Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawcie tak jak teraz jest. Większości się podoba lub zróbcie ankiete.

W takim bądź razie jescze pomyślimy, jak by miała ankieta to już na naszym forum.

1355848650-U247153.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia co to to Bao-Bao :)

Ale nazwa mi się spodobała i tak teraz nazywał będę swojego psa :D

Karmi się tego BB czymś kolwiek? Jakieś specjalne questy na szkolenie go?

Opublikowano

Panda <3

To jest chyba zwykły pet, ale mam nadzieję że można go zdobyć w grze - drop/misje/event, a nie tylko w IS'ie.

Moim zdaniem powinny być te lizaki bo każdy dobierze sobie jakiś do swoich potrzeb ; )

Dokładnie :]

Opublikowano

Owszem, ponieważ projekt jest stary, pracowano nad nim troszkę, serwer wtedy nie wystartował ( był ciągle w stanie tworzenia ). Można powiedzieć, że to pierwsza odsłona tego serwera i jedyna. Widziałeś sygnę u Istnego Diabla oraz u 360. Już jutro pierwszy film o serwerze - drop z metinów.

Jeśli go tworzył kiedyś tam 360. to sprawdzcie wszystkie pliki bo na Quadronie była masa bugów których nie umiał naprawić.. 1 bug z tydzień lub 2 tygodnie naprawiał..

Aż wkońcu nie odzywał sie i serwer chyba upadł

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Stary Reinor? Czemu nie. Imo, dobrze ze tego nie ukrywacie ze sie wzorujecie na tym serwie bo jakbyscie pisali ze nie, nie to byscie napewno duzo wiecej hejtu dostali. :P Lecz uwazam ze wiekszosc rzeczy i tak jest z Reinora i malo dodaliscie sami ale zobaczymy jak bedzie w grze. (I nie, nie hejtuje tylko wyrazam opinie, serwer mi sie podoba lecz jak juz mowilem, duzo poprostu skopiowane z Reinora.)

Mam kilka pytan jak i sugestii co do serwera, bylbym wdzieczny jakby ktos z teamu moglby mi odpisac. ;)

Pytania:

1. Czy jest ktos w aktualnym teamie ze starego Reinora? (mam nadzieje ze nie)

2. Ile lat maja ludzie w teamie? (nie musicie mi podawac dokladnie jak nie chcecie ale chociaz np. od 18-25 czy cos w tym stylu)

3. Ile osob ma dostep do bazy?

4. Czy jest jakis sposob dostania sie na bete? (Zaplace! Joke. :P)

5. Dlaczego tylko 4 kanaly? Serwer prawdopodobnie bedzie mial duzo jak nie bardzo duzo ludzi na start i pewnie bedzie DUZY problem ze spotami/metinami/bossami, etc.

6. Czemu nie dacie 'wiecznej pelerynki'? (Czy jak to sie tam nazywa, poprostu x1 pelka ktora sie nie konczy)

7. Do ktorego lvla mozna zmieniac sie z np. BM na WP? Jesli wogole.

8. Czy bedzie mozliwosc wysylania smsow na IS z Anglii?

9. Co bedzie w IS?

10. Czy beda fajne nagrody za misje? I przez fajne nie mam na mysli x kasy, chodzi mi o takie nagrody ktore by sklonily topke do 'zwolnienia' z expieniem i robienia misji zamiast tego.

11. Dlaczego tylko 2 bronie po bojowym? Imo, jeszcze jedna by sie przydala.

12. Od jakiego lvla beda potrzebne ulepszacze?

13. Skad brac te ulepszacze? Czy jest jakas wiki gdzie mozna to sprawdzic? Widze ze pisze w zapowiedzi ze TYLKO z bossow niektore beda wiec mam nadzieje ze te bossy nie beda sie respily x1 na 2h lecz ze bedzie on np. do zabicia za kazdym razem kiedy robimy np., tzn. dungeon. (Oczywiscie jezeli ten boss jest w tym dungeonie, chodzi mi poprostu o to czy beda sie respily czesto)

14. Jesli nie ma wiki to czy planujecie zrobic przed startem? Ew. FAQ/poradniki na forum?

15. Skad dropi zwoj ewolucji? (ten do ulepszania bengala) Tak, widze ze z bossow, lecz jakich?

16. Skad wziac zwoj mutacji?

17. Skad mozna wziac peta? I czy na poczatek bedzie to tylko 'dodatek' ktory nic nie daje? Bo tam pisze ze dopiero z czasem umozliwicie ulepszanie go. Czy jednak zmieniliscie zdanie i macie zamiar dac nam ta opcje na start?

