Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeszcze jedno czy szukacie modów na ts'a? :)

Były udostępnione ;)

Wystarczy poszukac. Ewentualknie na ich fanpejzu :D

Nie szukamy.

1377371138-U1002370.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do startu troche czasu mam nadzieje ze prezka zostanie ulepszona gdyż nie widać nawet systemu ulepszeń :(

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Taki "ekstra" serwer a preżka do dupy. Szczerze, raczycie ją uzupełnić? Nawet systemu ulepszeń nie ma, petów,bonusów itd...

W odpowiedzi na to samp pytanie jakiemus kolesiowi odpowiedzieliscie ze reszta jest na kanale na YT, TYMCZASEM OSTATNI DZIENNIK NAGRANY BYŁ 3tyg TEMU, więc Pzdr ;x

Opublikowano

Taki "ekstra" serwer a preżka do dupy. Szczerze, raczycie ją uzupełnić? Nawet systemu ulepszeń nie ma, petów,bonusów itd...

W odpowiedzi na to samp pytanie jakiemus kolesiowi odpowiedzieliscie ze reszta jest na kanale na YT, TYMCZASEM OSTATNI DZIENNIK NAGRANY BYŁ 3tyg TEMU, więc Pzdr ;x

Bony masz na FB i tak tez sa chyba inne informacje. Z tego co wiem serwer ma startowac w przyszlym tygodniu wiec na pewno uzupelnia prezke itd.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Szczerze? - Po tych akcjach które odjebaliście na Balanti nie zamierzam zagrać już na żadnym waszym serwerze.

Nie polecam, zapewne skończy jak balantia czas pokaże ;)

After Life.

Opublikowano

Szczerze? - Po tych akcjach które odjebaliście na Balanti nie zamierzam zagrać już na żadnym waszym serwerze.

Nie polecam, zapewne skończy jak balantia czas pokaże ;)

Mylisz się. Czas pokaże. :)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Na Tri***rze jeszcze gdy nie wystartował też zapewniali graczy, że nie będzie tak jak na innych serwerach, a jednak. :) Czas pokaże, masz racje.

Opublikowano

Na Tri***rze jeszcze gdy nie wystartował też zapewniali graczy, że nie będzie tak jak na innych serwerach, a jednak. :) Czas pokaże, masz racje.

Nie żebym się czepiał szczegółów.. ale oni mieli z 20 serwerów a my 1. ;)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@Up

Nie on Cię okradł samoczynnie, tylko żeś mu passy podał bo uwierzyłeś że to prawdziwy gm o.O Kogo wina? Twoja, a pretensje do kogo innego.

I gdzie bronie z painta na Balantii xD

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

HaHa nie jestem debilem który podaje passy:) PS. nie mówilem o broniach z painta na balanti tylko tutaj

HaHa jesteś debilem, który tutaj bezpodstawnie oskarża team :) Po co Hikari miałby cię okradać, skoro to m.in. jego serwer i może mieć "wszystko" ? :D

Antywarn:

Wiesz, nie żeby coś ale mi się te bronie bardzo podobają. Szczególnie ta "laska" dla szamanki :) I uwierz, że w paincie takich nie zrobisz misiek <3

footer_logo.png

Opublikowano

TS gotowy, pozostało porobić rangi "eventowe" i "specjalne" typu: gracz CS itp.

Myślę, że przy dobrych wiatrach już jutro się na nim usłyszymy :)

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Na serwerze będzie dostępny zwój zmiany profesji?

Co będzie w ItemShopie?
Jak z biologem?

tak btw. co się stało z balantią?:>

Opublikowano

Szkoda że nie będzie mojej ulubionej nagiej GM'ki Analicy <3

@Antywarn: Zaszaleliście z tą blokadą na BS'a, z pewnością stracicie na tym więcej graczy niż zyskacie :c (Może to zmienicie?)

After Life.

Opublikowano

Szkoda że nie będzie mojej ulubionej nagiej GM'ki Analicy <3

@Antywarn: Zaszaleliście z tą blokadą na BS'a, z pewnością stracicie na tym więcej graczy niż zyskacie :c (Może to zmienicie?)

Wszystko da się obejść. Na pewno nie stracą graczy tylko dlatego, że spróbowali zablokować bsa.

Btw. Sensual, dodaj proszę ten system ulepszeń, wiele ludzi jak i ja nie chce lecieć w ciemno z tym systemem i jakbyś mógł dodawaj też wszystko do prezentacji, bo jak słyszałem niektóre dodatki dodajesz na facebooka.

Opublikowano

Serwer wygląda sympatycznie, może nawet zawitam jednak boję się, że będą jakieś przekręty no cóż, pożyjemy zobaczymy.

życzę powodzenia! ; >

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam bronie z painta na balatni mnie okradl GM harakiri + usunąl postać smiech na sali... A przekrety na balatni, navi, kumplom eq, is (na tym servie bedzie podobnie)

251.gif

Miej odwagę przynajmniej coś napisać zamiast wstawiać te chore obrazki. Sory, nie grałem na Balanti ani nie jestem twoim wrogiem, ale zamiast bronić się, tylko pogarszasz swoją sytuację.

@Aw. Na serwerze z pewnością zagram. Czy wiadomo kiedy start bo z prezki nic nie moge wyczytać, a spamu nie bd czytać.

Opublikowano

Też chciałbym zobaczyć System Ulepszeń w prezentacji na Mpc.. Niespodzianka niespodzianką ale ludzie chcieli by jednak wiedzieć jakie itemki przygotowaliście na serwer. U handlarki będą wspomagacze typu Ataki,Życia,Obrony, Dłonie krytyka,przeszywki i roski, nie zauważyłem w prezentacji. Hikari też Cię nie znam i nie mam zamiaru, ale jeśli masz już coś napisać to wypowiedz się, a nie beznadziejne obrazki dodajesz.. Jeszcze troszkę, a będziesz się tak porozumiewał niemalże z każdym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...