Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 [Dedyk]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież był już reset postaci z ekwipunkiem z bety, nie rozumiem o co Ci chodzi?

Może o to , że zmieniasz drop pereł?:) Bardzo kluczowy powód

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reset po to zeby ludzie mieli rowne szanse nie rozumiecie ze duzo osob expilo bez konia a jak juz go dodali to musza nowe konta robic wiec gdzie tu sprawiedliwosc reset bedzie dobrym rozwiazaniem

POLAĆ MU !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Bonzo czy jak ty tam masz.

Myślałem że odpuścisz, lecz nie.

Nie chciałem tego robić lecz zrobiłem, włączyłem monitoring na OVH dokładnie rejestr pakietów oraz ip.

Każde ip które "uderza" rejestruje, więc pamiętaj co robisz. Uzbieram 1/3 IP i idę do służb porządku jak nie odpuścisz.

Bo tak być nie może że za chuj to robisz, nic nie zrobiłem ale chuj będę go DDOSował bo lepszy serwer od tego ścierwa Tanirusa czy jak mu tam było. Więc Ci tylko przypominam, nie będzie za miło gdy zarejestruje Twoje lub Twojej maszyny IP.

Tyle ode mnie.

Serwer zostanie włączony po tym jak dodam bronie dwuręczne bo Mental troszkę jest zgaszony.

Konta zostały przecież zresetowane od razu po tym błędzie jak dowiedziałem się że depo wyszło z bety.

Od razu zresetowałem konta, przecież już graliście na czystych kontach.

daj mi ip tego hakiera zrobie co trzeba i po krzyku.

i ile dodajecie ta bron? dacie ja w czasie, grac che :x

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Dużo osób pewnie sobie myśli

"Ten noobek "szeila" myśli że ktoś się na to nabierze"

Nie mówcie że nie bo tak jest. Screenshoty monitoringu

1373994547-U661747.png

1373994604-U661747.png

@@@

Jaki reset, powtarzam był reset postaci z ekwipunkiem z beta, nie będzie już resetu ludzie..

I tak ma być nie rób żadnego resetu :)

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

Reset po to zeby ludzie mieli rowne szanse nie rozumiecie ze duzo osob expilo bez konia a jak juz go dodali to musza nowe konta robic wiec gdzie tu sprawiedliwosc reset bedzie dobrym rozwiazaniem

Równe szanse ? Każdy gra jak chce kiedy chce i nigdy nie bd równych chyba ze bd z siedzieć 24h w grze i ze jesteś no life to potrzebujesz .

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

1373994547-U661747.png

1373994604-U661747.png

@@@

Jaki reset, powtarzam był reset postaci z ekwipunkiem z beta, nie będzie już resetu ludzie..

Byl reset po czym odpaliles serwer dalej bez konia i 3 reki powodzenia nie resetuj racja w dupie z nimi

Opublikowano

1373994547-U661747.png

1373994604-U661747.png

@@@

CZY TY TEGO NIE ROZUMIESZ ZE NIEKTÓRZY MIELI PROBLEMY NA POCZĄTKU GRY NP. BRAK KONIA , BRAK 3 REKI , BRAK EQ ITP...

A CHYBA CHCESZ ZEBY WSZYSCY MIELI RÓWNY START ?

W RANKINGU SĄ JAKIES 85 LV KTÓRE WBIJA SIE W 10 MIN WIEC W CZYM PROBLEM ???

Opublikowano

Nie będzie resetu,więc nie róbcie spamu o resecie kont.Dla mnie ten reset nie jest potrzebny.To,że mi tam kilka pereł wpadło do eq więcej niż tym co zaczęli dopiero teraz to nie jest powód do resetu.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

CZY TY TEGO NIE ROZUMIESZ ZE NIEKTÓRZY MIELI PROBLEMY NA POCZĄTKU GRY NP. BRAK KONIA , BRAK 3 REKI , BRAK EQ ITP...

Wlasnie na czym polega problem zrobić nowe konto i grać sobie spokojnie. Skoro 85 min to 10 min to będziesz w topce :)

1182875655.gif

Opublikowano

ale już żadnych bugów nie ma wiec po co res ?

Opublikowano

Żadnego resetu nie będzie jeżeli chcecie porozmawiać na temat resetu zapraszamy na nasze forum

www.a d r e s f o r u m/index.php?/forum/94-dyskusje/

Aw@

Co jeszcze chcieli byście wprowadzić na serwer gdy jest teraz off.

Opublikowano

No własnie koleś w czym problem nabijesz Sb szybko lv i bd mieć , ogarnij się już z tym resetem bo i tak go nie bd !

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

To niech zrobia nowe konta jak niemaja koni itp. Przeciez jak pisales 85 lv w 10 min to to nieproblem. Wiec poco resetowac.

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

1373994547-U661747.png

1373994604-U661747.png

@@@

O jakiej ty becie mówisz....

Nam chodzi o reset, ponieważ zmieniliście dużo podstawowych rzeczy takich jak drop perełek, czy wcześniejszy YangBug.

Ja na przykład nie chce statować wiedząc że ktoś na 10lv miał 200 perełek a ja na 10lv będę miał ich 50...

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Żadnego resetu nie będzie jeżeli chcecie porozmawiać na temat resetu zapraszamy na nasze forum

Aw@

Prywatne DT !

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

CZY KTOS MI TU POMOZE? NIE MAM JAK POBRAC TEGO CLIENTA BO MI SIE ZACINA PRZY 63% !! SKAD MAM KUR*A WZIAC JAKIS PATCHER O KTORYM WSZYSCY TU PISZA. NO JA PIERDOLE..........

Opublikowano

Po 1... ja do tej pory czekam na reset bo założyłem postać i na 1 nie mam konia a na 2 rękawicy.

Po 2... Teraz zmniejszyłeś drop pereł czyli ci co grali wcześniej mają przewagę.

po 3... jak nie zrobisz resetu to daj mi chociaż kod usunięcia postaci bo chcę swój nick !! albo dodaj mi konia na nick: Lewy

Opublikowano

Aw@

Moglibyście dodać szkaty serwerowe co by z nich leciały ciekawe itemy np ulepszacze ;d

1363969182-U879103.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...