18. Ryugu= Jinno Yomi= Shinsoo czyz nie? Bo zapomnialem juz! :D

19. Widze ze beda 3 nowe mapy. Od ktorego lvla mozna na kazda z nich wejsc? Oraz czy beda potrzebne przepustki na te mapy? Jezeli tak to skad je wziac? Misje? :P

20. Czy jezeli bedzie sie w zwiazku z buffem, bedzie go mozna tepnac na te mapy/siedliska do nas, nawet jak bedzie mial mniejszy lv niz ten co jest wymagany?

21. To samo dotyczy sie siedlisk/dungeonow.

22. Widze ze jest 6/7 lecz nie widze bonu na potwory. Blad w zapowiedzi czy zrobione specjalnie. Jezeli specjalnie to dlaczego? Skoro sa to bony do expa glownie...

23. Czy bedzie gdzies kompletna lista wszystkich osiagniec? Bo chyba nie ma to byc na zasadzie ze ''oo dostalem jakies osiagniecie ale nawet nie wiem za co!'' Tutaj znowu wracam do pytania z wiki.

24. Co to sa te pierscienie i jak je zdobyc? Bardzo mnie to ciekawi...

25. Jak mozemy zalosowac w tej 'Tomboli'. Na czym to polega i czy cos musimy dac? Czy poprostu np. mozemy to robic raz dziennie?

26. Co ile respia sie metiny/bossy?

27. Ile jest metkow na danej mapie? Np. w czerwonym lesie.

28. Jest 6 skill?

29. Jak dobre sa Wasze zabezpieczenia? ^^

To by bylo na tyle na razie. Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos by mi odpowiedzial na te pytania!

Btw. zajebisty pomysl z robieniem gildii, moze to ograniczy numer gildii na serwie co bedzie dobre dla serwa jak i graczy. :) Jak i z tym ze usuneliscie te zbedne bony jak np. na wiatr! Brawo! <3

No i oczywiscie nie moge sie doczekac areny walk!!! (pierwszy raz takie cos widze) Jescze raz brawo!

Sugestie:

1. Nie pakujcie za duzo do IS, bo jak widac jest duzo nowosci, etc. Jak i serwer zapowiada sie bardzo fajnie takze nie zwalcie tego IS'em. :)

2. Wiecej kanalow!

3. Zauwazylem ze zeby stworzyc tego seniora Bao Bao, trzeba posiadac malego Bao, wiec z tego powodu mam nadzieje ze maly Bao nie bedzie dostepny w IS. :)

4. Dajcie BARDZO fajne jak i przydatne nagrody za misje zeby nie bylo tak ze bedzie mozna WSZYSTKO osiagnac bez robienia zadnych z nich (lub kilku). To jest MMO gdzie TRZEBA robic misje!

Tak wiem ze ten epicki set jest TYLKO z misji lecz mam nadzieje ze zeby miec ta misje za ktora dostanie sie ten set bedzie trzeba zrobic kilka jak nie kilkanascie misji przed tym zeby ta misja sie nam wogole ujawnila! ;)

5. Kupcie dobre zabezpieczenia przed atakami. :P

P.S. Nie wiem czemu wszyscy podniecaja sie tak tym Bao... Zwierzak jak kazdy inny. -.-

