Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miej odwagę przynajmniej coś napisać zamiast wstawiać te chore obrazki. Sory, nie grałem na Balanti ani nie jestem twoim wrogiem, ale zamiast bronić się, tylko pogarszasz swoją sytuację.

@Aw. Na serwerze z pewnością zagram. Czy wiadomo kiedy start bo z prezki nic nie moge wyczytać, a spamu nie bd czytać.

Start chyba w przyszłym tyg ;]

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mylisz się. Czas pokaże. :)

Na prezce Balanti pisałeś to samo - prośba następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz. Co do serwera to jak widze grzywke w teamie to juz odechciewa mi sie grac

GaimdKk.jpg

Opublikowano

HaHa nie jestem debilem który podaje passy:) PS. nie mówilem o broniach z painta na balanti tylko tutaj

<beka>Mhm, sprzedawaliśmy 1kkk po 1 zł, dawaliśmy kolegom eq z navi także każdy na serwie je miał i można było kupić nawet sklepach, yangi były w is, hurtowo były wystawiane baryłki na serwerze a nawet każdy 50 graczy miało dostęp do navi. Elo.</beka>

Na prezce Balanti pisałeś to samo - prośba następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz. Co do serwera to jak widze grzywke w teamie to juz odechciewa mi sie grac

http://www.mpcforum.pl/topic/995522-zapowiedz-algoriapl/page-4#entry8122835

Hahaha jak Hikari to nawet hasła porządnego nie potrafi sobie ustawić, po akcji z perłami które dropiłem całymi nockami, a Ty tak poprostu mi je usunąłeś bo myślałeś, że każdy ma perły od Cb, nie brałeś pod uwagę tego, że dropiło się je całymi nockami, tutaj też pewnie odwali taką lipe, radze uważać gdzie inwestujecie swoje pieniądze, oczywiście zagram na serwerze ale ani zł nie wydam bo Hikari nie jest tego warty ;) za dużo wydałem na balantie, mogłem sprzedać bym miał pożytek, ale wy zgasiliście, jestem ciekaw co dostaną te osoby które grały na balanti, na r*vi było to równowartość 11zł tutaj może 10SM dostaniemy haha...

http://www.mpcforum.pl/topic/995522-zapowiedz-algoriapl/page-4#entry8122835

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Powiem wam coś..

Na balantii, mimo tych cofek, problemów z IS itp (pierwszy tydzień serwera), grało +2.000 ludzi, utrzymało się tyle przez miesiąc.

Na Tria*orze, przez 3 tygodnie bez żadnych problemów utrzymało się 1000 ludzi, po miesiącu 700. Mam tam bodego 90 4x P truta+9 niebianka+9 itp, co teraz? NUDY!

Co tutaj porównywać?

Liczę na to, że na Algorii będzie 1.500 ludzi+ online, nawet możecie robić przerwy, offline i tak będę grał.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko jakoś nie potrafię zapomnieć słów wojtusia.. ;] serwer sam się utrzymuje, na pewno nie padnie jak i go nie zamkniemy, tydzień później nagle nie ma kasy itd... Przypadek? Czy też pustość słów hikariego..?

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko jakoś nie potrafię zapomnieć słów wojtusia.. ;] serwer sam się utrzymuje, na pewno nie padnie jak i go nie zamkniemy, tydzień później nagle nie ma kasy itd... Przypadek? Czy też pustość słów hikariego..?

ja pierdziele, każdemu kasa się kiedyś skończy na is..

Opublikowano

Powiem wam coś..

Na balantii, mimo tych cofek, problemów z IS itp (pierwszy tydzień serwera), grało +2.000 ludzi, utrzymało się tyle przez miesiąc.

Na Tria*orze, przez 3 tygodnie bez żadnych problemów utrzymało się 1000 ludzi, po miesiącu 700. Mam tam bodego 90 4x P truta+9 niebianka+9 itp, co teraz? NUDY!

Co tutaj porównywać?

Liczę na to, że na Algorii będzie 1.500 ludzi+ online, nawet możecie robić przerwy, offline i tak będę grał.

