Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka HardCore - 1.6.2 by FUSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Myszka_PL

Napisałem i skrypt będzie być może jeszcze publiczny. Jestem zdenerwowany za bana, którego otrzymałem zaraz po wydaniu beta wersji skryptu. Co do ceny za którą kupujesz, to uwierz że przepłacasz :D

Tak z ciekawości, można wiedzieć za co banika złapałeś ;p Skrypt i tak znalazłem bez tamtego forum, wujek google nie boli, na pastebin skrypt dalej jest :D

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

• Odpowiedzi 487
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Misiekcraft

Na pastebin nie wrzucałem skryptu, chyba że zrobił to ktoś inny. Skrypt ma 2,5k linijek, więc sam oceń czy to ten :D

Bana dostałem z kilku powodów:

- W Download była oficjalna strona skryptu...

- Miałem ikonkę donate w sygnaturze. Wstawiłem, bo byłem ciekaw ile osób klika takie rzeczy (To było adf.ly, a tam są piękne statystyki ;))

- Kod innych skryptów był w adf.ly, też wstawione dla statystyk, ale oberwałem za "zarobki".

Jakbym chciał zarobić, to sprzedawał bym skrypty, a osób które się do mnie zgłaszały było pełno, szczególnie PO otrzymaniu bana :D

A co do kodu, to nie musiałeś wchodzić na tamto forum, wystarczyło znać stronę - UltimateClans.y0.pl (Wszystkie linki pousuwane, brak wszystkich informacji) :P

Dobra, ale koniec, bo się tu offtopic robi xP

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

A permissionss jakieś tego pluginu? Albo znacznik jakiś żeby można było do pluginu na chat wgrać?

Była na założenie gildii, ale możliwe że została usunięta, ponieważ nie widzę już jej w prezentacji

Spróbuj tą:

gildia.stworz

W pierwszej wersji działała ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

nie wiem czy tutaj ale zgłaszam malutki błąd

poniewarz odrazu mozna sie teleportowac na ./gildia dom

bez zadnego czekania sekund (traktowane jest to jako ucieczka gdy ktos np bedzie mial pvp)

prosze bardzo o szybkie naprawienie tego:D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

nie wiem czy tutaj ale zgłaszam malutki błąd

poniewarz odrazu mozna sie teleportowac na ./gildia dom

bez zadnego czekania sekund (traktowane jest to jako ucieczka gdy ktos np bedzie mial pvp)

prosze bardzo o szybkie naprawienie tego:D

Nie jest to błąd, masz w Essentials ustawione: "teleport-delay: 0" Autor wykorzystał teleporty właśnie z tego pluginu ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

a to przepraszam dzieki za pomoc misiekcraft

Zawsze do usług ;D I tak wogóle, to przydałoby się żeby autor zamienił tę cuboidy z WorldGuard'a na autorskie ;) I nie jestem taką osobą, która tylko oczekuje, sam mam taki kod na cuby, a z tego co się orientuje, nie da się wyeliminować tego bugu z claimami, póki są one z WG ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@up rly ? :___:

Nieeee widać multi konta no ni hui

Plugin nawet fajny ale nie do wrzucenia na wieksze serwer

@up przez h i nawet "j"

Opublikowano

To jest super!! a możesz dać permissions? pls :D

Siema Wpisz w Permissions - gildia.stworz powinno działać.

Opublikowano

Działa na 1.6.2?

Mam problem nie moge nic robić z tym pluginem czyta go ale nie działa.

Mi działa na 1.6.2 spróbuj usunąć plugin i pobrać od nowa i wgrać może pomoże :)

Opublikowano

Moze sie nie da naprawic bugu z claimami ale moze da sie zalozyc cuboid jeszcze wiekszy na iles tam kratek od gildi kazdej gdzie poprostu mozna budowac :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...