Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miej odwagę przynajmniej coś napisać zamiast wstawiać te chore obrazki. Sory, nie grałem na Balanti ani nie jestem twoim wrogiem, ale zamiast bronić się, tylko pogarszasz swoją sytuację.

@Aw. Na serwerze z pewnością zagram. Czy wiadomo kiedy start bo z prezki nic nie moge wyczytać, a spamu nie bd czytać.

Ale co mam napisać? Te posty są tak głupie i bezwartościowe, że tylko gify to nich pasują :).

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co mam napisać? Te posty są tak głupie i bezwartościowe, że tylko gify to nich pasują :).

Za to myślisz, że Twoje gify są mądre ? Prosze Cie... Wstawiaj je dalej, ja chętnie będę je zgłaszał tak jak wcześniejsze;]

AW : Serwer na Neutral, ponieważ w teamie jest Grzywka, jednak Sensual nabrał większego doświadczenia i miejmy nadzieje nie będzie już takich cyrków...

Opublikowano

To zostnie pokazany ten system ulepszen? Wiekszosc graczy gdy ma zaczac gre na jakims serwie zazwyczaj na poczatku chce wiedziec jak wygladaj zbroje/bronie i dopiero wtedy mysla kim by tu grac i czy wgl grac.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

To zostnie pokazany ten system ulepszen? Wiekszosc graczy gdy ma zaczac gre na jakims serwie zazwyczaj na poczatku chce wiedziec jak wygladaj zbroje/bronie i dopiero wtedy mysla kim by tu grac i czy wgl grac.

ja tam tylko chce zeby ts juz dzialal ;p musze zobaczyc ile ludzi wbije :D

Opublikowano

Na pewno nie tyle co na serwer ;D

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

TeamSpeak3 będą mieli jak ktoś udostępnią nim dedyka ; D Wczoraj ktoś z nich pisał, że będzie, a nie widać do tej pory ...

Bo go robią... czytaj ze zrozumieniem...

Robić TeamSpeak3 przez 2 dni ło jestem ciekaw co tam robią świecące napisy ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

TeamSpeak3 będą mieli jak ktoś udostępnią nim dedyka ; D Wczoraj ktoś z nich pisał, że będzie, a nie widać do tej pory ...

Robić TeamSpeak3 przez 2 dni ło jestem ciekaw co tam robią świecące napisy ;d

TS wczoraj robiłem .. godzinkę, może dwie i to głównie kanały. Teraz porobię rangi a i tak go udostępnimy, kiedy zostanie podpięta domena, więc ;)..

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Ale TS'a robi się około 1 dzień a nie jak czytam u góry to 2 dni, TS to jest chwileczka i ma się całego zrobionego... Co do serwa to wacham się czy zagrać czy nie.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Dobra do tych co spinają,że hikari rozdawał eq itp , nie hikari nie rozdawał eq nie dawał pasów ani nie było na serwie navi

skąd te perły?

pamiętacie co welnes każdemu odzyskiwał hasło wystarczyło znać login,przy jednym z live Hikari zachował się jak łoś i wpisywał pasy do gm"a przy wszystkich

po czym wszedłem na forum dałem welnesowi login i zmienił mi hasło wszedłem nawaliłem z 4 strony pereł ( po 200 szt ) ogl kilka tyś było

z 2 konta trut+9/bojowych 9,bizu 54 9 itd...

ogl na serwerze było uczciwie.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Ale TS'a robi się około 1 dzień a nie jak czytam u góry to 2 dni, TS to jest chwileczka i ma się całego zrobionego... Co do serwa to wacham się czy zagrać czy nie.

Jak już napisałem, wczoraj zrobiłem kanały, o dosyć później godzinie - poszedłem spać. Dziś porobię rangi ale i tak go NIE udostępnimy, dopóki nie będzie podpięta domena, więc nie wiem po co ta dyskusja

@UP - do czego Ci hasło zmieniałem? Oo

Fakt, odzyskiwałem konta po tym "incydencie", ale hikariemu w pierwszej kolejności jak do mnie napisał to zmieniłem maila, login i hasło ..

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Nie ma bata, Wbijam. ! Można wiedzieć jaki lv MAX ?

Ps. Szukam ogarniętej gildi ;) Najlepiej Shinsoo/Chunjo

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Własnie mogli by zrobić betę by wyeliminować większość bugów // I nie tylko by każdy gracz mógł przypasować sobie klasę, którą by grał na officjalnym starcie ? Jest to chyba najrozsądniejszy pomysł .

Racja Hikari,Sensual żaden z nich nie pomaga szkoda, gdyby pomagali to balantia dalej by była jednym z lepszych hard/medium

Myślę, że poprawią swoje podejście do graczy, albo zatrudnią ludzi do przekazywania informacji i odpisywania na pytania setki graczy .

Opublikowano

Własnie mogli by zrobić betę by wyeliminować większość bugów // I nie tylko by każdy gracz mógł przypasować sobie klasę, którą by grał na officjalnym starcie ? Jest to chyba najrozsądniejszy pomysł .

Racja Hikari,Sensual żaden z nich nie pomaga szkoda, gdyby pomagali to balantia dalej by była jednym z lepszych hard/medium

Myślę, że poprawią swoje podejście do graczy, albo zatrudnią ludzi do przekazywania informacji i odpisywania na pytania setki graczy .

No dokładnie :) Jak nie mają zamiaru dać system ulepszeń to byśmy się dowiedzieli na becie i poznali nowe zbroje/bronie itp.

Zapraszam na sieć serwerów:

http://cs-sfera.pl/

Reaktywacja!

Opublikowano

Szczerze Chuja wiesz , a piszesz , nie pierdol głupot ;)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Szczerze Chuja wiesz , a piszesz , nie pierdol głupot ;)

Widzę już liżesz dupsko administracji by dostać SmoczeMonety na start jak wszędzie // Dokładnie wiesz, że tak było olewają wszystko i wszystkich teraz możliwe, że się poprawią ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...