Opublikowano

1. Nie ma nikogo ze starego Reinora.
2. 18+
3. 2
4. Nie ma.
5. Jeżeli będzie taka potrzeba to dodamy 5.
6. Zastanawiamy się nad tym roziązaniem.
7. U Starszej Pani można do 65 poziomu.
8. Co do SMS'ów nie jestem teraz w stanie powiedzieć, testujemy kilka serwisów tranzakcyjnych, napewno będzie możliwość przelewów, oraz PayPal.
9. Serwer wystartuje to każdy będzie miał możliwość zobaczyć.
10.Z misji między innymi możemy uzyskać Smoczy Set Biżuterii do PVP.
11.Jest jeszcze jedna, dodatkowo możemy przerabiać broń na 75, lecz posiada ona tylko jeden +.
12.Od epików, oraz przedmiotów, z których możemy przerabiać na lepsze.
13.Będzie wikipedia dotycząca dropu ulepszaczy na Forum serwera.
14.j/w
15.Np, Niebieska Śmierć, Umarły Rozpruwacz.
16.Niespodzianka :)
17.Pet od początku posiada bonusy, lecz z czasem będzie możliwość przerabiania jego na lepszego, ze zmianą koloru i bonusów.
18.Zgadza się.
19.Smocza Wyspa| Brak przepustki, oraz ograniczenia lvlowego. Pająki | 100poziom, przepustka 300kk, Elfy | 125poziom, oraz 300kk.
20.Jeszcze myślimy nad tą zasadą.
21.W dungeonach aby wejść wymaga się tylko od lidera grupy wymaganego poziomu.
22.Bon na potwory dostajemy praktycznie przy każdym dungeonie na czas, oraz na stałe z misji takich jak Metinologia.
23.Na stronie w panelu gracza będzie spis osiągnieć, oraz opis co trzeba zrobić by je zdobyć.
24.Pierścienie ułatwiają expienie, oraz dają bonus do PVP wszystko można zobaczyc w prezentacji.
25.Tombola będzie na stronie głównej serwera, bardzo podobna do tej co mamy na Globalu.
26.Zależy które, większość z nich został przyspieszony.
27.Trudno dokładnie określić, normlanie na mapie jest 2 metiny na 90poziom, my zwiększyliśmy do 4.
28.Nie ma 6-stego skilla.
29.Mamy specjalne zabezpieczenia, oferowane przez najlepsza serwerownie w polsce, oferujące takie usługi :).

Z miłą chęcia odpowiem na wszystkie nurtujące was pytania dotyczące serwera.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Szkatułki Umarłego Rozpruwacza i Niebieskiej Smierci.

Karmimy go jak normlanego konia, wkońcu to też zwierzak i swój głód ma :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM .

Mam swoje powody więc, proszę się mnie nie czepiać . ( hejty <3 )

Opublikowano

Szkatułki Umarłego Rozpruwacza i Niebieskiej Smierci.

Karmimy go jak normlanego konia, wkońcu to też zwierzak i swój głód ma :)

Z tego co się orientuję to pandy w tym przypadku Bao Bao powinien wpierniczać bambusy.

Dodajcie bambusy!

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM .

Mam swoje powody więc, proszę się mnie nie czepiać . ( hejty <3 )

Jeżeli masz powody to rozwiń swoją wypowiedź i daj konkretne argumenty , chętnie poczytam ;)

Z tego co się orientuję to pandy w tym przypadku Bao Bao powinien wpierniczać bambusy.

Dodajcie bambusy!

Hahaha, nawet dobry pomysł.:D

Opublikowano

jest juz forum? bo wchodze n aforum-forgame.pl i nie widze działu jeszcze :) Fajnie ze akurat tam wybraliscie.

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

forum dajcie od forgame ksoro was hostuja i robia zabezpieczenia, bedziecie mieli wieksza reklame, bo kazdy wie ze forgame slynie z serwerów stabilnych to niech ludzie wiedza bo tak to ludzie beęda sie bali ze stoicie u jakis krzoków

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Kurde, narobiliście ludziom smaku tak wcześnie, a start tak późno.. Jak nic wcześniej nie wystartuje to zawitam

I takie pytanko, jak tutaj z pvp ? Będzie super mega ultra dmg ? Czy może pvp dłuższe gdzie nie będzie dedów na 2-3 skile ?

Opublikowano

1. Nie ma nikogo ze starego Reinora. Super!

2. 18+ To dobrze.

3. 2 Super!

4. Nie ma. Nie wiem dlaczego nie chcielibyscie dac potestowac ludzia z zewnatrz...

5. Jeżeli będzie taka potrzeba to dodamy 5. No mam nadzieje.

6. Zastanawiamy się nad tym roziązaniem. ;)

7. U Starszej Pani można do 65 poziomu. Dobrze ze tylko do 65.

8. Co do SMS'ów nie jestem teraz w stanie powiedzieć, testujemy kilka serwisów tranzakcyjnych, napewno będzie możliwość przelewów, oraz PayPal. Mam nadzieje ze tak, zwlaszcza ze w tych 1k+ (prawdopodobnie :P) bedzie kilka osob ktore mieszkaja na wyspach.^^

9. Serwer wystartuje to każdy będzie miał możliwość zobaczyć. A chociaz z grubsza? Oczywiscie eq nie wchodzi w gre ale co oprocz pd/rekawic?

