Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje pytanie do tych co chcą stronę po co wam ona? Start za 2 dni na co wam teraz strona? Jest kilent nikt nie może narzekać, że nie zdąży, jest forum możemy dyskutować do woli itp. a strona po co ranking chcecie oglądać?

Opublikowano

Moje pytanie do tych co chcą stronę po co wam ona? Start za 2 dni na co wam teraz strona? Jest kilent nikt nie może narzekać, że nie zdąży, jest forum możemy dyskutować do woli itp. a strona po co ranking chcecie oglądać?

Na bete bażancie..na bete..-.-

Opublikowano

Po to żeby zobaczyć jak się gra ewentualnie wyeliminować bugi i problemy w grze

A strona do rejestracji raczej

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

"""Okej.. jesteśmy już prawie gotowi.
Jak będą wyglądać wstępne beta testy #1 ?
Zostanie wam udostępniony serwer bez jakichkolwiek misji.
Wasz cel?
Osiągnąć 109 poziom(pierwsze 10 osób otrzyma +100 SM oraz będzie musiało złożyć sprawozdanie z gry na serwerze).
Jakiekolwiek bugi oceniane są w skali 50-200 SM.
Nie dajemy sm jeśli znamy już tego buga.
Wszelkie bugi prosimy zgłaszać na forum do działu Support.
!! UKRYWANIE BUGÓW I ICH WYKORZYSTYWANIE JEST KARANE PERMEM(MOWA O OFFICIALU)

To tyle, dajcie nam jeszcze chwilkę czasu. """

Informacja z fanpage :P:

https://www.facebook.com/algoriametin

Czekamy, czekamy :P.

@EDIT

Ile "etapów" testów beta będzie?

@EDIT2

Nie przychodzi mi link aktywacyjny z forum cały czas... Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

"""Okej.. jesteśmy już prawie gotowi.

Jak będą wyglądać wstępne beta testy #1 ?

Zostanie wam udostępniony serwer bez jakichkolwiek misji.

Wasz cel?

Osiągnąć 109 poziom(pierwsze 10 osób otrzyma +100 SM oraz będzie musiało złożyć sprawozdanie z gry na serwerze).

Jakiekolwiek bugi oceniane są w skali 50-200 SM.

Nie dajemy sm jeśli znamy już tego buga.

Wszelkie bugi prosimy zgłaszać na forum do działu Support.

!! UKRYWANIE BUGÓW I ICH WYKORZYSTYWANIE JEST KARANE PERMEM(MOWA O OFFICIALU)

To tyle, dajcie nam jeszcze chwilkę czasu. """

Informacja z fanpage :P:

https://www.facebook.com/algoriametin

Czekamy, czekamy :P.

@EDIT

Ile "etapów" testów beta będzie?

@EDIT2

Nie przychodzi mi link aktywacyjny z forum cały czas... Miał ktoś podobny problem?

nie przychodzi bo nie trzeba aktywować konta, bynajmniej u mnie nie trzeba było ( email na interii )

Opublikowano

R3epct w teamie, a inven sie pytam kiedys start bety ^^

antywarn

Ile bedzie nowych map?

R3spect w team ? hahah pierwsze słysze.Jedyne co to był 1 dzień na becie i nakręcił filmik.

R3spect leży nad morzem od 3 dni z szamankami.

Opublikowano

nie przychodzi bo nie trzeba aktywować konta, bynajmniej u mnie nie trzeba było ( email na interii )

No niby tak...

Ale nie mogę nic zrobić... Tzn. nie mogę zakładać tematów, pisać postów, oglądać czyichś profilów i edytować swojego... Czyli prawie wszystkiego.

Miał tak ktoś?

@EDIT

NIE WIEM KTO, ALE KTÓRYŚ Z ADMINÓW POTWIERDZIŁ MOJĄ REJESTRACJĘ, DZIĘKI!!! ;P

@EDIT2

989 Graczy online

Co to ma być? :D

Opublikowano

Bardzo przepraszam za moje małe "faile" dot strony, już wszystko jest OK i zapraszam do rejestracji ! ;)

@EDit: Licznik online nie jest podpięty ;)!

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Bardzo przepraszam za moje małe "faile" dot strony, już wszystko jest OK i zapraszam do rejestracji ! ;)

I co ? Mówiłem że chuja się znasz a ( Od strony kuchni) coś ci nie wypaliło.....

Opublikowano

VrWDxow.jpg

kolega mi kazał tu to wkleic bo nie ma konta

Połączyli do dll .eix z pack nie wiem po chuj jak każdy może to w dziecinny sp wypakować. Tylko zjebali bo większości to wira wypierdziela <Beka>

Komplikują sobie tylko sprawę. Jakby to był wiek 1 i nikt nie znał programów takich jak ida czy esm. Więc nie wiem po co zabezpieczać klienta skoro i tak ktoś go wypakuje a tylko problemów to narobi....

@Mówiłem Welnes. że tylko kupiłeś stronę. Pewnie nawet nie przejrzałeś skryptów stąd te problemy. A taki proelo technik informatic jesteś. Tak słyszałem że się chwaliłeś.

Opublikowano

Czemu nie mogę się zarejestrować , jakie w takim razie musi być hasło ? xD

Pole: Hasło zawiera niedozwolone znaki lub nie zostało poprawnie wypełnione.
Pole: Powtórz hasło zawiera niedozwolone znaki lub nie zostało poprawnie wypełnione

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ciagle tyle samo graczy xDDDD fajny licznik naprawde bardzo fajny licznik podkreconym licznikiem nikogo nie zachecicie do gry

Ludzie umiecie czytać? :D Licznik nie jest podpięty, nie działa.

Propo licznika to włączcie go, albo przynajmniej powiedzcie ile graczy online jest :D

Opublikowano

Ciagle tyle samo graczy xDDDD fajny licznik naprawde bardzo fajny licznik podkreconym licznikiem nikogo nie zachecicie do gry

Opublikowano

Połączyli do dll .eix z pack nie wiem po chuj jak każdy może to w dziecinny sp wypakować. Tylko zjebali bo większości to wira wypierdziela <Beka>

Komplikują sobie tylko sprawę. Jakby to był wiek 1 i nikt nie znał programów takich jak ida czy esm. Więc nie wiem po co zabezpieczać klienta skoro i tak ktoś go wypakuje a tylko problemów to narobi....

@Mówiłem Welnes. że tylko kupiłeś stronę. Pewnie nawet nie przejrzałeś skryptów stąd te problemy. A taki proelo technik informatic jesteś. Tak słyszałem że się chwaliłeś.

No.. jacy my amatorzy. Nie spakowali my biny, oh noo.. rozkodujesz nam.

VrWDxow.jpg

kolega mi kazał tu to wkleic bo nie ma konta

Niech doda plik game.dll w danym folderze do wyjątków w antyvirusie i uruchomi od nowa patcher.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Niech doda plik game.dll w danym folderze do wyjątków w antyvirusie i uruchomi od nowa patcher.

Sensual to chodzi o wasze dobro nie o rozkodowanie.... Ty to czytales czy tylko luk? Juz hejta odpalasz.

Po co to robic skoro normalni gracze maja problemy z wirami? I ich tracicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...