Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kazikp ale mi chodzi jak był skallcraft kupiłem vipa i po 5 dniach wyłączony server na dłuższy czas(skallcraft padł) potem znów włączyliscie oddaliscie mi vipa i znów szybko padł nwm nawet chyba po 13 dniach

dlatego dałem sobie spokój żeby u was grac :(

Opublikowano

Dlaczego Tc nie ma? :C

Został tymczasowo wyłączony z powodu crashy.

kazikp ale mi chodzi jak był skallcraft kupiłem vipa i po 5 dniach wyłączony server na dłuższy czas(skallcraft padł) potem znów włączyliscie oddaliscie mi vipa i znów szybko padł nwm nawet chyba po 13 dniach

dlatego dałem sobie spokój żeby u was grac :(

Sprawy dot. serwera wtedy załatwiał administrator SkallCraft'a więc nie miej do mnie żalu bo to nie ode mnie zależało.

Opublikowano

Wszystko fajnie, zgodnie z regulaminem poprosiłem o działkę, admin przybył, wyznaczył, zrobił i było wszystko od do czasu aż rozwalono teren który TEORETYCZNIE został przez admina zabezpieczony + ograbiono skrzynki zabezpieczone TEORETYCZNIE sprawnym Lockette.. brak słów, cała masa czasu poświęconego na grę przepadła :/ Life is brutal... Proponuję wam napisanie wlasnego pluginu na zabezpieczanie terenu, 1 gąbka = 30x30.. i to by było najlepsze.

apple.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, zgodnie z regulaminem poprosiłem o działkę, admin przybył, wyznaczył, zrobił i było wszystko od do czasu aż rozwalono teren który TEORETYCZNIE został przez admina zabezpieczony + ograbiono skrzynki zabezpieczone TEORETYCZNIE sprawnym Lockette.. brak słów, cała masa czasu poświęconego na grę przepadła :/ Life is brutal... Proponuję wam napisanie wlasnego pluginu na zabezpieczanie terenu, 1 gąbka = 30x30.. i to by było najlepsze.

Widocznie cuboid został nadany źle. Problemy się czasem zdarzają.

Kto dawał Ci działkę.

Co do pluginu to nie mamy programistów javy :)

@Edit

Sprawdziliśmy całą sprawę.

2013-07-03 20:57:08 [INFO] MrBest issued server command: /tp Skrrr
2013-07-03 20:57:23 [INFO] MrBest issued server command: //expand vert
2013-07-03 20:57:26 [INFO] MrBest issued server command: /rg define Skrrr Skrrr

Działka została nadana poprawnie. Możemy sprawdzić logi i wtedy wszystko się wyjaśni.

Opublikowano

Widocznie cuboid został nadany źle. Problemy się czasem zdarzają.

Kto dawał Ci działkę.

Co do pluginu to nie mamy programistów javy :)

@Edit

Sprawdziliśmy całą sprawę.

2013-07-03 20:57:08 [INFO] MrBest issued server command: /tp Skrrr
2013-07-03 20:57:23 [INFO] MrBest issued server command: //expand vert
2013-07-03 20:57:26 [INFO] MrBest issued server command: /rg define Skrrr Skrrr

Działka została nadana poprawnie. Możemy sprawdzić logi i wtedy wszystko się wyjaśni.

Zanim napisałem ten post, pisałem na serwerze do moderacji przez /modreq, przybył Brzyś i stwiedził "tutaj nie ma cuba"... po czym napisał ze bedzie potem i się wylogował.. tyle :)

@EDIT: Coś w logach się nie zgadza, na serwerze grałem do poludnia a nie 20:57... ;/

apple.png

Opublikowano

Zanim napisałem ten post, pisałem na serwerze do moderacji przez /modreq, przybył Brzyś i stwiedził "tutaj nie ma cuba"... po czym napisał ze bedzie potem i się wylogował.. tyle :)

@EDIT: Coś w logach się nie zgadza, na serwerze grałem do poludnia a nie 20:57... ;/

http://scr.hu/0tyj/v7fbz

Opublikowano

No teraz jest bo pisałem na /modreq i naprawiono to, bardziej ubolewam nad wszystkimi itemami, podsumuję to.. Rano grałem, dostalem cuboida, zdobyłem całą masę rzeczy, nałożyłem blokadę Lockette itp., skończyłem popołudniem... wchodzę wieczorem - pusto i wszystko rozwalone, piszę na /modreq, przychodzi admin, nakłada jeszcze raz cuboida i wylogował się.

apple.png

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu ~ PRO_GAMER2000

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu ~ Santiago8BiT

Wlasnie pobieram clienta. Mam nadzieje ze sie nie zawiode i zostane na dluzej :)

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Avast pokazuje mi że launcher ma wirusa.

Launcher pobiera sporo informacji aby zapobiegać wgrywaniu cheatów i ułatwić rozwiązywanie problemów.

Dlatego

głupie antyvirusy wykrywają w nim trojana. Po zakończeniu Beta-Testów

kod launchera zmieni się więc "problem" nie będzie już występował.

Też mam avasta. Podczas uruchamiania launchera po prostu go wyłączam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...