Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usama jak znajdę chwilke czasu to umieszcze w głównym temacie.

Zamknięte beta testy trwają, a nasz YouTuber w tym czasie nagrywa filmiki do prezentacji :)

@up Wszystkie bonusy 6/7 są wypisane w zapowiedzi.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Serwer świetnie się zapowiada.

1.100lvl w ile czasu można wbić?

2.Ja bym wolał bony tylko max żeby wchodziły ale kogo to obchodzi :D

3.Mam nadzieję, że wystartuje w tej pierwszej dacie i bez żadnych problemów :P

4.brak rosy na magie... to nie jest dobry pomysł... BM będzie kosił każdego... 6/7 bony 1k hp +5 inta i te 30 wartości ataku taki woj sobie może... (może kompromis rosa na magie ale tylko 10% :P)

1.Tu Ci nie powiem

2.Myle ze jest dobrze, trzeba sie troche pomeczyc, to nie easy ;]

3.Kazdy serwer na poczatku ma problemy.

4.Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie dac wiecej na magie, to zmniejszmy dmg WP w expie,zmiejszmy mu DMG czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się BM'em z metkiem, a body ma tak łatwo! Zmiejszmy mu DMG !

Widzicie chcecie oslabic BM'ma a tak naprawde nie wiecie jaka to meczarnia w expie/drop/zarobek/metiny w porownaniu do bodego / WP

Opublikowano

Tom sygnaturkę Draconis już dawno u kogoś widziałem, to reaktywacja ???

Co z zmianami bonów 1-5, w sklepie są tylko 6-7???

Nie ma.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się pro :> Na pewno zagram jeśli nie będzie problemów większych ze startem i będą eventy nie, że serwer miesiąc stoi i po adminach śladu nima :P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Tom sygnaturkę Draconis już dawno u kogoś widziałem, to reaktywacja ???

Owszem, ponieważ projekt jest stary, pracowano nad nim troszkę, serwer wtedy nie wystartował ( był ciągle w stanie tworzenia ). Można powiedzieć, że to pierwsza odsłona tego serwera i jedyna. Widziałeś sygnę u Istnego Diabla oraz u 360. Już jutro pierwszy film o serwerze - drop z metinów.

Opublikowano

Będzie ktoś zaczynał grę ? i szuka kogoś żeby razem pograć non-stop ostro całymi dniami :P piszcie na gg:23323902 (rozmowa ts jak ruszy serv itp :))

wisa2.jpg
Opublikowano

1.Tu Ci nie powiem

2.Myle ze jest dobrze, trzeba sie troche pomeczyc, to nie easy ;]

3.Kazdy serwer na poczatku ma problemy.

4.Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie dac wiecej na magie, to zmniejszmy dmg WP w expie,zmiejszmy mu DMG czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się BM'em z metkiem, a body ma tak łatwo! Zmiejszmy mu DMG !

Widzicie chcecie oslabic BM'ma a tak naprawde nie wiecie jaka to meczarnia w expie/drop/zarobek/metiny w porownaniu do bodego / WP

całe życie gram BM. i chcę zagrać kimś innym... ale właśnie z własnego doświadczenia wiem, że z max lvl i perfect eq i bronie itp na max lvl po prostu nikt nie ma szans i pada na 2 skille... rozumiem, body jest lepszy do expa to bm go może składać ale bez przesady, że nic nie bierze.... ale np. taki dagger wcale lepszy do expa nie jest... bm chociaż ma ochronkę do expa (z konia). Jakaś równowaga musi być. a jak nie będzie rosek na magie to znowu będę musiał grać Bmem (kory już mi się tak przejadł)

Opublikowano

Haha.... To są całe pliki reinor :D Nawet ss-ów nie raczyłeś zmienić. Nie polecam tego serwera;/

To jest rekonstrukcja tego servera, gdyż grało się na nim świetnie - powie ci tak tysiec graczy którzy na nim grali, a marketing był słaby, jest czymś się pochwalić, tego brakuje na polskich prywatnych serverach dedykowanych metin2. Teraz masz taka wypowiedz, a za tydzień będziesz chciał tu grac, taka jest prawda.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Haha.... To są całe pliki reinor :D Nawet ss-ów nie raczyłeś zmienić. Nie polecam tego serwera;/

Nie polecasz , dlatego że nie dali nowych ssów handlarzy? Kochany zauważ , że jest wiele innych nowości i udoskonaleń.

Zagrałbym gdyby nie te zbroje, jak dla mnie wyglądają one jak z painta. xD

Każdy ma inny gust,ale nie gra się tylko i wyłącznie dla wyglądu zbroi jak już wyżej napisałam lepiej mieć te zbroje niż te z globala , które są już na każdym serwerze.

--------

Ktoś tam pytał o bonusy 1-5 , są one w szkatułkach. Normalnie u NPC: )

Opublikowano

cls

Przedluzam czas do rana

SS'y weryfikacyjne.

2p959c.jpg

3wfoyx.jpg

Tu są chyba.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Tak, tak, tak! W koncu serwer prawie taki jak Reinor, czyli kozacki ;)
Zagram na pewno!

Opublikowano

Trzeba wam chłopaki nowej grafiki na FB :P

Btw, kiedy beta? Nie doczytałam takiej informacji.

Beta jest wewnętrzna, non stop wszystko testujemy z każdej możliwej strony.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Nie chce nic gadać, ale Santriel będzie pękał jak zobaczy że ktoś jego pomysł wykorzystał. :D

// Kiedy będzie client ? Bo nie doczytałem.

Opublikowano

Nie chce nic gadać, ale Santriel będzie pękał jak zobaczy że ktoś jego pomysł wykorzystał. :D

// Kiedy będzie client ? Bo nie doczytałem.

Santriel "nie żyje" hahaha sarkazm oczywiście bo każdy kumaty wie, że sie zawinął z hajsem i nikt go na oczy więcej nie widział :D

// Client będzie minimum 24h przed startem.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Nie polecasz , dlatego że nie dali nowych ssów handlarzy? Kochany zauważ , że jest wiele innych nowości i udoskonaleń.

Haha spadłem z krzesła :P

Jakie te nowośći ? Bao Bao ? Haha Daj spokój :D

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Haha spadłem z krzesła :P

Jakie te nowośći ? Bao Bao ? Haha Daj spokój :D

Wyraziłeś swoją opinie więc co w tym temacie jescze robisz :D.

Zostaw komentarz kliknij w ankiecie, że nie zagrasz i tyle.

Masz tyle różnych serwerów napewno zajdziesz sobie taki, na którym te "nowości" znajdziesz -.-

Nie każdemu serwer przypadnie do gustu musimy być tego świadomi.

1355848650-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...