Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer osobiście bardzo sie mi podoba tylko te ulepszacze na drugiego epika ? to są nowe przedmioty ze starą ikonką czy te podstawowe ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer osobiście bardzo sie mi podoba tylko te ulepszacze na drugiego epika ? to są nowe przedmioty ze starą ikonką czy te podstawowe ?

o ile mi wiadomo to są normalne ulepszacze tylko wyłączyli drop z normalnych pająków i dali tylko do bossa ;D

Opublikowano

Serwer POMPA bedziemy pompowac przez całe wakacje jak dobrze ze juz wolne , Dajcie zajebista reklame zeby grało ze 3k ludzi i nakuriwamy :D

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

co do serwer to moim zdaniem jak dacie jeszcze normalnie zmianki u npc bez skrzyń cudowań serwer będzie idealnym kandydatem na serwer Wakacji. Aha jeszcze co do zbroi te ostatnie mi akurat nie przypadają do gustu nie wiem jak innym :) miło by było jakby był jeszcze 4 slot broni bo jak na serwer z 150 lvl-em max 3 to trochę mało ale do wyglądu broni nie mam zastrzeżeń ładne są.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwer POMPA bedziemy pompowac przez całe wakacje jak dobrze ze juz wolne , Dajcie zajebista reklame zeby grało ze 3k ludzi i nakuriwamy :D

O reklamę się nie bój Sh4ke się już postara. :D
Opublikowano

Wyraziłeś swoją opinie więc co w tym temacie jescze robisz :D.

Zostaw komentarz kliknij w ankiecie, że nie zagrasz i tyle.

Masz tyle różnych serwerów napewno zajdziesz sobie taki, na którym te "nowości" znajdziesz -.-

Nie każdemu serwer przypadnie do gustu musimy być tego świadomi.

Wyraziłem swoją opinię ale szkoda mi jest ludzi którzy czyjąś prace przygarniają sobie.

Nie wróżę ci dobrego rozwinięcia serwera , pewnie padniesz przy pierwszym ataku DDOS. :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

medium... podziekuje.

Idź na 4funy bo nigdzie więcej nie potrafisz grać, musisz mieć wszystko wyłożone "na tacy".

Wszystyko zaje*iście tylko niepotrzebne są te lizaki itp.

Niech będzie, przynajmniej jakieś mniejsze lub większe nowości.

Opublikowano

Wgl. jakie ulepszacze do epikow jakies oko pajaka i nogi wez idz pan w ch... z takim serwerem ;)

Kojarze jeszcze jedna osobe z teamu ktora kiedys na innym serwerze pomagala swoim kolegom z gildi dawajac im itemy z navi..

Jeden mi sie chwalil i pokazywal buty z navi

50k hp

80% miecze , 2 reka , sztyle

99% ludzi

NIE POLECAM SERWERA !

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Wgl. jakie ulepszacze do epikow jakies oko pajaka i nogi wez idz pan w ch... z takim serwerem ;)

Kojarze jeszcze jedna osobe z teamu ktora kiedys na innym serwerze pomagala swoim kolegom z gildi dawajac im itemy z navi..

50k hp

99% ludzi

NIE POLECAM SERWERA !

Zauważ , że jest mapa z pająkami , a również dungeon z pajączkiem. ; ) To nie są ulepszacze z pustyni..

Żadna osoba z teamu nie dawała navi to mogę Ci zapewnić. ;) Oczywiście , każdy jest przygotowany na hejty , więc dziękujemy za wypowiedź, see ya.

Opublikowano

50k hp

99% ludzi

NIE POLECAM SERWERA !

Fajny ferment siejesz, za dużo pokemonów się na oglądałeś.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Uhuhu prawie jak reinor tylko trochę dodatków <3 świetnie zapowiadający się serw

Polecam i powodzenia ! :)

Już nie Tria***? :rolleyes:

@topic: Prezentacja bardzo ładna, chociaż nie ma rameczki przy obrazku pod "Handlarze".

Ostatnie zbroje są paskudne.

Fajnie, że bronie są inne niż ostatnio ciągle dodawane są te, co na globalu.

Genialny jest ten Bao-Bao!

Ciekawy pomysł z "Smoczym setem".

Kostiumy są/będą?

Zapowiada się ciekawie, lecz nie zagram, gdyż mam już dwa inne serwery na oku, które mają niebawem wyjść, aczkolwiek ten serwer [Draconis] mogę polecić :)

Opublikowano

SERWER 360 I VASKERA BEDZIE ZAJEBISTY BEDZIE NAPIERDAL*ANUE NAPEWNO ZAGRAM ;D

50k hp
99% ludzi

NIE POLECAM SERWERA !

NIE DA SIE NAWET DAC 50K HP W BITACH WARTOS MAX TO 32470 CZY JAKOS TAK :)

Wyraziłem swoją opinię ale szkoda mi jest ludzi którzy czyjąś prace przygarniają sobie.
Nie wróżę ci dobrego rozwinięcia serwera , pewnie padniesz przy pierwszym ataku DDOS. :)

NIE PADNIE BO PONOC BEDZIE STAŁ NA SERWEROWNI FORGAME, A JAK DOBRZE WIESZ TO JEST JEDNA Z NAJLEPSZYCH

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

50k hp

99% ludzi

NIE POLECAM SERWERA !

Ty to juz sie lepiej nie odzywaj bo hejtujesz kazdy serwer, ktory startuje i opowiadasz wymyslone historyjki i na dodatek reklamujesz tego gownianego harda, co nie ma przyszlosci . :)

Opublikowano

Kolejny serwer erontrona zapowiada sie NIE ciekawie :)tylko na 1 miesiac niestety

Server ; Erontrona .. Człowieku ty wogóle znasz 360 i vaskera.... chyba nie czytaj pierw Administracje oni nie maja nić wspólnego z tym typem co piszesz więc radzę ci zanim cos napiszesz wziąść młotek pizdnąć się głowe i założyć okulary i bardziej przypatrzeć się w monitor ;)

Opublikowano

Grafika By Wredna mrrr znakomicie serwer wygląda po obrazkach jak najlepszy z 2013r.

Zawitam ... chociaż zobaczę jak się wszystko potoczy przecież są wakacje ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

@Psychodela

Za dużo w domu siedzisz bo masz już zwidy, proszę powiedz mi na jakim serwerze da się wbić bonus 50k hp hehe :D

hehe Zobaczymy :)

Wszystyko zaje*iście tylko niepotrzebne są te lizaki itp.

Myślimy nad pozostawieniem tylko Upiornego Lizaka.

Kolejny serwer erontrona zapowiada sie NIE ciekawie :)tylko na 1 miesiac niestety

Człowieku w teamie są osoby wyżej wymienione, nie ma żadnego erontrona, z każdym członkiem teamu będziesz miał okazję porozmawiać na ts więc się przekonasz :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Myślimy nad pozostawieniem tylko Upiornego Lizaka.

Zostawcie tak jak teraz jest. Większości się podoba lub zróbcie ankiete.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...