Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak jako sponsor nie mam już siły na jakie kolwiek działanie,jednak cieszy mnie jakas chęc graczy do gry na serwerze...

Szczerze powiedziawszy poznaliśmy swoje błedy w zabezpieczeniach jak i na serwerze....

Kiedy?Ustalenia trwają,podamy wam konkretne informacje zapewne pod wieczór..(O ile mod nie zamknie prezki)

Pozdrawiam

Sponsor True

@Edit

Co do sytuacji na TS3 nie trzeba się rozwijać,zaczeło się od tego ze nie posiadaliśmy technika od TS3 i Gumis znalazł luke w prawach rang i zacząl sie bawić w najlepsze po czym włamał się do MySql Serwera....

Pozdrawiam...

Opublikowano

SERWER OFF PRZEZ JAKIEGOŚ PIERDOLONEGO GuMiŚ CWEL JEBANY DDOSOWAŁ OD SAMEGO POCZĄTKU ALE SERWER I TAK ZA NIEDŁUGO BĘDZIE ON !!!

w chuju będzie on ;x Trzeba było z nim nie zadzierać, on niszczy wszystko, nexalia, i inne pozostałe serwer zostały zniszczone przez niego, tu będzie tak samo. Ponieważ nie potraficie ogarnąć prostych bugów, serwer syff.. nie polecam . :)

Opublikowano

Ale to 5% co umie to sprawdzi każdego maila, każde konto na fb, każde konto bankowe i PayPal'a :D Więc zmieniać hasła kto ma zawsze takie same
.

Ja dalej oczekuje serwera, podreperujcie troche zabezpieczenia, wydajcie pare zł więcej i będzie fajny serwer, kurde szukałem czegoś na wakacje... i się porobiło :/

radiator0.jpg

Opublikowano

31732812809698019944.png

Taka jeszcze niespodzianka ! :)

Pozdrowienia dla [HA]ChilluS

Yyyy... To cos mi sie wydaje ze to koniec.

Btw. Ten caly Gumis ma konto na MPC?

Peace, I'm out!

Opublikowano

dzieki wszystkim ze teraz jakis idiota ma dostep do moich danych ;] nie zdziwie sie jak bedzie kilka zgloszen na administratora serwera ze przez jego nieuwagę dane uzytkownikow dostaly sie w rece kogos innego ;]

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

ale ja i tak czekam na serwer :D dodajcie odrazu autopatchera ktory jak bdzie jakaas akulizacja bedzie sie go wlaczac a nie latki sciagac :D

Opublikowano

Znam kilka osob ktore robily serwery mialy problemy z takimi idiotami i jeden telefon na policje i koles mial po wszytkim ^^

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Ten GumiS to naprawde idiota ... Nic nie potrafi swojego tylko żerowac na kimś ...

Serw bedzie jeszcze dzialal czy nie?

Btw. Gumis ma konto na MPC?

Opublikowano

Ten GumiS to naprawde idiota ... Nic nie potrafi swojego tylko żerowac na kimś ...

Mogliście się lepiej zabezpieczyć, a nie teraz wylewać żale... Żyjemy w Polsce... w kraju gdzie panuje ludzka zawiść.

Opublikowano

każdego w internecie da się znaleść tylko policja nasza nie jest na tyle
ogarnięta w Niemczech takiego gówna nie ma bo wiedzą,że Policja
wcześniej czy później by ich znalazła :)

A po cholere Adm rzucasz się do Gumisia on tylko uświadomił nam jak ten serwer był słaby jak po 15 min zrobił wam włam i w tym czasie wszystko co się dało wyczyścił cieszcie się,że nie było Is wtedy kase też by wam wyczyścił :)

Opublikowano

SERWER BEDZIE STAŁ. JESZCZE. SERWER BYŁ ZABEZPIECZONY NO ALE NIE MYŚLELIŚMY ZE BEDZIE TAK ŹLE

Kiedy będzie on? Dziś jeszcze?

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Zamiast dac sobie spokoj , to Ty go tylko nakrecales i wyzywales , myslales ze to załagodzi? Zenada. :)

Za ile wystartujecie? 20? Pozniej?

Opublikowano

WYZYWAŁEM DLATEGO IŻ MNIE ZDENERWOWAŁ. TY BYŚ SIĘ NIE WKURZYŁ GDYBY CI JAKIŚ GIMBUS SERWER ROZWALIŁ NAD KTÓRYM PRACOWAŁEŚ DZIEŃ NOC ZLEWAŁEŚ SZKOŁĘ BY ZROBIĆ SERWER ŻEBYŚCIĘ MILI NA CZYM POGRAĆ NARAZIE TO MUSIMY ZREISNTALOWAC DEDYKA. MUSIMY DOKUPIC ZABEZPIECZENIA DOKOŃCZY A MIANOWICIE POPRAWIĆ BŁĘDY W PLIKACH WTEDY BĘDZIE MOŻNA STARTOWAĆ ;)

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...