Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o małą poprawke w silniku

chodzi o forum plemienne
gdy chce się usunąć jeden post z tematu to wyskakuje że nie można usunąc pierwszego postu pomimo tego że chce sie sunąć np 10 post to wyskakuje cały czas to samo

Opublikowano

Nie miałem dostępu do Kompa;p

Już biorę się do roboty;p

@Edit

Wprowadziłem nowy system wyglądu poparcia w wiosce;p Teraz jest kolorowy pasek który w zależności od poparcia zmienia kolor + możliwość sprawdzenia poparcia bez odświeżania strony(Tak jak na moim czacie na stronie)

Pracuję nad nowym wyglądem profilu gracza

Robię nowy wygląd przycisków + o wiele lepszy wygląd rozbudowy budynków;p

Poprawię całe CSS, takie jak na plemionach, czyli trochę lepszy wygląd;p

Możliwe że dodam trochę nowy system mapy, o wiele lepszy ale jeszcze nic nie wiem(System AJAX, nie będzie poruszana myszką)

A co jeszcze to się zobaczy;p

@Edit2

I rozpracowałem jak działa AJAX, zrobiłem przełączanie się między światami(Nie działa jeszcze dobrze, nie wiem czy się pojawi), możliwe że zrobię okienka Pop-up

Ale już pracuję nad okienkiem BB-Code np. dla budynków;p

Opublikowano

Mapki chyba nie dodam, ale zrobiłem:

W profilu gracza przy wioskach tak jak i na plemionach - linki(Przegląd wioski, info o wiosce, rekrutacja w wiosce)

Całe CSS od nowa!

O wiele lepszy system sprawdzania danych gracza w JS

Opublikowano

Oczywiście;p Identycznie jak na plemionach;p

sc.png

Oczywiście musiałem całe game.tpl przerobić, skopiowałem cały kod z plemion i teraz będę go przerabiał;p

+ Jeśli macie problem to zgłaszajcie go na www.plemiona-silnik.zz.mu/support.php

Co jeszcze dodam w wersji 8.1:

Po wejściu do panelu admina będzie się pojawiał komunik,, tak jak na plemionach np. po wybiciu monety;p

Zabezpieczenie na przycisku(Oraz ich nowa grafika;p)

W przeglądzie wioski był taki minus:

Klikasz zarezerwuj wio0skę, ale musicie to jeszcze potwierdzić, od teraz będzie rezerwacja wioski od razu po kliknięciu, i nie wiem czy to będzie wam odpowiadało ale będzie to przycisk...

Zaktualizowałem JS gry, jest to teraz JS z wersji 8.16 plemion(Udostępniony na becie)

No i pracuję nad nowym systemem budowy budynków;p

Opublikowano

Wersja 8.1 wyjdzie jak zakończę pracę nad nią.

Mam zamiar dodać do niej bardzo dużo poprawek.

No i:

+ Pracuję nad odkodowaniem rekrutacji

Dodałem potwierdzenia w ładnej oprawie graficznej(Tak jak na plemiona.pl), np. Przy zapraszaniu gracza, anulowaniu budowy;p

Opublikowano

Hmmm.. Może byś udostępnił to co masz żebyśmy mogli sb przetestowac i zobaczyć jak smiga? :P I przy okazji zgłosić wszystkie bugi. :)

Opublikowano

Siemka, mógłby mi ktoś napisać co i jak mam zrobić żeby to zainstalować? Mam pliki 8.0. Tak co klikać itd. żeby mieć offline.

Opublikowano

Po zainstalowaniu, przy włączeniu Apache jest napisane że "Apache nie może zostać uruchomiony".

@Edit I okienko CDM mam takie małe że nic się prawie nie da czytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...