Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytając publikację spodziewałem się czegoś dobrego. Nazwa, mody, administracja którą kojarzę oraz ładny launcher. Niestety już po wejściu na serwer zauważyłem, w sumie to niczego nie zauważyłem... Serwer z tyloma modami, taką reklamą, znaną nazwą itd. powinien robić wrażenie a tu wita nas kilka drzew, mały port (który zapewne postawił jakiś gracz by coś było na tym spawnie) oraz latarnia(?) robiąca za sklep (zresztą nie jest on nawet dokończony)... Mając takie możliwości na spawnie w sumie nie ma nic? Gdzie działki, gdzie miasto, gdzie sklep? Brakuje tu spawna otoczonego różnymi nowoczesnymi budowlami (a wiele nie trzeba. Wystarczy wyrównać teren i podzielić go na działki. Gracze sami zabudują, do tego jakiś sklep, kilka mniejszych budowli i już jakoś to wygląda). Wchodząc na serwer niestety nie widać tych modów (które są główną zaletą Machinescrafta).

To tyle odnośnie pierwszego wrażenia. Niestety 2gie nie było lepsze. W ciągu 10min gry przynajmniej 6 razy dostałem dc/crash. Ciężko tak grać a szkoda bo serwer zapowiadał się fajnie.

@edit:

PrzemekD5 masz na forum. 30x30. VIP większy. Brak możliwości łączenia działek. Odstęp pomiędzy działkami min. 5 kratek. (piszę z pamięci jak coś mieszam to proszę poprawić)

@Dawidek951

Plik jest czysty. Możesz spokojnie pobrać. Skan masz w pierwszym poście. Chrome niestety uznaje go za szkodliwy.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Open beta to jednak open beta. Gdyby były to alpha testy bądź closed beta to jeszcze ale to są już otwarte testy więc powinniśmy dostać coś w miarę dobrego co wymaga tylko trochę poprawek a tu nawet pograć się nie da bo dosłownie co kilka minut dostajemy dc (+lagi )

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Open beta to jednak open beta. Gdyby były to alpha testy bądź closed beta to jeszcze ale to są już otwarte testy więc powinniśmy dostać coś w miarę dobrego co wymaga tylko trochę poprawek a tu nawet pograć się nie da bo dosłownie co kilka minut dostajemy dc (+lagi )

Jeżeli byś mógł to opisz dokładniej problem. Z tego co wiem nikt z crashami problemu nie ma.

Opublikowano

Serwer dobry ale te lagi.. Skrzynki otwierają się średnio 15sec... Wiem, że planujecie jakoś to naprawić. Oby się udało bo niestety to właśnie przez lagi jest tak mało graczy.

Może blokada portali coś da? Postawić na spawnie po 1 portalu do Piekła i T.Forest i wystarczy (resetować najwyżej co kilka dni te mapki by nowi mieli szanse coś zdobyć) bo teraz każdy ma swoje 2 portale i delikatnie mówiąc tnie. Pomijam już fabryki ścinające po kilka sztuk drewna na sec obok których przejście grozi wielkim lagiem.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Tak z ciekawości. Skoro to open beta to będzie restart mapy/kont przed oficjalnym startem?

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...