Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie ten serwer nigdy nie ruszy miał już tyle startów i resetów że to porażka pod różnymi nazwami...i zawsze padał. Administracja serwera tłumaczy się jak zawsze atakami DDOS. Serwer stoi tylko i wyłącznie po aby wyłudzić kasę od ludzi z Is i tyle a po paru dniach jak zawsze pada porażka totalna

Opublikowano

cierpliwosci

czekam juz 2 dni jak nie wiecej. Po co wlaczaliscie serwer na godzine? I o ktorej znowu wlaczycie?

Opublikowano

Boshe nie wiem czy isc spac czy serio zaraz odpala bo widze administracje leci w huja ostro. Serwer naprawde zapowiadał się fajnie mam nadzieje, że wkoncu ruszycie i graczy wam nie zabraknie.

Opublikowano

Serwer online do 24, aby zagrać należy założyć nowe konto oraz włączyć patchera.

Chyba nie ...

Bez nazwy.png

Opublikowano

NO KURWA TO ILE MOZNA CZEKAC? ILE MOZNA BYLO KURWA GRAC 10 MINUT ? POZDRO

Oni mają coś z głową znowu temat otworzyli napisal ze start do 24 juz 20 po i huj dalej nic nie ma beka z serwa

Opublikowano

Szczerze? Mimo to ze zycze najlepszego temu serwerowi, to juz tak naprawde watpie ze on bedzie fajny. Nie, nie z tego powodu ze poprostu sam w sobie bedzie glupi bo nie bedzie. (Troche pogralem i mi wystarczylo zeby ocenic. :))

Chodzi mi o to ze malo ludzi bedzie...

Zadajmy sobie jedno pytanie panowie i panie.

Kto bedzie czekal na serwer 3 dni tutaj?:> Wydaje mi sie ze wszyscy znamy odpowiedz do tego pytania...

Przyklad? Pan wyzej.

Opublikowano

Głaby ! i tyle widze że Wales nie dorosnoł do pełnionej funkcji kupuja stronki od jakiś niedojebów i teraz jeszcze takie coś syff! co wy macie wql za zabezpieczenia że wam ddosy wszystko zapierdalja ogarnijcie sie matoły; 0

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...