Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka HardCore - 1.6.2 by FUSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 487
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Denerwuje mnie to, że wam wszystko nie pasuje.

Jeżeli wam nie pasuje to nie piszcie negatywnych recenzji ponieważ większość tych co pisze negatywne recenzje nie umie napisać najprostszego skryptu.

- Nie pasuje lub ci się nie podoba?

- To wyjdź z tematu a nie pisz negatywnych recenzji bo on wysilił i zrobił tyle, ile mógł.

Kto jest za mną proszę kliknąć ---- Lubię To

Opublikowano

Jeżeli wam nie pasuje to nie piszcie negatywnych recenzji ponieważ większość tych co pisze negatywne recenzje nie umie napisać najprostszego skryptu.

- To wyjdź z tematu a nie pisz negatywnych recenzji bo on wysilił i zrobił tyle, ile mógł.

Kolejny gimbus typu nie podoba się to nie oglądaj...(a i nie zapomnij dać lubię to !!111oneone)

Jeżeli są negatywne recenzje to oznacza, że plugin jest słaby, a co za tym idzie autor musi go poprawić, dzięki tym recenzjom wie też co poprawić.

Opublikowano

Kolejny gimbus typu nie podoba się to nie oglądaj...(a i nie zapomnij dać lubię to !!111oneone)

Jeżeli są negatywne recenzje to oznacza, że plugin jest słaby, a co za tym idzie autor musi go poprawić, dzięki tym recenzjom wie też co poprawić.

Mnie właśnie najbardziej denerwują ludzie co uważają ze jak ktoś poda listę błędów to jest h*** d*** itp...

Ale jak widać autor tego tematu ma ten plugin w pupce :) bo ja już knopersie dawałam listę kilka stron wcześniej i nic :D

Komentarze są po to by wyrazić swoja opinie, negatywna lub pozytywna - byle uzasadniona.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

A co to? Jakaś komuna, że nie można skrytykować tylko pisać pozytywne opinie? Plugin na w uj bugów i może nadałby się na małe serwery, ale przy dużych serwerach po prostu będzie zarzynać maszynę...

Opublikowano

W tym jest pewnie jakiś kod na op dużo osób tak mówi więc ja też.

Z tego co ktoś wyżej mówił kod jest w trzech klasach więc sprawdzenie mi tego długo nie zajmie. Jak 'publiczność' będzie chciała to mogę sprawdzić...

Opublikowano

Siemka mam taki problem mam plugin Essentials , World Guard , PermissionEx i ten twoj Gildia i kiedy wgralem ten plugin to nie mialem wogule rang czyli na czacie nie bylo ze jestem wlascicielem i itp Prosze o odp

Opublikowano

Dekompilacja nic nie wykazał.Innymi słowy jesteś debilem nie mającym pojęcia o czym pisze.

Pozdrawiam knopers.

patrz na swoj nick a potem mnie wyzywaj od debili gnoju.

Opublikowano

Oo FUSH, następny haker, gimbus zajebany dzieciak 13 letni.

Co do tych niby Twoich gildii, założę się ze nie są Twoje, ukarałeś je albo jakie gówno. To gówno jest zbugowane, więc nie polecam

A i może mieć pewnie jakąś ukrytą komendę na OPA, więc tym bardziej nie polecam.

Opublikowano

I ty uważasz się za autora ? Jest to przerobiony plugin faction połączony z payitemforguild, żenada ...

Taki komentarz naprawdę mu pomoże i będzie wiedział co zrobić dalej tak?

Chodziło mi o recenzje typu:

Po ... robisz taki plugin jak to jest tylko factions przetłumaczone.

Rozumiem takie recenzje jak:

Poprawisz tagi gildi?

Taki komentarz to rozumiem ale nie komentarze obrażające go i poniżające.

Opublikowano

Moje obawy się potwierdziły jesteś kompletnym debilem. Nawet zdania zbudować nie umiesz...

Opublikowano

Ja mam lekki blad/bug taki mi pisze : [NazwaGildii] [Admin] [HeadAdmin] [Nick] ;/
Prosze o pomoc !

Opublikowano

nie wyzywaj

Opublikowano

Mam Pomysł Na Te Skrzynki.

Jeżeli Plugin Używa WorldEdita i WorldGuarda do Cuboidów to Można Tak To Wykozystac Ze Po wpisaniu /gildia baza ustawia nam sie cuboid i daje flage na Otwieranie Skrzyn <chest-access> na deny.Dzieki Temu Tylko Człąkowie Gildi Będa Mogli Otwierac Skrzynie

Opublikowano

ej Mam Do Ciebie pytanko,wiesz może jak zrobić żeby na danym świecie gracze z tej samej gildi Mogli się bić lub jak całkowicie wyłączyć to? Wiesz Na Serverze Używam Twojego Pluginu i mam też SurvivalGames i jak Gracze z tej samej gildi są na arenie to nie mogą się bić!!! Proszę O Pomoc!!!

Opublikowano

Naprawdę, przestańcie już tu spamować, te Gildie by FUSH to jedno wielkie gówno ;) Nie pobierajcie tego, już lepiej wziąć Factions :)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Prosze O usuniencie Pluginu duzo bugow 2 Skopiowany kod faction

skopiowany kod factions? gdyby to bylo przynajmniej w 0.000001% tak dobre jak factions... tam nie ma nawet linijki z factions.

PS: plugin jest h*** jak nie wiem co, ale nic na opa tam nie ma...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...