Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka HardCore - 1.6.2 by FUSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 487
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin zwyczajnie słaby, kod jakby ktoś go pisał pod wpływem środków odurzających, autor to oszust i kłamca.

Nie polecam.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"An internal error occurred white attempting to perform this command" - taki komunikat wyskakuje, gdy wpiszę chociażby /gildia stworz nazwa.

Ten komunikat wyskakuje dla rangi HeadAdmin i pozostałych rang. Również dla OP.

Opublikowano

"An internal error occurred white attempting to perform this command" - taki komunikat wyskakuje, gdy wpiszę chociażby /gildia stworz nazwa.

Ten komunikat wyskakuje dla rangi HeadAdmin i pozostałych rang. Również dla OP.

Ech po co dalej refujecice ten temat... tak trudno przeczytac komentarze ze to zlom a nie plugin. USUN i zainstaluj inny - problem rozwiazany...

Ten tamat powinien byc zamkniety bo sie spam robi.

Autor i tak ma ten temat w dupce.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

@up

Ale ty mnie wkurwiasz dziewczyno

CHlopak zrobil cos przynajmniej sie staral czy co tam zrobil a ty go krytykujesz ... Zrob lepszy to pogadamy wypierdalaj wkoncu od autorow pluginow bo zadnego twojego nie widzialem . dowidzenia

Lecz prawda plugin to syf :)

Opublikowano

@up

Ale ty mnie wkurwiasz dziewczyno

CHlopak zrobil cos przynajmniej sie staral czy co tam zrobil a ty go krytykujesz ... Zrob lepszy to pogadamy wypierdalaj wkoncu od autorow pluginow bo zadnego twojego nie widzialem . dowidzenia

Lecz prawda plugin to syf :)

TRobie plugi do sb na serwer wiec nie mam czasu juz robic dla inncyh, mam tylko resztki mojego pluginu na githubie, nie mam nawet czasu dokonczyc a juz caly szkielet jest gotowy, trzeba tylko dodac komendy i eventy.

Zapraszam..

https://github.com/BukkitSmerf

Ten plugin AntyNoob to byl tylko test githuba jak cos, napisane w 10 min byle bylo. blokuje pisanie wybranych zdan/wyrazow, z mozliwoscia dodawania ich w grze.

Drugi to na warny, u sb na serwerze mam wlasnie podobny, ten mial byc jeszcze lepszy, ale czasu brak ;/

Ogladajac nie zapomnij zmienic kodu na Dev bo na Masterze nie ma za duzo.

Edit: zapomnialam dopisac ze duzo kodu mam jeszcze u sb na kompie, zaraz wrzuce do githuba jak przypomne sobie haslo.

Edit2: ok wrzucone (tez na "dev")

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Bardzo słaby plugin, ma zbyt dużo błędów.

Nie polecam korzystać na większych serwerach.

animeeye.png

Opublikowano

Dziękuje przydał się na mój serwer ! daje +

50364.png

Opublikowano

Koles gdyby pisałeś ten plugin od nowa tyle bugów by nie było ogólnie napisz odnowa a nie edytowac factions

obecnie bede siedzial na factions.

Opublikowano

Fush, stworzyłeś świetny plugin, nie interesuje mnie co mówią inni. Mam jednak pytanie, czy w configu, można ustawić na założenie gildii aby np. pobierało 10 szmaragdów, 15 szlamu, 22 książek. Bo chyba tego nie dopracowałeś. No i jeszcze jeden błąd, mianowicie gracze z gildii mogą walczyć na łuki. Tak po za tym wg. mnie wszystko jest świetnie. Gratulacje. :)

Opublikowano

Co do pluginu mi się bardzo podoba tylko jest mały błąd lub nie.
Błąd dotyczy usuwania bazy gildii gdy gildia chce się przenieść musi usunąć całą gildie i założyć ją znowu by zmienić bazę.

Czy jest jakiś sposób by można było zmienić bazę bez usuwania gildii??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...