Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka HardCore - 1.6.2 by FUSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 487
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nie widze gdzie jest premissions ;/

W PremissionsEX wpisz -gildia.stworz i powinno ci działac mi normalnie wszytko działa.

Opublikowano

Configu nie mogę zmieniać tzn zmieniam zapisuje ale na serwerze jak np: ustawiłem inny prefix dla adma i moda gildi to mieli nadal ten sam.

Opublikowano

W PremissionsEX wpisz -gildia.stworz i powinno ci działac mi normalnie wszytko działa.

Wszystko można robić bez jakiejkolwiek ingerencji w Permissions.

Problem w tym, że jeśli chcę ustawić aby tylko VIP mógł tworzyć gildię, to tego nie zrobię.

Graphic Amator | MPC User | Good Player

Opublikowano

A mi wszystko działa, plugin jest w jak najlepszym porządku, jest jeden bug !

Gracze z tej samej gildji mogą sie bić na łuki !

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Dzienki ziomek jestes zaje***ty MASZ LIKE

Jezeli chcecie zobaczyć jak dziala zapraszam na serwer : Reklama OFF, procent up xD.

Opublikowano

Jak bys dodał skrót gildii jak tworzysz i nad nickiem byl by on + opoznienie tp do domu gildii plugin by byl lepszy niz u skkf'a :) Licze na wykorzystanie moich propozycji...

Zapraszam na serwer Survival typu HARD Ip:Nie ustalone :) Start 20.12.13r

Opublikowano

Jak bys dodał skrót gildii jak tworzysz i nad nickiem byl by on + opoznienie tp do domu gildii plugin by byl lepszy niz u skkf'a :) Licze na wykorzystanie moich propozycji...

Siemka jak masz wgrany plugin Essentils to opóźnienie robisz w configu linijka 42 dajesz:5 linijka 45 dajesz:5 linijka 49 dajesz:0 i wtedy dajesz zapisz i gracza będzie teleportowało np do gildii domu w 5 sekund tak samo z warpami i teleportowaniem się do gracza i na spawn powinno ci działać :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Autorze, w następnym update`cie pluginu oczekiwałbym dodania(zamiast pełnych nazw) to tagi.

Przykład:

/gildia stworz TurboUltraSuperKaskaderzy TUSK

NICK NA CHACIE:

[TUSK]DelmaBoox: Witajcie Gracze !

Permissions:

- Gildia.stworz

To jest dość dobre, ponieważ można zrobić, że gildie tworzy wybrana grupa graczy(np.: VIP)

Osobiście, dałbym Ci darowizne na PayPalu za ten plugin :)

Opublikowano
-Gildie mogą robić baze gildii na innej bazie gildii

-Brak inf. o itemach potrzebnych na gildie

-Komenda /gildia przeladuj/reload

-Gracz sam nie może odejść z gildii ani lider nie może go usunąć.

-Gracze z gildii mogą się bić na łuki

-Brak wiadomości o sojuszu lub neutral dla przeciwnej gildii

-Brak komend admina

logo_head.png

Opublikowano

Japier... dajcie mu spokój wystarczy nawet, że tyle zrobił.

Jak wam nie pasuje to sobie go bardziej skonfigurujcie a nie cały czas prosicie ...

Opublikowano

Japier... dajcie mu spokój wystarczy nawet, że tyle zrobił.

Jak wam nie pasuje to sobie go bardziej skonfigurujcie a nie cały czas prosicie ...

heh plugin jest pro mi tylko chodzi czy dal by rade tak zrobic a jak ty taki cwany to zrob sam -,-

Ja tylko przerobiłem, że zamiast "/gidlia" mam "/osada"

A przerobisz mi żeby zamiast "/gildia" było "/bractwo"? :unsure:

hahahaha omg :D sciagnij sobie MultiComand wnim sobie zmieniasz komendy

Opublikowano

dodaj ładniejsze prefixy bo np ja mam prefixy z essentials chat i permissionsex i jak ma sie gildie to mi rangi znikaja :/

2 . komenda /gildia wypros jest bez sensu powinna ona robic ze wyprasza gracza z gildi a nie anuluje jego zaproszenie bo nie mozna wyprosic gracza :/

a komenda ktora anuluje zaproszenie moze byc /gildia anuluj

3 dadaj permisje dla adma ze moze usunac kazda gildie nie zaleznie czy w niej jest :)

4 i mozna by bylo zrobic ze przed nickiem pisze skrot gildie :) i kolorki np jak wojna to czerwony itp

5 dodaj permisje ze np vip nie musi potrzebowac itemkow do stworzenia na gildie :> przyda sie xD

licze na to ze zrobisz to duzo osob tez pewnie by to chcialo ;)

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...