10.Z misji między innymi możemy uzyskać Smoczy Set Biżuterii do PVP. Ale czy bedzie to na takiej zasadzie ze np. wbijamy 80lv i sie misja odblokowuje czy musimy np. zrobic serie misji przed tym zeby sie wlasnie ta misja odblokowala?

11.Jest jeszcze jedna, dodatkowo możemy przerabiać broń na 75, lecz posiada ona tylko jeden +. Niech zgadne, na potwory? ^^

12.Od epików, oraz przedmiotów, z których możemy przerabiać na lepsze. A co z epikami/lepszymi przedmiotami ( :P) na +7/8/9? Trzeba ulepki czy tylko wlasnie jak 'upgrade' robimy?

13.Będzie wikipedia dotycząca dropu ulepszaczy na Forum serwera. Swietnie! <3 Ale czy przed startem?

14.j/w j/w xD

15.Np, Niebieska Śmierć, Umarły Rozpruwacz. A jakiego typu drop mozemy oczekiwac np. z wodza/krolowej oprocz szkaty? Czy tylko szkata?

16.Niespodzianka :)Powiedz!!! :D

17.Pet od początku posiada bonusy, lecz z czasem będzie możliwość przerabiania jego na lepszego, ze zmianą koloru i bonusów. ''Od poczatku''- Czyli na start KAZDY dostaje takiego samego peta? Np. +1k hp i 10% na potwory czy jak?

18.Zgadza się. Jednak dobrze pamietam! :P

19.Smocza Wyspa| Brak przepustki, oraz ograniczenia lvlowego. Pająki | 100poziom, przepustka 300kk, Elfy | 125poziom, oraz 300kk. A jak ma sie drop kasy do tego? Bo mozna to wziac na 2 sposoby. Albo, ''O kur** skad tyle wezme!!!???'', albo ''Tyle to mi za kilka spotow leci! <3''

20.Jeszcze myślimy nad tą zasadą. :)

21.W dungeonach aby wejść wymaga się tylko od lidera grupy wymaganego poziomu. Ile trzeba miec osob w grupie zeby wejsc? Czy mozna solo?

22.Bon na potwory dostajemy praktycznie przy każdym dungeonie na czas, oraz na stałe z misji takich jak Metinologia. Ok, juz rozumiem ta decyzje.

23.Na stronie w panelu gracza będzie spis osiągnieć, oraz opis co trzeba zrobić by je zdobyć. Super!

24.Pierścienie ułatwiają expienie, oraz dają bonus do PVP wszystko można zobaczyc w prezentacji. Wiem ze mozna zobaczyc w prezce ale skad je mozna wziac? Tego niestety NIE MA w prezce.

25.Tombola będzie na stronie głównej serwera, bardzo podobna do tej co mamy na Globalu. Sry ale dopiero nie dawno wrocilem do metina po bardzo dlugiej (wierz mi ze dlugiej ;)) przerwie i nie wiem jak takie cos dziala. Bylbym wdzieczny jakbys chociaz troszke wyjasnil.

26.Zależy które, większość z nich został przyspieszony. Dobra, zobaczymy czy to 'przyspieszenie' bedzie wystarczajaco duze zeby starczylo dla wszystkich! :D

27.Trudno dokładnie określić, normlanie na mapie jest 2 metiny na 90poziom, my zwiększyliśmy do 4. Nice!

28.Nie ma 6-stego skilla. To dobrze.

29.Mamy specjalne zabezpieczenia, oferowane przez najlepsza serwerownie w polsce, oferujące takie usługi :). Miejmy nadzieje! ;)

Z miłą chęcia odpowiem na wszystkie nurtujące was pytania dotyczące serwera.

Dzieki i czekam na kolejne odpowiedzi! :D

Opublikowano

Tombola jest to system koła fortuny polegający na losowaniu 3ch obrazków bossów, z czego każdy jest inaczej punktowany.

W zależności od ilości wylosowanych ogólnie punktów mamy możliwość zdobycia jednaj z nagród na ten próg punktowy.

Kręcić można za SM, jaki za AP zdobywane przy osiągnięciach :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Zachęcam do Lajkownia i udostępniania naszego FanPagu na FaceBook'u, już na starcie czekają nagrody ! :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Bao-bao ja chcę!

1.I żeby nie było, że mental wali bodego na duchowe.

2. Myślałem, że te zbroje to efekt projektowania w paincie.

3. I żeby nie było tak, że przyjdzie taki gumiś i zddosuje serwa.

4. Czemu tak późno serwer startuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...