Teraz nie będzie żadnych problemów(no może kilku minutowe na starcie z powodu pewnych DDoS'ów ale temu szybko zaradzimy bez problemu), mamy ogarniętą grę, bugi itp więc offek nie będzie, przerwy - tylko zapowiedziane na prace techniczne. Nie będzie cofek 100%. Dzięki. :D

Opublikowano

Słuchaj , to był pierwszy serwer Hikariego i co dostał włam na panel administratora bo co nie spodziewał się że jacyś idio** bd próbowali popsuć wszystko co stworzyli razem z Welnes'em i Sensualem . Jak dla mnie serwer był bardzo ciekawy taki medium/hard , wiem chłopaki troche zyebali robote ale niech każdy spróbuje założyć własny serwer ... Teraz mają doświadczenie i wiedzą co mogą a czego nie mogą , myślę że serwer może być zaliczany rangą do tych lepszych w tym roku : ) . Poczekamy zobaczymy . Powodzenia i czekamy na ts3 , stronę i forum . Co do wyłączenia Balanti szczerzę się nim nie dziwie : ) .

Nie tyle co włam a fałszywka w teamie. :( Ale już się tego pozbyliśmy.

Opublikowano

Kiedy Hikari wrzuci jakiś filmik na YT? Miał być jakiś o systemie ulepszeń jeśli się nie mylę ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Nie mówię o tym, mówię o słowach hikariego, który zapewnial że wszystko pięknie spokojnie się utrzymuje jeszcze troche zostaje.. mógł chociaż nie koloryzować, bo nie wierze że zamknęli by jakby się zwracało;]

Więc najpierw zrozum slang potem pisz... A nie nabijasz posty nie rozumiejąc tego co napisałem, a za razem odpowiadając mi

ty wiesz co to jest slang? xD

czy po przeniesieniu kostiumu LPM na ekwipunek nie dzieje sie nic dziwnego? typu ''zdjecie zbroi''

Opublikowano

Nie mówię o tym, mówię o słowach hikariego, który zapewnial że wszystko pięknie spokojnie się utrzymuje jeszcze troche zostaje.. mógł chociaż nie koloryzować, bo nie wierze że zamknęli by jakby się zwracało;]

Więc najpierw zrozum slang potem pisz... A nie nabijasz posty nie rozumiejąc tego co napisałem, a za razem odpowiadając mi

Ta drama to taka krypto-reklama Twojego serwera? Jakoś nie widzę innego wyjaśnienia ....

Opublikowano

Sensual jak możesz - odczytaj PW, napisałem w sprawie edycji clienta.

AW : Co do serwera sam nie wiem... Sensual nabrał doświadczenia, więc może lepiej to będzie wyglądać... Ale Pan grzywka nadal w teamie... Rzygać sie chce jak go widze, niestety.

Z Welnesem tez jakiś czas pisałem, troche ściemniał z pewnymi rzeczami, ale ogólnie w porządku, więc jak na razie Neutral. Zobaczymy jak będzie po starcie.

Bez Pana grzywki jak najbardziej mógłbym polecić, ale tak to Neutral...

Opublikowano

TeamSpeak to:

team.speak3.pl

Mógłbym wiedzieć dlaczego off?

To nie jest chyba adres, tylko taki przykładowy. TS jeszcze nie ma, najprawdopodobniej będzie taki: ts.algora.pl :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę świetnie. Już polecam go wielu znajomym. Oby to nie było żadne rozczarowanie :)

// Anty warn

Kiedy dokładnie może byś start, a kiedy rozpoczną się BETA testy?

owd7.png

Opublikowano

@up bo jest w budowie

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę świetnie. Już polecam go wielu znajomym. Oby to nie było żadne rozczarowanie :)

// Anty warn

Kiedy dokładnie może byś start, a kiedy rozpoczną się BETA testy?

Start w przyszłym tyg, (26 lipca piątek) miejmy nadzieje :) Najlepiej, aby beta była jeszcze w tym tygodniu, aby było mnie bugów na officjalu :)

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...