nie mieliśmy za co utrzymać Balantii, tak samo jak tamta administracja nie miała za co utrzymać swojego serwera. Nie wiem o co chodzi.. ;)

Opublikowano

Beka z typa. Nie mieliśmy za co utrzymać Balantii, tak samo jak tamta administracja nie miała za co utrzymać swojego serwera. Nie wiem o co chodzi.. ;)

Oni tego nie rozumieją, myślą, że jak wydadzą na serwer powiedzmy 25zł to masz koło nich latać jak głupi bo Oni przecież wydali 25zł!

Nie mają tego na uwadze, że Ty pewnie wydałeś około 2000zł. Dla nich pewnie nie ma różnicy między 25zł a 2000zł + ciągłe słuchanie "Wy nic nie robicie!"

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Oni tego nie rozumieją, myślą, że jak wydadzą na serwer powiedzmy 25zł to masz koło nich latać jak głupi bo Oni przecież wydali 25zł!

Nie mają tego na uwadze, że Ty pewnie wydałeś około 2000zł. Dla nich pewnie nie ma różnicy między 25zł a 2000zł + ciągłe słuchanie "Wy nic nie robicie!"

Niestety, niektórzy myślą, że maszyny do metina kosztują tyle co do serwera CS. "Oni mieli swój serwer CS i sie znajo".

Opublikowano

Powie mi ktoś czy jest na serwerze magiczny metal ?:> Nie widzę w zapowiedzi i nie chce mi się czytać wcześniejszych stron :)

GoLGis

:)

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...