Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka HardCore - 1.6.2 by FUSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fush - Złodziej,Kłamca,Rozwala serwery,Cheater,Twórca pluginów z ukryta komenda np -> /hu21e832jds32 tak wyglada komenda na opa w tym pluginie jest 100% ;)

Jakiś kolejny nierozgarnięty dzieciak : P

Dzieciaku, jak nie umiesz stworzyć czegoś autorskiego to powiem tyle: wypiepszaj z tego tematu.

Dekomplikacja pluginu nie wykazała żadnych komend na OP'y.. Są same na gildie.

Więc krótko mówiąc - debil z Ciebie oskarżający niewinnych.

Tyle mam do powiedzenia..

• Odpowiedzi 487
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin otherdrops nie wspol gra z tym pluginem wiec nie wiem co teraz zrobic :(

Yo plugin otherdrop współpracuje mi z pluginem na gildie nie mam żadnych błędów a ni nic innego,może jak ci się tak dzieje to pobierz paczke pluginów od Cust'a i wgraj sobie jego plugin otherdrop na serwa powinno ci działać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Super, mam nadzieję, że będziesz rozwijał ten plugin i to jak najszybciej.

Moje propozycje i uwagi.

1. Popraw czat ( <[GILDIA][Admin]Nick> Wiadomość

Kiepsko to wygląda na czacie, bo wszystko jest na biało, nawet jak ustawię w Essentials ładny czat.

W pluginie Factions jak w Essentials ustawi się np.: '&e[{FACTION}] &7Nick: Wiadomość" to wszystko ładnie działa, jak ktoś jest modem/adminem gildii to przed nazwą gildii są gwiazdki. U cb nie jest to ogarnięte, więc o to głównie proszę.

2. Połącz ten plugin z TagamiGildyjnymi, aby wyświetlały się nad nickami graczy, oraz po wciśnięciu TAB. Wiem, że są na to pluginy, ale działają tylko z SimpleClans.

3. Jak zrobisz przynajmniej pierwszy to będę bardzo szczęśliwy :)

4. No i już jak będziesz chciał się pobawić to piorun po wejściu na teren cuboida :P

Kontakt ze mną:

YouTube: www.youtube.com/MinecraftBaja

Jak coś to możesz pisać, ludzie łapkujcie jak też to chcecie :)

Serwer Survival & Gildie [1.6.4] s9.fhmc.pl:28732

Opublikowano

E wole podstawowy Factions co masz /f create nazwa a nie tamto co pisałeś i mam pytanie przecież to jest wogule to samo tylko spolszczzony pluigin!!!!!!!!!!

Opublikowano

Podoba mi się twój plugin ale czy mógłbyś zrobić coś takiego jak pisał kolega TheBaja i czy mógłbyś zrobić "automatyczny cuboid" chodzi mi o to że po stworzeniu gildii automatycznie w miejscu w którym stoi właściciel gildii tworzy się cuboid a na środku niego jest jajo smoka czy coś trudno dostępnego w grze. Byłbym wdzięczny żebyś coś takiego stworzył jak spróbujesz wyślij mi pw na forum ;)

P.S. YouTuber na pewno dobrze ci znany SKKF miał ten plugin na swoim serwerze zwanym "Kwadratowa Masakra"

Opublikowano

Jak dla mnie to:

-Poprawic ten czat

-Jak jest w configu perfixy Adma i moda gildi

to nie mozna dac np

☆☆

A to by bylo fajne

-Tagi gildi przy nickach nad glowami

00979453523907008934.png
Opublikowano

Dodałbyś to żeby cuby robiły sie automatycznie gdzie się stoi odrazu po założeniu gildii i aby pod nami było jajko smoka, ktoś wyżej podał kod: player.getLocation().getBlock().setType(Material.Dragon_EGG);

Opublikowano

Wszystko ok ale mozesz dodac aby przed nickiem byla nazwa gildi oraz nad glowa nazwa gildi i nick??

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Plugin tragiczny. Fajnie, że uczysz się Javy, rozwijasz się, ale ten plugin ma pełno bugów, jest niedopracowany, a połowa kodu zajebana jest z Factions...

Popracuj i wstaw coś, co nadaje się na serwer... ;)

Opublikowano

W ogóle autor tego pluginu jeszcze to kontynuuje, czy wszyscy piszecie do słupa :D? (Mówię o aktualizacji dla grona publicznego)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=TW_bMdOqb2U

"2 odcinek z serii zgrieffuj z KoMaR'em i Fush'em" - eeeee ?

Przez to moge sie zgodzic z osobami wyzej...

Fush - Złodziej,Kłamca,Rozwala serwery,Cheater

fush jebana kurwa zlodziej pierdolony ja bym na ten plugin uwazał bo on ma ten chujowy kod.. wiem bo sie na wlasnej skóze przekonalem.. chujowy plugin jak i wlasciciel tego pluginu dziekuje dowidzenia.

Ty serio gadasz?

gadam w 100% ;]

Jakiś kolejny nierozgarnięty dzieciak : P

Dzieciaku, jak nie umiesz stworzyć czegoś autorskiego to powiem tyle: wypiepszaj z tego tematu.

Dekomplikacja pluginu nie wykazała żadnych komend na OP'y.. Są same na gildie.

Więc krótko mówiąc - debil z Ciebie oskarżający niewinnych.

Tyle mam do powiedzenia..

niewinnych ? przeczytaj co napisalem @up debilu glupi dzieciakiem to jestes ty i twoja patologiczna rodzina.

W tym filmie gracz używa komend /f disband więc...

wiec jestes jakims niedorobem ? obejrzyj film z 10 razy to moze zobaczysz co on robi. :)

Opublikowano

Słuchaj gosciu se wzioł twoj plugin i zamienil na nazwe swojego serwera ale nie jestem na 100% pewien ze to twoj wbij na serwer s1.minegold.pl i zobacz

Opublikowano

fush jebana kurwa zlodziej pierdolony ja bym na ten plugin uwazał bo on ma ten chujowy kod.. wiem bo sie na wlasnej skóze przekonalem.. chujowy plugin jak i wlasciciel tego pluginu dziekuje dowidzenia.

gadam w 100% ;]

niewinnych ? przeczytaj co napisalem @up debilu glupi dzieciakiem to jestes ty i twoja patologiczna rodzina.

wiec jestes jakims niedorobem ? obejrzyj film z 10 razy to moze zobaczysz co on robi. :)

Dekompilacja nic nie wykazał.Innymi słowy jesteś debilem nie mającym pojęcia o czym pisze.

Pozdrawiam knopers.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...