Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągałem najnowszego clienta 1.4.0 i gdy miało się zakonczyć wyskoczyło mi powiadomienie o zagrozeniu i pobieranie zakonczyło sie niepowodzeniem :/
Może ktoś pomuc w pobraniu Nostidli ?
z góry dzięki

Opublikowano

Chuj dupa chuj dupa Chuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupaChuj dupa chuj dupa

nie ma to jak zhackowane konto oj shake :)

Opublikowano

Mam podony problem o którym wspomniałem , gdy instaluje MIROR 1 ( 1.0.0 ) antywirus daje powiadomienie o potencjalnym zagrożeniu.
Czy moge prosić o jakiegoś CLIENTA bez wirusa ?

Opublikowano

Mam podony problem o którym wspomniałem , gdy instaluje MIROR 1 ( 1.0.0 ) antywirus daje powiadomienie o potencjalnym zagrożeniu.

Czy moge prosić o jakiegoś CLIENTA bez wirusa ?

Nie jest to wirus.

Jest to wina paczera którym client był pakowany.

Dla pewności pobierz sobie jakiś paczer mt2 i wypakuj np root z globala po czym dodaj do rar i przeskanuj... wykryje Ci potencjalny wirus.

Wina zmian w bitach

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie jest to wirus.

Jest to wina paczera którym client był pakowany.

Dla pewności pobierz sobie jakiś paczer mt2 i wypakuj np root z globala po czym dodaj do rar i przeskanuj... wykryje Ci potencjalny wirus.

Wina zmian w bitach

Czyli nie ma żadnego zagrożenia dla komputera ?

Opublikowano

W kliencie groźny wirus, a MPC forum nic sobie z tego nie robi?

xD

p0jsh1P.jpg

1.Saturon 69 lvl

Przypadeg? Nje sondze

Dużo tam osób gra? Opyla się tam grać na dłuższą mete?

A co? Cud?

Client nie posiada żadnego zagrożenia dla komputera.

Opublikowano

Witam, serwer dobry, tylko... użyłem prawie 500 zmianek na RIBie moim, a średnie ani razu nie były ponad 30% - KPINA.

Proszę o podkręcenie tego, bo nie da się grać na fms 10% śr ;/

Opublikowano

Witam, serwer dobry, tylko... użyłem prawie 500 zmianek na RIBie moim, a średnie ani razu nie były ponad 30% - KPINA.

Proszę o podkręcenie tego, bo nie da się grać na fms 10% śr ;/

ja wydalem 20 zmianek i wbiłem sr 31 wszystko zależy od szczescia

Opublikowano

A ja nie wbiłem nic 29lv i 5szkatulek do tego syf z nich leci ze ch.. na co mi na takim lv jakis pd jezyka albo magiczna ruda miedz:D poza tym polecialo jeszcze 5rad moneta szczescia i tyle, moze na wiekszym lv z rekawicą to jakos dropi ale bez to lipa nie mala rozumiem hard ale bez przesady , serwer 3/6 , na 3 oceniam dlatego iż watpie ze gra tam 300+ stad tez taka ocena za malo reklamy i lipa jest , moze bylo by cos wiecej ludzi ale drop tych szkatulek powala , tyle w temacie;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

A ja nie wbiłem nic 29lv i 5szkatulek do tego syf z nich leci ze ch.. na co mi na takim lv jakis pd jezyka albo magiczna ruda miedz:D poza tym polecialo jeszcze 5rad moneta szczescia i tyle, moze na wiekszym lv z rekawicą to jakos dropi ale bez to lipa nie mala rozumiem hard ale bez przesady , serwer 3/6 , na 3 oceniam dlatego iż watpie ze gra tam 300+ stad tez taka ocena za malo reklamy i lipa jest , moze bylo by cos wiecej ludzi ale drop tych szkatulek powala , tyle w temacie;x

Na serwerze aktualnie jest 350 osób. Szkatułki dobrze lecą, to zależy od twojego szczęścia. :)

Opublikowano

Na serwerze aktualnie jest 350 osób. Szkatułki dobrze lecą, to zależy od twojego farta.

Farta? Uważam ze w grach takich jak metin nie ma zadnego farta ma cos zrobic to zrobi , to samo tyczy sie szkat dropi ich srednio na 2h 5 skad wiem? bo wczesniej grałęm surka wbilem jakos 28lv teraz bodym 29 w jakies 2h + poboczne misje których w ogole nie opłaca się ich wykonywać gdyż nie pomagają w rozwoju postaci na tyle by warto było je robić juz lepiej isc expic i liczyć na to ze "będę miał farta i wybonuje 1przedmiot do 30lv" hehe

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Farta? Uważam ze w grach takich jak metin nie ma zadnego farta ma cos zrobic to zrobi , to samo tyczy sie szkat dropi ich srednio na 2h 5 skad wiem? bo wczesniej grałęm surka wbilem jakos 28lv teraz bodym 29 w jakies 2h + poboczne misje których w ogole nie opłaca się ich wykonywać gdyż nie pomagają w rozwoju postaci na tyle by warto było je robić juz lepiej isc expic i liczyć na to ze "będę miał farta i wybonuje 1przedmiot do 30lv" hehe

Na swojej prywatnej postaci w ciągu 30 minut wydropiłem jakieś 12/13 szkat, z czego 21 zmianek i 10 dodań, reszta egzo i inne pierdoły. Misje poboczne są bardzo opłacalne, ponieważ dzięki nim mamy więcej yang na ulepszanie itp.

Opublikowano

Napisałem ze srednio tyle dropi dlatgo możliwe ze możesz mieć tego twojego "Farta" , idę Twoim rozumowaniem ale szczerze mówiąc jakby to leciało tak jak np szkaty blasku na globalu to sam bym pograł dłuzej , a nie liczył ze ze szkatki w koncu dropnie mi rekawica i jakoś się moze dorobię jakiegos eq, co do yang jak i expa uważam ze jest ok, ale sam drop tych szkatulek gorszy jak na globalu z blaskami :x A tak poza tym nie miałem na celu jakoś hajtować serwera bo jest całkiem całkiem jedyne co miałem na mysli to to iż uświadomię Wam ze ten drop jest do dupy nawet jak na harda , sry za wyrazenia ale poniosło mnie^^

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...