Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer niesamowicie fajny, gralem na poprzedniej edycji BYLA SWIETNA! mam nadzieje ze ta edycje bedzie jeszcze lepsza od poprzedniej, klient pobrany i mam 100fps, mody dobrane idealnie ;3

Biore udział w losowaniu ~ K4miloPL

K4milo%20PL.png

Opublikowano

W końcu jakiś dobry serwer z modami bo aż 16gb ostatnio szukałem jakiegoś serwera z modami i były tylko jakieś gówna.Już zaniedługo bd koxem w quantum secie xD.

Opublikowano

Sprzedam hasło do konsoli servera za free.

Jaki zaszczyt. Toż to wielki Pan Haxior.

Czekam dzielnie do 2:30 na tego DDOS'a i format mojego kompa.

Zdradź mi tajemnicę jak dostałeś się do konsoli bez klucza który mam tylko ja i Brzyś.

Przy okazji proszę żebyś ten atak wcześniej puścił troszke bo mi się spać chce.

Opublikowano

Serwer do dupy. Nie polecam. Często znikają maszyny z działki. Prawie codziennie są po kilka razy przerwy techniczne. Dzisiaj zresetowali wszystkim enderchesty...

Maszyny Ci znikają bo nie ogarniasz GregTecha. To nie wina serwera a braku znajomości modów z twojej strony.

To Open-Beta więc musimy poprawiać błędy. Niby kiedy mamy to zrobić jak nie podczas przerwy technicznej ?

EnderChesty usunęły się z powodu problemu związanego z mapą.

Opublikowano

po tygodniu graniu na serwerze stwierdzam że jest miła atmosfera chociaż czasami niektórzy gracze się kłócą serwer polecam nie jest łatwy pozdrawia malaxis1145

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...