Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jak mogę mieć coś źle ze ścieżkami jak każdy inny serwer mi działa i nie ważne czy to przez luncher czy przez samą paczka... Sprawdzałem te ścieżki i mam ustawione pod javę 64-bitową. tylko, że moja wersja javy to: 7 a jak odpalam lunchera to coś mi pokazuje, że trwa konfiguracja javy 8 x64 (czy coś takiego). O ile się orientuję to 8 jeszcze nie zaszczyciła nas swoją obecnością.

bipsMal.png

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze wyczuwam lekkie lagi, ale to w ogóle nie przeszkadza w grze.

Zadowolony jestem też z postawy graczy i administracji którzy chętnie pomagają i udzielają odpowiedzi w oczekiwany sposób :)

Serwer ma odemnie 5+

Biorę udział (Nick - Dolan)

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Serwer epicki. Nic dodać, nic ująć ;)

Biorę udział w losowaniu ~ BialyPL

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Niestety zniechęciłem się do tego serwera bo nie raz był wyłączany co w rezultacie prowadziło d reset mapki przez co zniechęciło mnie to do grania na nim

Opublikowano

Czy ta paczka bardzo obciaza komputer? Tzn w normalnym minecrafcie czystym z optifine tylko mam 80fps'ow. To czy będę mogl spoojnie toczyc rozgrywke nie martwiąc się klatkowaniem.
?

Opublikowano

Mozesz miec problemy z niektorymi bardzo rozbudowanymi mechanizmami np. jak dzialke 100x100 przeznaczylbys na fabryki czy cos w tym stylu natomiast w normalnej grze nie powinienes miec zadnych problemow.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tylko jak mogę mieć coś źle ze ścieżkami jak każdy inny serwer mi działa i nie ważne czy to przez luncher czy przez samą paczka... Sprawdzałem te ścieżki i mam ustawione pod javę 64-bitową. tylko, że moja wersja javy to: 7 a jak odpalam lunchera to coś mi pokazuje, że trwa konfiguracja javy 8 x64 (czy coś takiego). O ile się orientuję to 8 jeszcze nie zaszczyciła nas swoją obecnością.

Java 8 dostępna jest już w wersji beta. Naprawdę nie mamy pojęcia co może być problemem.

Nikt inny nie zgłaszał nam czegoś podobnego. Wina nie leży po stronie launchera.

czemu nie mogę ściągnąć launchera? :D

Zapewne dev wprowadzał jakieś zmiany.

daj ktoś na inny hosting ten launcher :D (ze skanem xD )

Nie ma potrzeby zmieniania hostingu. Skan dodam jutro.

Niestety zniechęciłem się do tego serwera bo nie raz był wyłączany co w rezultacie prowadziło d reset mapki przez co zniechęciło mnie to do grania na nim

Serwer od tygodnia chodzi prawie non stop. Na zamkniętej becie naprawiliśmy większość poważniejszych crashy i bugów.

Z mapą też nie będzie problemów. Mamy dokładne backupy więc nawet jeżeli coś by się stało to i tak świat pozostanie.

Czy ta paczka bardzo obciaza komputer? Tzn w normalnym minecrafcie czystym z optifine tylko mam 80fps'ow. To czy będę mogl spoojnie toczyc rozgrywke nie martwiąc się klatkowaniem.

?

Nie powinieneś mieć problemów. Wszystko to kwestia dobrej konfiguracji.

Mam nadzieję że OptiFine niebawem zawita w naszym modpack'u.

Jeżeli nie jesteś zaawansowanym graczem to nie powinieneś się martwić.

Opublikowano

poprzednie serwery były ponad wszystkie standardy tylko szkoda ze za krótko stały.

Biorę udział w konkursie - Michal3489

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Bardzo polecam serwer. Grałem na wszystkich poprzednich edycjach i beta-testach, każda kolejna edycja - lepsza.

Administracja jest bardzo pomocna, wszystkie problemy, bugi i inne są rozwiązywane praktycznie natychmiastowo.

Grałem na wielu innych serwerach z tego typu modami, ten jest najlepszy i zawsze gdy grałem miałem go w pamięci.

Laucher wygląda profesjonalnie, bo taki jest. :P

Często odbywają się rożnego rodzaju konkursy, eventy.

Biorę udział w losowaniu ~ mroverevo

Opublikowano

Dla mnie server bardzo fajny prezka miła dla oka nie oczojebna :D podczas czekania aż odpali mi sie launcher wszedłem na forum przeczytałem F.A.Q widać że server dopracowany w 100%

nick: maczo3k

Opublikowano

Dla mnie server bardzo fajny prezka miła dla oka nie oczojebna :D podczas czekania aż odpali mi sie launcher wszedłem na forum przeczytałem F.A.Q widać że server dopracowany w 100%

nick: maczo3k

Dopracowany jeszcze do końca nie jest ale staramy się. Aktualnie trwa open-beta podczas której naprawimy większość problemów.

Bardzo polecam serwer. Grałem na wszystkich poprzednich edycjach i beta-testach, każda kolejna edycja - lepsza.

Administracja jest bardzo pomocna, wszystkie problemy, bugi i inne są rozwiązywane praktycznie natychmiastowo.

Grałem na wielu innych serwerach z tego typu modami, ten jest najlepszy i zawsze gdy grałem miałem go w pamięci.

Laucher wygląda profesjonalnie, bo taki jest. :P

Często odbywają się rożnego rodzaju konkursy, eventy.

Biorę udział w losowaniu ~ mroverevo

Dziękuję <3

Opublikowano

Serwer ok, podziwiam zastosowane rozwiązania jednak... 0 rozwiniętej gospodarki, nie ma jak zarabiać, każdy dostaje 30$ i koniec.. (lub VIP). Proponuję dodać drop hajsu/przedmiotów z mobów i ew. skup na spawnie.

POLECAM I ZAPRASZAM, mój nick: Skrrr.

apple.png

Opublikowano

Serwer ok, podziwiam zastosowane rozwiązania jednak... 0 rozwiniętej gospodarki, nie ma jak zarabiać, każdy dostaje 30$ i koniec.. (lub VIP). Proponuję dodać drop hajsu/przedmiotów z mobów i ew. skup na spawnie.

POLECAM I ZAPRASZAM, mój nick: Skrrr.

To dopiero początek Open-Beta.

Niebawem pojawi się targ więc pieniądze się przydadzą.

http://wrzuc.se/i/51d3f732ad000

Specjalnie przeinstalowałem moją javę na wersję 8 i dalej mam taki komunikat...

PATH mam oczywiście zmieniony pod tą wersję.

JAVA stąd (JRE x64):

https://jdk8.java.net/download.html

I czemu za każdym razem od nowa pobiera mi paczkę ten luncher?

Mógłbyś zgłosić błąd na naszym forum? Będziesz wtedy mógł skontaktować się bezpośrednio z developerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...